- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz krups8 #13407 üzenetére
Szia!
Van egy Cisco WRT54GH routerem, ennek se doboza, se papírjai, csak a router meg a táp.
Van egy ilyen öreg Logitech egerem:
Dobozával papírjaival, tokkal-vonóval ingyen odaadom, ha eljössz érte és a routerért adsz 4.000,-Ft-ot.
Bye, Fifi
-
agy73p
senior tag
-
net84
őstag
válasz krups8 #12762 üzenetére
Nincs mit. Ha nem akar ra 5k-t sem kolteni, akkor egy szetszedest sem er meg. Hivatalos szerviz dijakon szamolva egy javitasi kiserlet 15-30k kozott mozogna...meggondolando. Nem feltetlenul eri meg.
Minden mas hibaforrast maga is (vagy barki, aki kicsit is ert a notebook szetszedesehez) ki tud zarni.Read only...
-
net84
őstag
válasz krups8 #12760 üzenetére
En mar azt hittem, hogy ezek a tipusok kikoptak .
Nem kaptal rossz infot. Ezeknek a HP notiknak a leggyengebb pontja az alaplapja. Arra nem neztem ra, hogy kulon VGA chip van-e rajt, ha igen, akkor ajanlott azt es a Chipset-et is "ujraforrasztani". A legjobb uj chip-eket feltenni uj bga forpontokkal.
Fentebb is ajanlottak robick5 kollegat. Egy kerdest meger, hogy vallal-e ilyet (es mennyiert). Azt mar az ismerosodnek kell eldontenie, hogy megerie vele foglalkozni. Biztosan csak egy garantaltan uj lap segitene rajt. Az ujra bga-zas max 50%. Vagy jo lesz, vagy nem. A meddiget lehetetlen megjosolni. Ennel a sorozatnal amikhez volt szerencsem es javitottak, ott is nagyon alacsony volt a stabilan, tartosan jo eredmeny. Amik jok lettek, azok uj chipeket kaptak. Talan, ha egynek segitett az ujraforrasztas.Nekem is van egy "ujramelegitett" chipsetes notim. Most ujra doglodik. Igaz kibirt ~1 ev napi hasznalatot atalakitott, kibovitett hutessel, butitott vga beallitasokkal a javitas utan.
Read only...
-
net84
őstag
válasz krups8 #12753 üzenetére
Elsore nem biztato jelenseg.
Noti tipus alapjan erdemes lenne utana jarni, hogy a villogas nem jelol-e veletlenul hibakodot.
Elso korben szedd ki a HDD-t es az ODD-t ( ha van). Illetve, ha kiszedheto, akkor a wlan, bluetooth, 56k modem moduljat is (mar amelyik van). Ha van keznel egy garantaltan jo csere RAM, akkor az eredeti RAM(ok) helyere mehet is. Aztan inditas szigoeuan akku nelkul, adapterrel (toltovel).
Ha igy minden kizarhato (es ezek utan sem indul), akkor nagy valoszinuseggel alaplap hiba. Ez pedig minden, csak nem olcso. Akar javitas (kicsi ra az esely), akar csere.
Minden pontosabbhoz elsore kellene a noti tipusa. Illetve egy reszletesebb leiras.Mas:
Mero veletlensegbol nem fetreng valakinek otthon egy 7" vagy 10" netbookja? Az elso generaciosak erdekelnenek. Azokba meg volt talan VIA procis is, ami szinten szoba johet. A lenyeg, hogy a linuxal szeressek egymast es meglegyen az aksija (megha szar is), gyari toltoje. Lehet a legalja allapotban. A lenyeg, hogy mukodjon es a kijelzo legyen ep es karcmentes rajt.
Mivel tenyleg erdekel a legalja is, igy akinek porosodna egy (es meg is valna tole), keretik a legalja aron kinalni. . Koszonom![ Szerkesztve ]
Read only...
-
EczkE
veterán
válasz krups8 #10979 üzenetére
Evéssel nincs gond, de az össze-vissza megy. Mindig mást eszem, stb. Nagyon kaotikus.
Én semmi komolyat nem akarok, hasamat akarnám kicsit laposabbá tenni. De gondolom ahhoz a kajálási szokásomon kellene változtatni. Aztán mehetne az edzés. Nem tudom. Mondjuk ha valami szakértő(szerűség) látna az megmondaná, hogy mit hogyan csináljak.
Asszem mindenféleképpen!
-
orion1025
őstag
válasz krups8 #10969 üzenetére
Én sem szoktam naggyal guggolni, 35 körül kezdem, de a 45-s sorozatnál már jön a; na jól van most hagytam abba.... című szöveg Szétb@szt@m a térdeim meg a bal bokám a közel 7 év intenzív bmx-l, ezen már a jó isten sem segít.
Ygg: a guggolásról sokat olvasgattam már, sok helyen láttam, hogy ha jól van csinálva, akkor akár egy olyan problémájú ember is meg tudná csinálni mint én, mindenféle szenvedés nélkül.Ez már lassan másfél éve nem sikerül, ezért sem erőltetem már, rég ki is vettem az edzéstervből, de néha még ha jön egy kis fellángolás, csak sajnos már fejben megutáltam a gyakorlatot emiatt, és nehezemre is esik
Az alkati kérdéssel egyetértek, de azért aki kicsit komolyabban veszi a testedzés valamilyen formáját, annak egyértelműen könnyebben mennek az eféle gyakorlatok.Persze ott vannak a szöcske testűek, na azok is simán megcsinálják, csak ők a pehelysúlyuk miatt.Nekem nagy célom nincs a súlyzózgatással, legyen valami kinézetem aztán kész.Na meg azt is meguntam már évekkel ezelőtt, hogy beálltam a sablonos 67-68kg-ra, amit sikerült már 81 fölé is feltornázni.Nálam ez például elég drasztikus előrelépés.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz krups8 #10929 üzenetére
Igen, 3 naposak.Szilárd táplálékot is közbe-közbe eszegetnek meg próbálkoznak vele.Az anyjuk sima szőrű (arany színű), az apjuk kérdőjel, de biztos az is sima szőrű volt.Nálunk több malac van alapesetben is, de most már 6, és este szeretnek dumapartyt rendezni, főleg a picik.Az alsó képeken még egy naposak voltak, ott lehetett fényképezni őket normálisan mert nem tudtak elfutkozni, most már nehezebb feladat, de a színük azért látszik azon is.
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz krups8 #10906 üzenetére
Persze, lehet alap felszereléssel is durvulni és sok edzéstervet meg lehet oldani A szűk nyomást én is használom, de a ferde pados mutatvány az igazi mellezéshez, na meg a tárogatás egykezessel, ez az ami nekem nincs, de megoldom máshogy.Néha nyomok egy kis fegyencezést is, de így is heti 4 napon edzegetek közel másfél órát.
-
Winne
nagyúr
-
orion1025
őstag
válasz krups8 #10898 üzenetére
Először én is csinálni akartam, de lemondtam róla, hogy relatíve olcsón megkaptam azt amit megvettem végül.Nálam viszont a húzódzkodó home-made spejz átalakításból maradt látrás fakeretből áll, a rúd pedig a fekpados Bár más érdekesség is fellelhető a képen
-
krups8
tag
válasz krups8 #10899 üzenetére
Asszem a 2, vagy 4 1.25kilós már nem menne fel, de 75 kiló az még mindig nem kevés, ha odakoncentrál az ember, vagy trükkösen küldi a fekvenyomást (gyk. minden második nyoomást nyújtasz csak ki és úgy számolod 1-nek). Én azzal a kb. 60-al szoktam, bickóhoz meg elég ami a képen van. Nem vagy nagy 175/83 közepesen szar forma.
Ja úgy 1év edzésmúlt érdemben.
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz krups8 #10895 üzenetére
Nekem itthon a legkényelmesebb.25000-ért vettem még tavaly ilyenkor egy fekpadot, van rajta lábazó, mellező, meg 3 szögben állítható.A többi kellék meg adott volt, illetve csináltam hozzá ezt-azt.Most majd még két egykezes a kitűzött cél egyszer, aztán onnantól csak a súlyok vétele lesz hátra.
-
net84
őstag
válasz krups8 #10543 üzenetére
Prémium bevizsgálással a Kürt-nél sem kerül 440.000.- Ft + ÁFÁ-nál többe.
Egy normál adatmentés, amikor a partíciós táblának végérvényesen vége, az op. rendszer formázatlan üres meghajtót lát, de visszanyerhetők az adatok, szerintem akkor sem kerülhet többe 15-30.000.- Ft + ÁFÁ-nál...
Amikor pedig még a partíció is ép, akkor még talán ennyibe sem.
Az már más kérdés, hogy mire történik a mentés. Ha nincs második HDD, amire kimenthető az anyag, akkor azért elég necces. Találkoztam olyannal, aki 500GB-os HDD-ről kért adatmentést DVD-re. ~400GB "adat" keletkezett. Végül csak lecsökkentette 3 DVD-nyi anyagra (a maradék ugyanonnan pótolható volt, ahonnan eredetileg szerezte ).Iomega - A gyári "duda" kuka az autóban. Sajnos nem maga a kürt a hibás, hanem a kormányban van a hiba. A légzsák miatt azonban nem vitt rá a lélek, hogy nekilássak a szétszedésének.
Ha találok valami jó másod megoldást, akkor biztosan belegyömöszölök valahova egy légkürtöt (a kamion hang azonban jobban tetszik )...Nincs róla egy felvételed? Mennyit szeretnél érte?MÁS:
Valakinek nincs véletlenül Citroen C2-höz (2004-1,4 HDI) egy szervízleírása?
Nem a gyári, amit adnak az autóhoz is, hanem amiben pl. le van írva, hogy melyik szenzor hol van, mire való, merre mennek az egyes elektromos kábelkötegek.
Amit konkrétan keresek:
- első ködfényszóró bekötésének a helye
- jobb oldali, kiegészítő index bekötési pontja, a kábel útja a motortérben
- hátsó ablaktörlő motorjához csatlakozó kábelköteg útja, bekötési helye a műszerfalban, az üzemelésért felelős elektronika holléteŐszintén szólva, egy villamossági szerviz dokumentációra lenne szükségem.
Szerelőhöz még csak véletlenül sem viszem ezek miatt (járt már kétszer is), doksi nélkül is meglesznek a dolgok, csak úgy kicsit lassabbRead only...
-
BaLee
addikt
válasz krups8 #10543 üzenetére
Az még nem is sok. Elviszi egy adatmentéssel foglalkozó céghez aztán ott fizet minden lementett megabyte után akár kell neki akár nem és ennek a sokszorosát. Adatmentést többnyire cégek szoktak igénybe venni, nekik meg az a 100 ezer nem tétel.
Magánszemély meg inkább tárolja több helyen a fontos adatait, mert egy vinyó bármikor elszállhat...
-
net84
őstag
válasz krups8 #10539 üzenetére
Esetleg kérdezd meg a számtech üzleteket/szervizeket... a normálisabb helyeken nagyságrendileg (vagy mond egy maximumot vagy egy tól-ig intervallumot) meg tudják mondani, hogy mennyibe kerülne az adatmentés.
Az, hogy mi menthető le, attól is függ, hogy mi okozza, hogy egyes állományok nem mozgathatók. Ha Bad Bolck, akkor a hibás szektoron tárolt adatnak 99%-hogy annyi. Nem feltétlenül lesz egy teljes fájl kuka, de nagy az esélyé, hogy a fájl tartalma elveszik a sérülés pontjától.Read only...
-
-
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Már akkor tuning volt, sportkormány, szivacs markolat, vágott hátsó sárvédő, elöl sport sárvédő, egyedi fényezés + felirat a tankon és első villán, polírozott felnik, MZ hátsó krómrugós teleszkópok. Szép volt, abban az időben nagyon megnézték.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
robick5
tag
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
Tubica
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest