- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz mefistofeles #16999 üzenetére
Bizony, ketten már érdeklődnek
-
-
Killer01
őstag
válasz mefistofeles #16994 üzenetére
Köszi nem ezen akarok meggazdagodni nyilván, 18 ezret gondoltam darabjáért.
-
-
sith7
félisten
Hátha valakit érdekel [link]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Mennyiért mennek most a 1,5 terrás 3,5-es satás vinyók?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
válasz orion1025 #16987 üzenetére
és Josi
Köszi srácok a tanácsokat, de nem igazán értek hozzá, plusz asszonypajtás már döntött és meg is vettük az új gépet. hétfőn hozzák......
Ő döntött, nekem csak fizetnem kellett....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
orion1025
őstag
válasz mefistofeles #16985 üzenetére
Nálunk az előző szárítógép lett többször feltámasztva hamvaiból, egyszer egy relét cseréltem benne (400Ft), egyszer meg egy indító kondenzátort, ami 5000 pénz volt, szóval elképzelhető, hogy javítható, de panelt is bontanak sok helyen, érdemes keresgélni kicsit.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Josi
senior tag
válasz mefistofeles #16985 üzenetére
Mert a szaki ehhez már nem ért, vagy nincs kedve vele foglalkozni. Azért vannak lelkes emberek. Érdemes lenne benézned az elektrotanya.com oldalra. Lehet tudna valaki panelt, esetleg a hibásat megjavítaná.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
-
Josi
senior tag
válasz mefistofeles #16983 üzenetére
Erre kb 5-6 év múlva tudnék korrekt választ adni.
Nekem Electrolux van kb 2-3 éve. Idáig nem volt vele gond. 6kg ruha, 1000-es centri.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Skacok! úgy tűnik, meghalt a mosógépünk.
Tudtok valami megbízható darabot ajánlani, úgy max. 120-130k árban? Felültőltős keskeny játszik csak.
Az se baj, ha holnap meg is tudjuk venni, helyben.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ha valakit egy tágas karcmentes PC házikó érdekel [link]
Topiclakóknak természetesen kedvezmény.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok. Szhelyen ki lehet valahol próbàlni Segway-t? A nagykerekű érdekelne, amin van “kormàny”. Köszi
Tigris, tigris, csóvafény...
-
syC
addikt
Sziasztok!
Gépjármű központizár elektronika problémával ( kábelszakadás valszeg) hová érdemes fordulni?
Beci: satas a vinyo?
•
-
beci
őstag
Sziasztok.
Lenne egy 3.5-es vinyóm, amin vannak dolgaim.
PC híján keresnék kölcsönbe egy dokkolót, amivel át tudnám másolni laptopra, majd törölni.
Tudna kölcsönözni valaki esetleg?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
kp78
addikt
Ha esetleg vki olcsó, nem okos tv-t keresne >> [link]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
freaghill
őstag
Övemnek a csatja sajnos eltörött, Szombathelyen hol tudok venni, vagy hol cserélik ki?
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
RG59 koax vezetéke van valakinek eladó? 120 méter körül lenne szükségem rá.
Csak egy próba ha nincs akkor tudok rendelni, de így gyorsabb lehet. -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Valakinél esetleg eladó utánfutó ? -
net84
őstag
Sziasztok!
Keresek netbook-ot (akár hiányosat is) az alábbi feltételekkel:
- Win10 kompatibilis lapka
- 2-4 GB RAM
- gigabit LAN
- min. 1db USB3 (lehet Type-C-is) port
- legyen meg a töltője
Előny a passzív hűtés.A többi nem számít. Ha nem M2 SSD-t fogad, akkor SSD/HDD sem feltétel. AKKU és kijelző akár kuka is lehet.
Mivel célgépnek kell és a nagyját elbontanám a burkolatnak is, így az új/újszerű gépekkel nem futnék most köröket.
Read only...
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ha valaki épp monitort keresne...
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Eladóvá fog váltni egy Xiaomi Redmi 9note pro telefon.
Vadonat új kijelző és akkumulátor van benne. Kitisztítva a belseje.
T&T informatika csinálta.
50.000 Ft-ért vállnék meg tőle.Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
syC
addikt
Autókárpitost tud valaki ajánlani?
•
-
beci
őstag
válasz mefistofeles #16950 üzenetére
Nem használom ki. Van hogy havi 1x kapcsolom be.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
-
beci
őstag
Sziasztok. Ha esetleg valaki komplett PC-t keresne.:
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Van egy öngyújtóm ami 4 évet állt. A gáz kifogyott belőle, de most feltöltöttem, de nem akar meggyulladni. Nem értek hozzá, csak anno megvettem Ausztráliában mert jól nézett ki. Van esetleg Szhelyen ahol értenek is hozzá? Már többen próbáltuk feltölteni, de nem sok sikerrel.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nemrég letolatták a kocsimat (lökhárító és kerékjárati ív kapott egy kis nyúzást).
Gondolom újra kell fújni, nem értek hozzá. Tudtok egy jó fényezőt aki korrekt munkát csinál?Ezen kívül két küszöböt is rendbe akarok hozatni (mindkét oldal hátsó részén van rozsda, úgy látom csak felületi, de nem vagyok szakember), szóval ha van karosszéria lakatos kontaktotok hálás lennék. Lényeg itt is, hogy korrekt szaki legyen, munkában és árban is.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
A környéken valahol lehet kapni üvegszálas hőszigetelőt köranyagra?
Indukciós hevítőre kellene.
[kép] -
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Haynes - Volvo V70 2007-2012 Diesel szerelési könyv eladó. 6500 Ft.
Angol nyelvű.
[áttekintő]
-
fesii
aktív tag
Vagy másként ismerem vagy lemaradtam erről a balmoráròl. Merre felé van ez a hely?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz w.miki #16934 üzenetére
Ha a nyugodt beszélgetés a lényeg (kevesen legyenek és valamennyire el legyetek szeparálva), akkor Balmora kevésbé forgalmas időben, vagy Bécsi kávézó felső szintje.
Modam-ban nagyon jó kávét meg kajákat adnak, de pici a hely és egymás mellett ülnek szinte az emberek. Cafe Frei régen jó lett volna, de átalakítás óta egy nagy tágas helyiség az is, nem ideális beszélgetésre (szerintem). -
freaghill
őstag
válasz w.miki #16934 üzenetére
Fő téren Balmorát szokták szeretni, Bécsi kávézót, nekem kedvencem a Modam (kicsi ugyan), ha szeretitek a specialty kávét akkor itt jó helyen vagytok, Móni és Ádám nagyon barátságosak, enni is tudtok (nagyon finomak), sok környékbeli kézműves cikk van amit tudtok venni.
-
w.miki
veterán
Szombathely Fő tér környékén hol van nyugis be ülős hely. Ahol lehet inni egy üdítőt és nyugodtan lehet beszélgetni?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Rossz routerről esetleg van maradékba 2 darab menetes antenna valakinél elfekvőben?Köszönöm!
-
Kube
senior tag
válasz freaghill #16924 üzenetére
Félreértés ne essék, nem keresek munkát, csak kíváncsi vagyok haladt-e már előre a város 2010 óta ezen a téren. Egyébként igen, több lett a FR lehetőség, de nagyon úgy néz ki, hogy sokaknál a hibrid lesz a befutó, ha vége ennek az őrületnek.
-
Kube
senior tag
Van közületek webfejlesztő? Milyen lehetőségek/cégek adottak most Szombathelyen?
-
BaLee
addikt
Nincs valakinek egy felesleges ATX méretű alaplap doboza? Van 1 érdeklődő a konfigra de ha postáznom kell nem tudom miben elküldeni.
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Valakinek nincs egy kisebb gépe eladó amin a Win10 lemegy?
Esetleg félkonfig? Core2Dou vagy Quad procija alaplappal memóriával.
Jöhet nagyobb is.
Merevlemez nem kell bele.06-3o/9759I39
-
BaLee
addikt
Esetleg ha egy félkonfig jobban érdekel valakit.
Kiegészítve a 1060-al simán vállalható gamer gép full hd felbontásig. [link]
Egy táp meg egy ház kell mellé. -
BaLee
addikt
Hátha valakit érdekelne helyben egy ilyen: GAINWARD Phoenix GS 1060 6GB
-
syC
addikt
válasz mefistofeles #16911 üzenetére
Aham, köszi. Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy pl az inflációt (részben, vagy egészben) követő béremelgetés, vagy esetleg évenkénti fix % van-e.
•
-
-
syC
addikt
Sziasztok. Van köztetek olyan, akinek esetleg dolgozik ismerőse az epcosban. Arra lennék kiváncsi, hogy szoktak-e , és ha igen mennyivel évenként fizut emelni?
•
-
Winne
nagyúr
Nincs valakinek véletlenül egy játék motorja, amire már nincs szüksége? A kisfiam összetörte az övét és nagyon szomorú miatta. Ilyen kézbe fogható, nem nagyon pici motor.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
beci
őstag
Sziasztok. Ha valakit érdekelne.
[Mophie 3 in 1 vezeték nélküli töltő]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
freaghill
őstag
Szeretném az autón megjavíttatni a szakadást az ülésen. Erre keresek Szombathelyen szakit, tudtok segíteni ajánlásban?
Köszi! -
Fifi
őstag
válasz Tubica #16903 üzenetére
Szia!
Valahol van IDE-SATA átalakítom, meg IDE kábeles gépek is, de szerintem RAM már nincs bennük, de mindkettőt elő kellene keresni a padláson.
Viszont a fiókomban van egy külső tápos IDE mobil rack igaz csak USB 2.0-t tud. Ha az is elég, azt kölcsön tudom adni.
Bye, Fifi
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Segítsetek kérlek.
Szükségem lenne egy számítógépre, amibe van még IDE kábel, VAGY akinek van IDE-SATA átalakítója az is jöhetne. Maximum 1 napig kellene a gép vagy az eszköz.Segítséget, írást előre is köszönöm !
Illetve lenn egy ilyen mopedecske. Hátha valakit érdekel.
50 mátyásért vihetőBoldog Új Évet !!!
Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- Sorozatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- UHD filmek lejátszása
- Digitális Állampolgárság Program
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest