- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Sziasztok ,
Eladó 500 Gb Samsung 970 Evo Plus m.2 nvme ssd
[link].............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ha valaki épp lakást keresne, van eladó 2 db lakásom a Derkón.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Szombathely, Sárvár környékén tud valaki ajánlani megbízható hűtőgép szerelőt?
Whirlpool fagyasztó szekrénnyel akadt némi problémám. -
Tubica
senior tag
válasz ticzi01 #17196 üzenetére
Szia.
Én nálam van pár alkatrész, ha gondolod nézz körül, aztán megeggyezünk
Egy alaplap kell hozzá, a többi rendben lenne.250gb-os SSD / videó kártya is van / Gépház nem szép, de ingyen odaadom / Intel 5820K (LGA2011-3) processzor / vízhűtés hozzá
Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Kislányom számára keresek asztali gépet a Roblox nevezetű játékhoz.
Ami az elképzelésemet illeti Intel i3/i5 8GB memória, SSD, a videókártyát tekintve valami középkategóriás.
Nem full extrás gamer gépet szeretnénk, csak amin normálisan elketyeg.Amennyiben tudtok ilyet jelezzétek.
Előre is köszönöm!
-
senior tag
válasz mefistofeles #17193 üzenetére
Köszi, dobtam neki egy PM-et.
-
félisten
-
net84
őstag
válasz Luck Dragon #17187 üzenetére
Read only...
-
félisten
-
Josi
aktív tag
válasz Luck Dragon #17184 üzenetére
Nincs. Irány Kőszeg.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
félisten
Köszi szépen a válaszokat
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
beci
őstag
En neha szoktam latni a Rohoncin. Nem kimondottan vasut,csak annak kinezo. 😊
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Szerintem nincs....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
félisten
Sziasztok.
Szombathelyen van városi kisvasút ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
net84
őstag
Nem fekszik valakinél egy jó i7-3612QM notebook proci? Esetleg vevő lennék rá…
Read only...
-
freaghill
őstag
Szépen gyűlünk. Megfőztem, a sör már erjed, 2 hét múlva palackozás
-
freaghill
őstag
válasz mefistofeles #17179 üzenetére
Hehe, észben tartom
-
-
freaghill
őstag
válasz mefistofeles #17177 üzenetére
Ja ez csak egy kis hobbi lesz. Magam annyira sok sört nem iszok, lehet itt is majd osztogatni fogok, ha számomra ihatónak tűnik a dolog.
-
-
Winne
nagyúr
Akkor ezt vagy behaluztam, vagy már régebben volt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Ygg
senior tag
-
-
freaghill
őstag
Szombathelyen hol lehet venni 0.33l-s sörös üveget? Akár használt, visszaváltható is érdekel.
-
beci
őstag
Sziasztok. Rohonci utca környékén van valakinek jól nevelt, szocializált max közepes testű kutyája, aki jól kijon a kölyök kutyákkal is?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
net84
őstag
~1400nm. Bejegyzett szolgalmi úttal a telek 2/3-as részén, víz és villany bekötés nélkül (csonk és kiállás sincs előkészítve, így nem csak az óraszerelés lenne a költség). A szabályzás szerint a jelenlegi formájában 5%-os beépíthetőséggel. Az utolsó beszélgetésünkkor 1,2 misinél jártunk és erre jött volna a tereprendezés, átminősítés és akkor még a szolgalmi úttal nem kezdtünk semmit.
Évek óta nem gondolkodom Szombathelyben...
Read only...
-
freaghill
őstag
Szombathely belterületén itt érdekelne bárkit egy összközműves, tehermentes 1223nm-s építési telek? Priviben lehet jelentkezni
-
BaLee
addikt
Tudtok Szombathelyen olyan lehetőséget ahol tudok plasztik kártyára nyomtattatni? Egy darabról lenne csak szó...
-
Ittnemaz
aktív tag
üdvözlet urak!
Lakik valaki a szombathelyi Metro közelében és szeretne kis pénzt keresni? Irjon egy privit rám. -
Winne
nagyúr
Én a Ferire várok pár hete, pedig egy 200e feletti melót adtam neki, fél nap alatt meglenne, de vissza sem hív..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
A fóliás tanácsot köszi, az IT témához meg, akinek megfelel a "jó ha ott van" meló bagóért az vagy nem rendelkezik megfelelő tudással, vagy szimplán hülye. Aki penge az könnyen talál húzós lóvékat.....
Persze ez kb. minden területen így van.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
net84
őstag
válasz mefistofeles #17137 üzenetére
A kisebb munka kérdéses, de egy próbát megér (dobozos hátsó üvegét pl. vállalta).
Hangay Fólia - Ják#17136 mefistofeles - persze, hogy ráér, ide is van ideje írogatni Ne mossuk már össze a rendszergazdát a mutis IT-val...
Igen, megfizetik -a versenyszférában. Máshol csak jó, ha ott van, rá lehet tolni minden szart... amíg ott van.#17139 ticzi01 - köszi! Akkor közalkalmazotti a tippem (a munkarendből elsőre köztisztviselői ugrott be, de ők általában 9 óráznak a rövid péntekért és a kajaidőért).
Háááát kinek mi az elfogadható. Másodállás mellett, pihenés gyanánt elment (nem BV). Szerintem édeskevés ezen tudásszinthez (ha nem csak papíron/elméletben kell a tudás) a bér szombathelyi viszonylatban is.Read only...
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
A munkaidő túlnyomórészt H-CS:7:30-16, P:7:30-13:30
A bérezés a meghirdetett pozíciótól és a végzettségtől függ.
Biztonságtechnikai felsőfokú végzettséget alapul véve szombathelyi viszonylatban elfogadható a kereset. Természetesen középfokú végzettséggel a bérszínt volumene is alacsonyabb, ugyanakkor elfogadható.
Álláshirdetéseket itt találjátok:
https://www.profession.hu/allasok/1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,85622 -
BaLee
addikt
válasz mefistofeles #17137 üzenetére
Fdesign fólia. Fóliáztattam már vele autót, de mikor csak egy ajtó üvegfelületét kellett fóliáznia azt is megcsinálta régebben. Ügyes.
-
Nem tudtok jókezű szakit, aki autó fóliázást csinál? Ha lehet ne legyen 1000 km-re és vállaljon el kisseb munkákat is.
-
Persze, ebben is sok az igazság, bár szerintem pont az IT szektorban, komoly befolyással bír a tényleges tudás is! Aki egy üzemben rendszergazdi -ahol a Mari néni, ötödikre sem tud elküldeni egy köremailt- dolgozik az az esetek nagy részében nem is penge szaki! Egy kis hálózat karbantartás, frissítések, meg a már említett Mari néni. kb. ennyi a dolga, azon kívül nyomja a facét meg játszik egész nap. A komoly hozzáértést és tudást -nyilván komoly kíhívásokkal is jár- bőven megfizetik. legalább is én így látom, hozzá téve, hogy nem IT szektorban tevékenykedek.
-
net84
őstag
válasz mefistofeles #17134 üzenetére
Értem, amit mondasz... Azonban nem igazán van egyensúlyban az elvárt tudás a bérezéssel még akkor sem, ha rájönnek a pótlékok (elég közeli tapasztalatom van ). Általában a rendszergazdák, rendszerüzemeltetők akkor végzik jól a munkájukat, ha nincs fejetlen kapkodás... és ne felejtsük el Marinénit sem (akiből mindig van legalább egy egy állami "vállalatnál"), akit utolért a technika és a nyakába sózták az elektronikus iktatást (is), de ő ebbe csak úgy nem törődik bele . Ha pedig neki rossz, legyen rossz másnak is... ahogy ez a gondolat átsuhan az agyán, úgy intéz el egy 4 órás rémálmot az IT-nak.
8-10 évvel korábban ilyen pénzért is (bérminimum + pótlékok) bevállaltam volna ezt a munkarendet is. Ma már normál 8 órás, 8-16-ig rendszerben sem.
Nem tudom, hogy IT vagy Biztonságtechnikus pozícióba most mennyire van eleresztve a BV (kíváncsiságból érdekelne a munkarenddel együtt), de emellett nagyon nincs fusizás. Mégis csak egy rendvédelmi szerv...Read only...
-
Nyilván nem ugyanaz de azért az a 12 óra, nem végig tényleges munka.
Ahol én dolgozom, ott a gépkezelők real 12 órában is dolgoznak, két 20 perces szünettel nettó 250-ért. Ahhoz képest nyaralás.De a tényleges lóvékról fogalmam sincs.
Lehet, hogy ez is olyan mint 10 éve (is) az volt az alapvetés a régióban, hogy húúúú a LUK-ban milyen hatalmas fizuk vannak. Na én elmentem hátszéllel, lezsírozott felvétellel, aztán mikor közölték a lóvét, pofán röhögtem őket. Netóban 20-25%-al többet kerestem már akkor. Az csak később derült ki, hogy azok a kurva jó fizetések gyakorlatilag állandó szombati túlórákkal jönnek ki.[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz DJGABI #17130 üzenetére
Attól függ, hol. Állami, intézményi esetben középfokú végzettség igénnyel (magyarul a bértáblában középfokra sorolnak, ha van diplomád, ha nincs), bérminimum + pótlékok. De felsőfokú végzettség esetén sem olyan hűha... Még köztisztviselőinél sem.
A cégeknél viszont már nagy a szórás. A BV-s pozíciónál megjelölt feladatokra egy közepes méretű vállalkozás rendszergazdája br. 500 felett keres.[ Szerkesztve ]
Read only...
-
-
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Informatikus, biztonságtechnikus, műszerész munkakörben állások betölthetőek Szombathelyen, minimum középfokú végzettséggel.
[ Szerkesztve ]
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Keresek fém keretet ami bármi lehet, például egy asztal ami köré tudok oldalfalat és tetőt szerkeszteni. 55x40 a magassága 70cm körül lenne.
De bármit meghallgatok.Köszönöm!
-
Ismertek lakóautó bérbeadással foglalkozó, megbízható céget?
-
+1 a "jobbikra"
Sima 95-ös benzinnek 3 hónap a szavatossága, utána (azaz már közben is) a benne lévő etanol szépen a környezetből összeszedi a vizet és rontja az üzemanyag hatásfokát illetve be tud indulni a korrózió.
A 100-as benzinekben nem etanol van hanem etil-tercil-butén ami nem ilyen tulajdonságokkal rendelkezik.Akit mélyebben érdekel a téma az a TotalCar YT csatornáján nézzen körül.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
net84
őstag
+1 szavazat a 100-asra. Nem csak az állással van a gond. A százasnál egyébként felrázom és felhígítom friss üzemanyaggal a tankban lévő akár 4-6 hónapot állt naftát, kicsit köhögősen az elején, de beindul. Az a szar 95 és adalékai "megeszi" a motort.
Jobb, ha pöcc-röff a gép és nem kell szenvedni vele...mindig az ideg kap el, amikor munka helyett bütykölni kell valamelyik gépet.Read only...
-
sith7
félisten
De igen
Múlt héten hoztam el a szervízből a Honda benzines fűnyírómat, a szerelő mondta, neki is Honda van, nem rosszak, de csak és kizárólag 100 - ast tankoljak bele, mert ha nem akkor valószínű nyár végén megint találkozni fogunk.
Eddig csak sima 95 - st raktam bele , meg is lett az eredménye , szóval én ezentúl 100 -ast rakok bele.
-
Josi
aktív tag
Én pont tegnap csináltam ilyent Sárváron.
A Shell csak emelt áron akart adni normál üzemanyagot is kannába.
Szemben a MOL kérte a forgalmit, de nem volt gond a kannába tankolással. Pedig a dizel forgalmiját adtam a benzinhez''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
kpal
nagyúr
Most a benzinkutakon hogy van , ha Én 10L bezint akarok venni fűnyíróba akkor 480Ft/L-ért kapom vagy drágábban es lehet-ekannaba tankolni ?
Mert akkora felfordulas van .es állitolag minden kút sajáthatáskörben dönthet. -
Fifi
őstag
Hali!
Fiam levitte a PS4 Pro árát. Helybélinek 85eFt most akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
-
freaghill
őstag
Foglalkozik valaki 3d nyomtatással?
-
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Van fórumtárs Szombathelyen vagy a környéken, aki tud szlovákul?
Fontos lenne. Részletek privátban.Üdv: Josi
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Eladóvá vált fiam PS4 Pro 1TB konzolja + 1db kontroller.
Hátha valakit érdekel.
Helyi erőknek -5eFt a meghirdetett árból és kiszállítjuk. -
net84
őstag
válasz Tubica #17106 üzenetére
Szia!
Mit jelent a szintbe hozni? Mekkorát kell emelni? Milyen a jelenlegi felület? Rendezett, gyep-fű csak nem egyenes?
Nem feltétlenül kell leszedni a füves réteget, de egy lehetőség. Ha jó a kiegyenlítésre használt föld, akkor rotálni sem kell. Ha nagy darabos, akkor minél jobban össze kell aprítani és tömöríteni.
Ha gyorsan akarod újrafüvesíteni, akkor vesd be fűmaggal. Ha nem veted be és hagyod a régit alatta akkor az meg fog indulni felfele.
Kicsit magasabbra töltsd, bármennyire tömöríted és hengerezed, fog süllyedni (főleg, ha alatta hagyod a mostani füves részt.Read only...
-
Tubica
senior tag
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. A kertünkben egy kb 6x8-as kis füves területet kellene szintbe hozni. Rotálni kellene, vagy csak feltölteni földel és hengerrel átmenni rajta ? Füvet újra kellene ültetni ?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
beci
őstag
Sziasztok
Szokott innen valaki horgászni az ikervári műcsatornán?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
freaghill
őstag
Mi kutyát vittünk a Noé-ba, minden rendben ment, az szűk 50k volt ha jól emlékszem kb fél éve.
Állatkórházban is voltunk a fent említett kutyával, mert Noé-ban nem vizsgálták meg annyira mint mi szerettük volna, ott (Állatkórház) úgy tűnt alaposabban dolgoznak, de drágább is. -
kpal
nagyúr
Szombathelyen mennyiért ivartalanitabak cicát ? Melyik állatorvos a jo?
-
senior tag
Van valaki a környéken, aki e-cigizik? Lenne pár fölös cuccom amit egy sörért szívesen átadok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest