- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz Cathfaern #17513 üzenetére
Sárváron a Csónakázó tó szerintem sokkal nagyobb élmény, mint a szombathelyi, ha már Sárvár is szóba jött.
Ausztriában rohonci tó is érdemes egy sétára,
és a lombkorona sétány Althodisban, de most látom, hogy ezt felújítják.
Esetleg Güssingben a vár is szuper hely.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Winne
nagyúr
válasz Cathfaern #17458 üzenetére
Nekem van egy 3770K-m, de nincs meghirdetve még, mert nem dőlt el hogy hirdetném meg. Rajta van a lapon, amin használtam, egyik nélkül a másik nehezen eladható, így abban töröm a fejem, hogy félkonfigként adnám el inkább. Mennyiben gondolkodsz érte?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
net84
őstag
válasz Cathfaern #17237 üzenetére
Akadtak ilyen időszakok is. Én sem örülnék, ha úgy csavarogna a gyerek, ahogy anno én tettem vagy ahogy néhány fiatal most tesz (érződik az iskola közeledése, de este 10-kor még jócskán megy az őrjöngés a lakótelepeken). Emellett messze nem volt ennyi autó és ennyi idióta. Volt egy-egy balhé, egy-két necces szituáció egy nyárra. Most meg heti rendszerességgel megy a rendőrségi kergetőzés a lakótelepeken...
Az egészséges egyensúly megtalálása lenne a fontos. Minden változik, így nem lehet a technológiát sem kizárni az életünkből, de csak arra korlátozódni sem szabad. Biztosan mi is mások lennénk, ha most lennénk fiatalok .#17239 freaghill - mi a gond? Eddig sosem kellett ajtót nyitnom autós konfliktusnál, max kihajolok az ablakon és kicsit erősebb hanghordozással üdvözlöm a másik sofőrt. A padkás alkotás pedig azon topák miatt következett be, akik nem tudják, hogy a nyomorult sávban mikor - mely részre kell húzódniuk. Az ilyenek meg a rágógumi efektusban indulók miatt is van ekkora katyvasz ebben a városban.
#17240 Winne - tudom . Én is úgy gondolom, hogy meg lehet találni mindenben a jót. A kérdés az igény. Én a régi nyugalmat keresem, ezt pedig városi környezetben egy családi házas övezet sem tudja már megadni. Vagy, ha igen, akkor művi, sznob és erőltetett kirakat...
Read only...
-
válasz Cathfaern #17237 üzenetére
Nézd, én elég régi évjárat vagyok és tény, hogy kevesebbet láttak a szüleim mint amennyit nem de más világ is volt....
Nem volt net, nem volt youtube, meg nem volt mobil, stb.
Ha a mai világban növök fel, nem tudom nem szippantott e volna be ez a közeg.
A mai srácok ebbe születnek, a mobilnet, meg a közösségi platformok nekik olyan természetesek mint nekem a sokol rádió, meg a sarkon a tantuszos telefon.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
net84
őstag
válasz Cathfaern #17229 üzenetére
A munka miatt könnyen ki tudnám kerülni a csúcsot (délutánonként már most is sokszor megteszem). A gyereket viszont le kell tenni a sulinál, így szept.-június idegállapot. A vicc, ha nagyobb és önállóbb lesz, akkor sem lesz egyszerű tömegközlekedéssel elengedni (ha egyáltalán bírjuk még pár évig a városi létet). Alsó hangon egy átszállás + a dugók ellenére is plusz 20-30 perc (ugye a busz is áll csúcsidőben a dugóba és még meg is áll minden bokornál, így jócskán előbb kell indulni).
Bp-ről pont a napokban beszélgettünk. Semmi pénzért nem laknék ott, azonban közlekedés szempontjából sokkal dinamikusabb és én szeretem is. Hazaérkezve meg jön az ideg és a tötymörgés... Az Andrássy-n a délutáni csúcs sem borzolja annyira az idegeimet, mind ami itt folyik a városban és környékén.
#17230 mefistofeles - Te is jó ívet futsz iskolaidőben...
Az utak minőségéhez kell autót választani. Mi már alig érezzük a kátyúkat nem volt olyan hülye ötlet terepjáróra váltani.
Arról nem is beszélve, hogy én vagyok az a k*ts*g, aki a reggeli csúcsban a sok balra kanyarodó mellett padkára teszi a fél autót és a sor elejére megy, hogy ne csak a 3-4. zöldre tudjak továbbmenni egyenest.#17232 Geri89 - értem, amit mondasz, de azt látom a fiatalokon, hogy bandába verődve is a mobilnyomkodás megy és azon keresztül kommunikálnak egymás mellett. Egyelőre mi városon belül vagyunk, a gyerek is "kicsi" még, de azt látom a nagyobbaknál is, hogy az igény sincs meg a mi időnkben működött "bandázásra". Teljesen mindegy, hogy nem akarod ilyenre nevelni, csak részben tudod elkerülni. Különben nem lesz beszélgetési alap. Lehet határt szabni, de a teljesen kizárás felér egy 90-es évek beli falura költözéssel. A foci/fociskártya témában voltunk így. Nálunk nem divat ez az európai bugriskodás, de a gyerek miatt kellett. Időnként focizunk gömb labdával és vettünk neki egy adag kártyát és felőlem gyújtósra is cserélheti. Így nem érzi, hogy kimarad valamiből, egy élmény és majd kinövi (remélem).
Egyébként meg, ha a szülő vállalja és meg akarja oldani a gyerekének a társas kapcsolati "problémáját", akkor manapság már bele kell férnie annak, hogy beviszi a városba vagy később szedi fel és viszi haza. Legalább lassíthatunk egy kicsit mi szülők is arra az időre... meg amúgy is autóval járunk a kétbetűsre is, nehogy a gyerekre ne jusson egy kis nafta .
Én pont ezért nem érezném akkora hátránynak a vidékre (nagyon vidékre, bármilyen település táblán kívülre) költözést. Mivel részben én szeretném, így elfogadhatónak tartom, hogy én is áldozok azért, hogy a gyerek ne legyen burokba és egyedül a semmi közepén. Amikor meg belenő a bulizós korszakába, akkor újratervezzük a mikéntet...Read only...
-
BaLee
addikt
válasz Cathfaern #17209 üzenetére
Oladról akkor katasztrófa a bejutás vagy az átjutás a városon ha az oladi körgyűrűn túlról jársz be vagy épp a parkerdő felőli lakóparkokból, meg majd ha az "oladi plató" is megtelik házakkal na az lesz még gyönyörű...
Több emberről is tudok aki 1-2 év után eladta a lakóparki házát és beköltözött egy lakásba inkább, mert minden reggel fél óra volt neki, amíg egyáltalán elért valami nagyobb főútig a lakóparkból. Bár a covid meg a nyári szünet enyhítette a dolgokat de ennek ugye lassan vége. Na meg ezekben a lakóparkokban szintén tipikus, hogy kb. bármiért autóba kell ülni, mert helyben semmi nincs, se ovi, se iskola de még normálisabb bolt sincs.
-
VTom
veterán
válasz Cathfaern #17209 üzenetére
A vége felé rájöttem, hogy a Thököly fele kell menni. Ha ki tudsz kanyarodni a dolgozók útjára, és túljutsz az Ady téren, már nyert ügyed van. Arra volt a leggyorsabb.
A Metro környéke és az elkerülő a katasztrófa.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
válasz Cathfaern #16772 üzenetére
Oké...
...bár mint mondtam, a feleségemnek nem egy pár -2-es lencse kell. Totálisan egyedi, több különleges paramétrrel készülnek a lencséi. Hogy abból nincs raktáron sehol az fix. De ha lenyomják kínában és meg is érkezik egy héten belül (mert neki megjön annyi idő alatt) akkor oké, legyen kínai!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Cathfaern #16770 üzenetére
" A lencsét pedig nem az optikusnál csinálják, ugyanúgy egy kínai gyárból jön. "
Hát nekünk biztos nem. A feleségemnek elég spec egyénre szabott lencse kell és azt a Miklósi helyben csináltatja, tuti nem kínai.
Nem vagyok éppen fakezű, de nem szívesen melegítgetném, állítgatnám a drága kereteket otthon.
De ezen nem fogunk összeveszni, ahány ház,, annyi szokás.
...pl én cipőt sem rendelek neten....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Cathfaern #16768 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok szemüveges (rajtam kívül sajnos mindenki a családban) de szemüveget biztos nem rendelnék netről. Eleve ha minden rendben is van a lencsével, egy szalonban a fejedhez/arcodhoz igazítják a szemüveget. Különben itt nyom, ott zavar, lecsúszik az orról stb.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
emre
veterán
válasz Cathfaern #15639 üzenetére
Nem túl régi, mi három év keresgélés után 2015-ben vettük és 8,5 misi volt. Két szintes 120nm-es családi ház, nappali, konyha, kamra, fürdő-wc, plusz egy zuhanyzó, két háló, két fél szoba. Vegyes központi fűtés + régi gázkazán, 3x20A áram, garázs, 900nm telek. Az alsó rész gyakorlatilag félkész volt, nyers betonnal festés nélkül, meg a fürdőt kellett újra építeni csövezéssel, burkolattal. Nem kevés munkát igényelt, de lakható volt. A felső szinten idén lesznek cserélve az ablakok.
Amiről írtam hogy szétbontották az alsó szomszéd azt 9 misiért vette meg kb két éve, és nem lepukkant környék.Apámék szomszédja falun a 4 misi-ért hirdeti az üres telket, városban nem is merem megnézni.
Meg mióta beköltöztünk nem is figyelem nagyon az árakat.Ez akkor készült mikor először megnéztük.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
DJGABI
addikt
válasz Cathfaern #15620 üzenetére
Sárvári vagyok, de a vadkertben -kajálni- még nem voltam... Mondjuk így a netes árlista alapján... Na majd valami ünnepnap alkalmából
Mad Mex-et viszont én is ajánlom, bár csak egyszer voltam, meg ez a túlzott fűszerezés nem az én világom, de kiadós adag volt, meg amit ettem az finom is volt.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Reaper04
aktív tag
válasz Cathfaern #15581 üzenetére
Akár ez is lehet, persze.
-Az én esetemben viszont kint van a nyitvatartási idő a srácnak, illetve tudom, hogy csak ezzel foglalkozik.
Másik meg, hogy hívtam már fel épp akkor, amikor ott álltam a műhely előtt (ott volt a telefonszáma) időpontért és folyamat arra hivatkozott, hogy most is bent van a műhelyben és autót szerel reggeltől estig
Aztán megemlítettem, hogy itt állok épp... "Hol?" -A műhely előtt.
"Ja?! az előbb jöttem el mert mára befejeztem"
Ez volt fél 10 kor -
Nordik
őstag
válasz Cathfaern #15301 üzenetére
Nem jöhet semmi? Family mögött van a cégünk és egy műszak alatt brutális mennyiségű fureszpor rakódik le az autókon. Szerencsére a cegbe nem jön be mert szurt levegős befuvas és klíma van. A szűrők állandóan tiszta dzsuvak néhány honap alatt. Ha kimesz az orrodban érzed és alig látsz valameddig. Gondoljatok bele ez a finom por a városban kering. Hozzáteszem a Joskar olan az ablakparkanyom is rendszeresen tiszta fureszpor... Pedig azért távolabb van.
Nemtudom miért nem csinálnak velük valamit. Persze pénz...
[ Szerkesztve ]
-
-
orion1025
őstag
válasz Cathfaern #15205 üzenetére
Az igen, akkor te nyertél. Én utoljára 2014 környékén jártam, egy molex-vga átalakítóért, mert a tápomon csak egy volt, így muszáj volt szombat reggel lepattintanom egyet. Előtte meg már én sem emlékszem rá mikor estem be bármelyik ajtaján. Vagy itt HA-n veszek mindent, vagy PCX.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz Cathfaern #15203 üzenetére
Igen, ez a szomorú, nem is tudom hogyan maradnak életben a kis üzletek. Akkor még megérné az embernek helyben vásárolni, ha mondjuk ott hagysz egy huszast, de ha rendeled csak 18-ba fájna, csak hát nagyon nem így van. Mellesleg elég sokszor nincs, de rendelni tudunk duma van. Azt meg kössz, én is tudok, legtöbb esetben postával együtt is jobb áron, és másnapra nekem is megjön. Hét elején rendeltem patront a nyomtatómba szlovákiából, ingyen postával nevetséges 3145Ft-ért hozták. Helyben nekem az utángyártottra mondtam majdnem kerek 8000-et Azonnal kellett, de nem érdekelt, este megrendeltem, másnap fél 9-kor hozta a futár...
-
orion1025
őstag
válasz Cathfaern #15201 üzenetére
Sajnos a beszerzés része sem áll meg, de a többszörös felár sem piskóta. Csináltam a garázsomba egy ideiglenes illemhelyiséget, de a WC-hez vennem kellett 20-as excenteres gumi bekötő csövet. A zinterneten mindenhol 1000Ft alatt volt, ugyanazt a márkát, ugyanazt a sorszámozást itt helyben 1790-ért akarták rám sózni. Mindezt hozzáteszem nem egy sarki vizes boltban, ahol haszonnak is kell lennie. Szóval én helyben már szinte semmit nem veszek (csak ha nagyon sürgősen kell), mert ha kifizetem pár tételért a postát, akkor is jobban jövök ki. A kocsihoz hajtottam pár apróságot, de mindenhol elhajtottak, hogy X és Y tétel már nem létezik, nem tudnak rendelni. Ez tavalyi eset volt, érdekes módon pár száz forintokért még a mai napig kapni temérdek helyen. Motorolaj fronton is "vicces" volt a történet, mert ugyanazt amit helyben 8-ért árultak, féláron megvettem akcióban, meg mellé két alvázvédőt + posta, és még mindig az itteni ár alatt voltam. Szóval valaki magyarázza meg ezt a haszonkulcsos mókát, mert érdekel. Nekem azt senki ne magyarázza meg, hogy ide is kell szállítani azokat a tételeket, mert az ország számos pontjára is ugyanúgy utaztatni kell, de ott is olcsóbb. Színre kevert/töltött festék spray-t is már az ország másik végéből rendelek, mert vicc áron adják ott is.
-
orion1025
őstag
válasz Cathfaern #15153 üzenetére
Ha Hozé Ármándó a másik fél, és téged ölnek meg, akkor is te vagy a hülye, mert ebben az országban őket védi a rendszer. Én nem szoktam bexarni senkitől, még nálam nagyobb embertől sem fostam soha (igaz régen elég keményen gyúrtam, és "kicsit" nagyobb is voltam termetre), de valahogy most sem tudnak megijeszteni, pláne a rezesek. Egyszer négy nagyon okos bekóstolt a Sorok úton, pedig az éjszaka közepe volt, fáradt is voltam, csak úgy poroszkáltam hazafelé, ezek az indiaiak meg azt gondolták, hogy préda leszek, hát nem jött be nekik. De az utcám elején is akartak már lehúzni, a szokásos mennyi az idő, adj egy százast dumával, aztán egy pofán röhögés mellett ott hagytam őket. Igazából én simán lazítanék a fegyver viselésin, mert azért nem egy olyan kis csendes és álmos város ez, ahogy az látszik az emberek többségének. Nem is olyan régen a Domus környékén figyeltem a drogos nyomorultakat, hogyan adták-vették a motyót, és ha az ember nem tudja mit kell nézni, semmi feltűnő nincs benne, pedig kajakra az orrod előtt csinálják. Nem véletlenül hívjuk a Derkót bűntanyának....
-
BaLee
addikt
válasz Cathfaern #15153 üzenetére
Teljesen áll amit írsz, de nem is fegyverviselésről beszéltünk, mert az más téma.
Ha előkerül egy kés szvsz még mindig a legjobb védekezés a futás.Otthonvédelemben lehet szerepe, ott is inkább akkor ha időben lefüleled a betörni készülőket és van időd felkészülni (fegyvert, lőszert elővenni, tárazni stb).
Arra pedig tényleg nem a pisztoly a legjobb, bár azért ha nem egy lövéssel próbálod megállítani akkor azért meg lehet állítani, de oda inkább egy sörétes kell. Ott nem lesz kérdés, hogy megállítja-e.
De inkább ilyenre ne kerüljön sor sohasem... -
Winne
nagyúr
válasz Cathfaern #14566 üzenetére
Lehet én tudom rosszul, de a 10+10 0 gyerekkel nem volt felvehető 3 gyerekre, csak ha már volt egy gyerek, de lehet tévedek. A lakáskasszákért tényleg kár, ha azokat nem kezdem el rakni anno, máig nem lenne kb lakásom, vagy lenne egy halom hitelem.
Nyilván azért szántották be, mert bökte a szemüket, hogy másnak is volt esze kalmárkodni és valahogy le akarják lassítani, ha már megállítani nem is tudják a népesség csökkenését. Lesznek, akik csak ezért a marhaságért parancsra bubulják is össze a gyerekeket abban a pillanatban.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
syC
addikt
válasz Cathfaern #14575 üzenetére
Gyerek előtt még volt külön dolgozószobám. Most az egész lakás egy nagy gyerekszoba. A zárt kert az nagyon hiányzik, meg a friss levegő (beváros). Viszont reggel el tudok menni boltba gyalog, 20 perc alatt megjárom a 3 szokásos boltot. Valamit valamiért. Még nem jöttem rá, hogy melyik fontosabb nekünk.
•
-
VTom
veterán
válasz Cathfaern #14575 üzenetére
Persze, a gyerekek ugyanús felnőnek 40nm-en is, mint 160-on.
A lényeg inkább az, hogy megváltoztak az igények, teljesen más a mi életvitelünk, mint a szüleinké. Meg az is benne van az emberben, hogy amit ő nem kaphatott meg, azt igyekszik megadni a saját gyerekének, külön szoba, stb.
Plusz a gyerek mindig a szülei közelében szeret lenni/játszani, ezért is praktikusabb a nagyobb élettér, hogy ne legyen folyton láb alatt.
Persze sokan túltolják ezt is, és építenek 160-200nm-es házat. Annak tényleg semmi értelmét nem látom, főleg olyanoknál, akiket teljesen lenulláz az építkezés.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
syC
addikt
válasz Cathfaern #14566 üzenetére
Mi is így voltunk vele, ezért is lakunk a párommal (ill. mostmár a fiammal hárman ) egy kis lukban, de nincs hitelünk. De az látszik, hogyha jön a következő osztódás, akkor lépni kell, mert már így is necces az élettér.
btw: Van valakinek egy fölösleges fekete símaszkja kölcsönbe?
•
-
VTom
veterán
válasz Cathfaern #14525 üzenetére
Én oladon laktam három évig, soha többet nem mennék a nyugati oldalra. Főleg mikor meghallottam, hogy idén szeptemberben egy időben újították a Rohoncin a hidat, és a ligetnél a kis hidat is. Mi lehetett ott, te jó isten.
Én a végén már a Thököly felé jártam be reggel dolgozni, mert arrafele van a legkevesebb iskola, és alig van forgalom.
Ha állandó home office, az király lehet, ha meg lottómilliomosok, az még jobb Viszont ha nincsenek helyhez kötve, és most keresnek munkát, akkor ezek megfontolandó kérdések szerintem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
BaLee
addikt
-
Anubris
őstag
válasz Cathfaern #14026 üzenetére
Én elég sokat járok étterembe, barátnőm vegán, hát nincs könnyű dolgunk.
Deck-ben rendszerint azért megszokták oldani a kéréseket.
Moló és Pannonia (ugyanaz az ügyvezetőjük)-ban is van sok glutenmentes stb kaja.Mad-Max szerintem is nagyon jó, a régi éttermekből én még a Ciao-ba szoktam sokszor menni, ott elég korrekt áron vannak az ételek és szerintem Pizzaban is az egyik legjobbak.
Kispityer az mindig tele van, régi hagyományos kajákat adnak, brutális adagokban, jó áron.
A vadász még ami szerintem árban jó és az adagok is rendben vannak. -
kp78
addikt
válasz Cathfaern #14006 üzenetére
Károly Róberten Greencom-os digitális kábeltv + net minősége teljesen rendben van.
A csatornakiosztás pedig páratlan, mert szerintem egyetlen másik szolgáltató sem adja az összes sport tv-t. Ha a UPC ad, akkor elnézést. (digisport1-2-3, sport1-2, eurosport1-2, M4)
Nekem T-s, optikás IPTV-m van, 50-es nettel, ami nagyon jó, de a digisport néha hiányzik.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Fifi
őstag
válasz Cathfaern #13880 üzenetére
" pl. plc programozóért ölni tudna több cég is."
Ez mit takar pontosan? Mennyit keres egy ilyen kezdő szakember?
Csak mert 10 hónap alatt elvileg "el lehet sajátítani" ... esetleges átképzésnek nem rossz alternatíva.
-
-
orion1025
őstag
válasz Cathfaern #13348 üzenetére
Szerintem senkinek sem idegen az ilyen boltok működése. Sok webshop például nem is tart közvetlenül készleten árut, hanem egy központi helyről rendeli meg, amikor X és Y rendelést adott le. Ez az optimális megoldás, mert nem rohad meg a nyakukon a sok-sok tétel, nem lesz árcsökkenés, ami rajtuk csattan, mégis brutális forgalmat bonyolítanak le, még ha 1-2 napot várni is kell a termék beérkezésére, majd onnan még plusz 1-2 munkanapot a postázásra. Ez leginkább a PCX nyomja így, ott gyakorlatilag semmi sincs egyből elérhető státuszban.
-
-
Kube
senior tag
válasz Cathfaern #13128 üzenetére
Hát ha ez segít, én kipróbáltam. Nagyon jó. Vakon gépelek én is, sebesség fontos és a strapabírás is. Nyomáspontnál nagyon szépen becsusszan a billentyű maga, de ki kell próbálni az tény. CM stormokat néztem annak idején, és kettő közül bizony érezhető volt a különbség. Ez is olyan mint az egér, ki kell próbálni máshogy nem megy. Itt meg nem 2 ezer forintos billentyűzetről van szó
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
válasz Cathfaern #13125 üzenetére
Elég drága dologról van szó :/ nem hiszem, hogy sikerül ilyen boltot találnod Szombathelyen. Itt talán kicsit jobban képbe kerülsz. Én utoljára Veletechen próbáltam ki ilyen cuccokat
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
runner 125
nagyúr
válasz Cathfaern #9194 üzenetére
Ismerted, vagy ez is valamiféle urban legend?
Nyugat.hu-n olvastam, h az első pletykák szerint elbocsátott vasúti dolgozó akarta magára robbantani a hidat.., szal'.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest