- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz ß3NC33 #11200 üzenetére
Vasút mellett, a Hefele felé vezető zsákutcában szoktam látni annó, h a pincében boxolnak.
Talán munkásszálló pincéje lehet, vagy nem tudom mi az az épület. Kb. a postával szemben.
Nézd meg."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Iomega
addikt
A weboldalukon sehol nincs cím megadva, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy kimondottan házhoz szállításra vannak ráállva, valószínűleg ezért is tudják olcsóbban adni, mert nincs bérleti díj havi szinten.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Szerintem számolj legalább 2 ezer Ft-tal. Ha ügyes vagy, akkor lehet, hogy kijössz 1500-ból.
Ha kapkodva mosod, akkor sem tudsz 1300 alá menni.
Tehát legjobb esetben 1300 és attól felfele, így kalkulálj. Attól is függ, hogy milyen programokat választasz.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
A Zanatin ott helyetted mossák , vagy nem?
A Körmendin egyszer mostam, pénzbedobós, gyorsnak kell lenned, ha nem akarsz több ezrest rááldozni.
Van még egy, ahogy mész a 11-es Huszár úton kifele, a Metro, ill. Kőszeg irányába. Na ott, ahogy elhagyod a Toyota kereskedést, utána van egy szintén kézi mosó, 4, vagy 5 autó férőhelyes. Többről nem tudok.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest