- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
belaazallat
addikt
-
net84
őstag
válasz robick5 #9438 üzenetére
egy kis munka, néha ideggörcs, de nem kell hetekig futkosni az alkatrész után és nem kell nagy összegeket kifizetni sem...néha azért van kivét
Iomega - részben igazat is adok neked. A #9435 és #9436-ot nem lehetett volna összevonni és nem is állt szándékomban. A #9437 bekerülhetett volna, ha nem lustultam volna - de jogos...
fesii - boltot, szervizt nem reklámozok, hacsak nem az én* "üzletem". Ha nagyon érdekel keress vissza ebben a topicban, biztos, hogy beszéltünk róla (ha máskor nem tavaly ) Maradjunk annyiban, hogy van ilyen hely Szombathelyen (talán nem is egy, de kiki beszéljen a maga nevében).
Igaz az is, hogy adott helyen éppen hogyan állnak a dologhoz, az attól is függ, hogy hogyan kezded. Ha alapba lekezelő a nyitás részedről, nulla a bizalom, elkönyvelted előre, hogy úgyis hülyék és ezt nem nyeled le elég mélyre, akkor esélyed sincs - természetesen gondolhatod róluk ezt is, de ha ezt a tudtukra is adod, akkor mit vársz?Még egy gondolat a rendszergazdákról (tisztelet a kivételnek). Aki nem volt az IT kereskedelem, szolgáltató ipar vagy a r.gazda oldalon, az felmérni sem tudja, hogy hány olyan rendszergarázdálkodó van, akinek a szakmai hozzáértése erősen a nulla irányába húz (az, hogy mennyire naprakészek, azt meg sem említem). De ennek ellenére úgy viselkednek, mintha ők sz*****k volna a spanyol viaszt.
Akit érdekel: mazsolázgasson - nem egy rendszergazdás sztorit fog találni* - saját tulajdonú vagy nekem hoz bizniszt... (csak a kötöszködések elkerülése végett )
Döglött noti akkukat keresek továbbra is - elsősorban olyat, amit nem kíséreltek meg szétbontani, nem szivárog belőle még semmi.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
válasz robick5 #9396 üzenetére
Konkrétan ilyen fizikai kialakítású nincs. Sok esetben szoktunk játszani az aljzattal, ha a tüske és a befogadó kör méret és pozíció stimmel, hogy egy hasonlatosan rakunk a helyére, aminek a forrpontjai nagyjából stimmelnek.
Rendelni tudnák újat, hasonló árban mint a link...Read only...
-
krups8
tag
válasz robick5 #9405 üzenetére
Az a baj megállt a gép, nem megy Biosig se, nem sípol, de nem a vinyó a baja. Szerintem az alaplap, mert ram nem és újra is indulgatott, fagyogatott. Igaz nem ejtem ki, hogy proci, de szabadulnék erről a konkrét platformról és akkor már nem 478-ra. De kösz! 478 és Celeron ez a cucc is.
[ Szerkesztve ]
-
robick5
tag
válasz robick5 #8998 üzenetére
Holnap délelött megyek Szombathelyre,ha valamelyik érdekel írjatok !
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
belaazallat
addikt
válasz robick5 #8874 üzenetére
Hali!
Van egy 6800GT(PCI-E) sérülésnek nincs nyoma, nem indul vele a gép.
Van egy 7300GT(PCI-E) elpukkant rajta két kondi, hűtője csapágyas."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8579 üzenetére
Még mindig ott tartok, hogy megveszem magam és megoldom. Csak ettől a begyulladás dologtól tartok, de van kút a kertben, bent meg egy nagy teljesítményű szivattyú...
De azért bepánikolnék ha lángra kapnaÉn is szerelgettem már pár dolgot. Büszke vagyok pl. a központi zár beszerelésére. Nem volt egyszerű menet, de elsőre sikerül és azóta is működik
Ygg: Hát eléggé necces a srác. Már csinált magának co patronnal működő ágyút, meg robbantott már kismillió anyagból ,kismillió anyagot/dolgot, csinált valami napalmhoz hasonló eléggé gyúlékony és hosszú ideig égő valamit ... meg még sok őrültséget ... pedig csak 16 éves
Ha a kezébe kerülne egy ilyen ... pff -
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8559 üzenetére
Talán megéri, gondolom a szavatossága nem romlik meg egyről a kettőre.
Tegyük fel veszek egyet.
Hogy ajánlatos nekilátni? Először csavarlazító, aztán kis várás, kalapáccsal kopogtatás, megint egy kis lazító, kis szünet és jöhet a gázlámpa? Meddig pirítsam, hogy nekiállhassak letekerni?
Amúgy gázlámpa alatt ezt kell érteni (vagy ehhez hasonlót) ugye?
Mert igazából a főzőcskézéshez használatost is így hívják...Még egy kérdés: Magát a lángot teljesen ráirányítsam, el is érje a csavart, vagy csak a közelében legyen a csavarnak?
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8556 üzenetére
Szia!
Csavarlazító már egy fél flakon ráment. Alulról, oldalról szemből mindenhonnan ahonnan hozzá tudtam félni nyomtam neki.
Nemrég beszéltem egy ismerősömmel, gázlámpát ajánlotta ő is, de olyat is honnan szerezzek ? (Szerelővel is beszéltem, azt mondta majd ő megcsinálja ... persze 8ezerért, inkább tökölök még vele egy kicsit )mefistofeles: Próbáltam már. Kissé nehezen, de hozzá lehet férni, ütögettem párszor, potyog is rendesen a rozsda róla.
Dugókulcsom 13-mas toldása eltört az erőlködésbe, most vennem kell újat. Villáskul még talán jó ötlet, valami csövet kerítek hozzá.
Amúgy ez a gázlámpa melegítés dolog, nem lehet helyettesíteni azzal, hogy járatom egy 10 percig az autót ? Ilyenkor is felmelegszik. Vagy az nem ugyan az?
Üdv: Dave
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8553 üzenetére
Szia!
13mm. Kicsit rozsdás.
Suzuki swift 1.0 leömlő alatti rugós csavart kellene kitekerni, ami összetartja a leömlőt a katalizátorhoz vezető csővel. Eléggé gyógyult.Így néz ki a csavar maga és a rugó rá. A kettő együtt egy leszerelt rendszeren: klikk
Azokat kellene kicsavarni, csak annyi nehezítéssel, hogy bent vannak a motortérben. Alulról végül is hozzá lehet férni, van hely, ha van toldó, vagy valami átalakító (dugókulccsal is csak így ment ... vagyis próbáltam )
Van ilyen kulcsod? Tudnál esetleg segíteni ?
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz robick5 #8462 üzenetére
Hello!
Nagy valószínüséggel tudok segíteni kijelző ügyben. Ha jól azonosítottam be a típust, ebben egy 15,4"-os 1280x800-as LCD panel van. Normál katódcsöves háttérvilágítással. Már csak a csatlakozó típusa és kiosztása a kérdés.
Egy teszt nem kerül semmibe. Tól-ig árat tudok adni így is, ha érdekel...keress privátban vagy mail-ben...Read only...
-
beci
őstag
válasz robick5 #8326 üzenetére
Venni nem akarok koszi.
De mar mindegy is,mar suttetem a hasam.:-)
Amugy laptop sosem mozdul ki lakasbol,ezert sem vettem idaig.Igy nem hoztam el,telorol irok.
De mire visszamegyek,valaki szerezhetne egy olcso routert wifiset,a kiado alberletembe.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest