- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz Geri89 #17693 üzenetére
A kórházban a szájsebészettel nekem is pozitív tapasztalatom van. Igaz volt 2,5 órás húzásom is, ami feltáró műtétté alakult át, de volt hasonló szenvedésem magánban is. Ellenben, amikor utoljára voltam, a kicsit félresikerült érzéstelenítés ellenére is 5 perc alatt kipiszkálta a bölcsességfogam.
Neked mázlid volt a Váci úti rendelővel . Egyszer próbálkoztam, amikor még friss beköltözők voltunk. Amellett, hogy brutál tapló volt az asszisztens és utána a doki is, még rá is faragtam... Egy tömésnek indult, gyökérkezelés szerűség lett, ami egy durva gyulladássá alakult. Utána 6-8 alkalom kellett, mire rendbe lett téve minden és betömhetővé vált a fog.
Read only...
-
Tubica
senior tag
válasz Geri89 #17656 üzenetére
Nekünk de jó lenne, de nem nincs ilyen "csipegetős" teherautónk
Szeretném a kertet rendbe rakni. Olyan göröngyös, dakart lehetre rajta rendezni.
UGYAN ITT ! Van valakinek hengere, ha meg lesz rotálva a föld ? Pici terület. szerintem max 5x5-ös terület.
Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
BaLee
addikt
válasz Geri89 #17232 üzenetére
Hasonlóan jártam én is és tényleg érdemes erre figyelni, ha gyereked van.
Szombathelyen laktunk, általános iskolában haverokkal összejártunk, minden nap foci, együtt töltött idő stb. Jött a középsuli, ezek az általános iskolás barátságok teljesen jól megmaradtak plusz jött pár új barátság középsuliból.
Aztán szüleim Vépre költözés mellett döntöttek. Mindez még a 90-es évek végén, se internet, se mobil, se jogsi, se semmi. Próbáltunk összehozni 1-1 találkát a régiekkel iszonyat macera volt így a régi kapcsolatok megszakadtak, az újak meg a sulira korlátozódtak. Ha valamiért be akartunk menni bulizni akkor 10 órakor lehetett indulni az állomásra, hogy az utolsó vonattal haza menj. Katasztrófa volt. A régi kapcsolatok megszűntek, hiába volt pár évvel később már jogsija az embernek az ugye már nem ugyanaz. Akárki akármit mond a mai világban a kapcsolatok a legfontosabbak, azóta nem sokat változott a világ, ha most történt volna ez max messengeren tudtuk volna tartani a kapcsolatot ami megint nem ugyanaz. Szóval én erre majd nagyon figyelni fogok, hogy az én gyerekem ne járjon így. Egy bölcsis, óvodás gyereknél ez nem probléma annyira.
Felnőtt fejjel ez már más, simán kiköltöznék Vépre ha úgy alakulna, bár a szombathelyi lakással is én teljesen elégedett vagyok még, meg ilyen árak mellett még leszek is egy darabig.
-
válasz Geri89 #17057 üzenetére
Nem vagyok autószerelő, de én is így lőttem be. 1 m-re a faltól megálltam.
Felnyitod a motorháztetőt, a fényszóró állítót középső állásba tekered, fogsz egy mérőszalagot és addig csavarod a lámpán az állitó csavarokat amíg egyvonalban nem világít a két lámpa
Ha jól rémlik még a régi (2005) VW kézikönyben is lépésről lépésre le van írva. De szerintem egy kis googlizással vagy YT-ozással pikk pakk kiképzed magad. Nagyon elrontani nem tudod.
Ha meg nagyon nem megy akkor szervizbe kell tényleg vinni.
(Mikor vitték a kocsit műszakira, direkt kértem, hogy ellenőrizzék le, és azt mondták, hogy rendben volt)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
net84
őstag
válasz Geri89 #17057 üzenetére
Gyári LED-es? Szerintem nyugodtan írd ki a nevüket . Legalább tudjuk, hogy melyik cégnek (is) van csicsás cucca...
A garázskapunál egyébként sincs jobb. Feltéve, ha tudták milyen rajzolatnak és hol kell rajt lennie...Futóműállító (a lézeres a menő most) pad is van rengeteg helyen, szak(!)ember viszont csak kevés helyen. A gyorstalpalós kolléga meg egybites elven állítgat mindent (vagy lesi a gépet/netet, hogy hol kellene tekergetni a futóművet).
A kormányt majd 2 évig néztem, hogy ferdén áll egyenesben. Minden szervízkor kértem a korrigálást, a válasz mindig: ennyi van bent, ez így jó, max, ha leveszed, és elteszed egy foggal, akkor jobb lesz). Aztán másik helyen a szakember 30 perc alatt állított be mindent és tekerte a helyére a kormányt bontás nélkül.Read only...
-
-
Josi
senior tag
válasz Geri89 #16073 üzenetére
Mindkettő miatt.
De ez kb 2014-ben történt.Emlékeim szerint olyan 14 ezer volt a kormány és a váltógomb Megane klubos kedvezménnyel. Én leszerveztem, és ott a helyszínen megvártam.
Hogy most hogy van, arra nem tudok válaszolni. A Fell-Ser kft volt az elkövető.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
válasz Geri89 #15472 üzenetére
Ezzel a mentalitással + árképzéssel hamar be fognak zárni szerintem...
én olyant olvastam, hogy bement a tag és a két fodrász el kezdett veszekedni, hogy melyikük vágja... úgy látszik kevés a kuncsaft....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Anubris
őstag
válasz Geri89 #14891 üzenetére
Hát attól, hogy ki van írva még nem biztos, hogy be is tartják.
Ma beszélgetek a rendőrökkel az utcán, ott áll a rendőr kocsi is, erre az egyirányú úttal szembe jött egy 7-es BMW benne 3 brazil srác, kitett kézzel, bömböltetve a zenét. Olyan szinten leszarták a rendőröket, mi meg csak néztünk, hogy most ez komoly. -
Anubris
őstag
válasz Geri89 #14799 üzenetére
Én is 2015-ben kezdtem multinál pü elemzőként a megyében másfél évig dolgoztam, aztán kezdtem a vállalkozósdit.
Bruttó 320 volt a kezdőm, (de mindenkinek, aki HR, gépészmérnök stb volt az is kezdőként ott annyit kapott), aztán próbaidő lejárta után 10% emelést adtak, volt még caf + teljesítménybónusz. Másfél év után talán 370 vagy 380 volt az alapbérem. -
Geri89
aktív tag
válasz Geri89 #10580 üzenetére
orion1025,akahard! Beszéltem a sráccal, van neki 2 Samsung,illetve micron is, tehát nem kell érte verekednünk sem Küldött egy képet is a RAM-okról: [link] 3 vásárlásakor 2200 helyett 2000-ért odaadja darabját+550 a posta. Tehát 2200-ból itt van. Tehát akkor ha biztosra kell nektek így, akkor kérlek írjatok 1-1 privit, és akkor intézem a dolgot, majd amikor megérkezik, akkor valahol találkozunk Szombathelyen, és akkor nekem fizettek, ha így jó.
-
-
Josi
senior tag
Bárdinál van 20% kedvezmény, ha ez segít valamit.
Esetleg nézz körül itt
Autoteka2000[ Szerkesztve ]
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Iomega
addikt
-
malwy
senior tag
165/70 R144db Continental nyári van eladó Meg 2db Debica nyári. Illetve egyetlen darab bridgestone 185/70 R14.
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Még mindig megvan a 17-es LCD monitorom. Ha valaki a hétvégén elviszi, akkor 7000-ért viheti
-
kp78
addikt
Itt egy tel.szám, tőle lehet, hogy tudsz bérelni. 30/9469350
Nevet nem tudok már.
Tavaly az esküvőmre hoztunk tőle némi fényt, meg hangfalakat.
Eladót nem tudok.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Reaper04
aktív tag
Szia!
Nem hülyeség! Igazad van. Saját felelősségre szerintem mindenki használhatja. Elég sok helyen lehet venni.
Gondolom jól meg kell tisztítani az adott helyet az olajtól és egyéb gyúlékony anyagoktól.
Elég necces lenne ha begyulladnarobick5: Én is néztem ezt. A palackok amik bele mennek, univerzálisak? Tehát nincs méretbeli, vagy típus különbség meg hasonlók?
+ szerk:
Az ezelőtti kommentemnél rosszul linkeltem, gondolom feltűnt, bocsi. Azt akartam linkelni, amit te is robick5[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest