Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
Köszönöm szépen a fáradozásod.
Már holnap kezdeni kellene, de mivel nincs szállásom, így csúszik a dolog. Amikor jelentkeztem az állásra a HR-es hölgy azt mondta, hogy három hónapra meg tudják oldani a szállást. Miután megírtam a tesztet fel is vettek, csak akkor derült ki, hogy technikusoknak nem jár szállás.
juliabrilke: Igen, ez így van. Én se nagyon vágyok munkásszállásra, de, ha jobb nem adódik be kell érjem vele. Egy barátom Fehérváron dolgozik és lakik albérletben, de sajnos oda nem mehetek, mert a tulaj nem engedi.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
juliabrilke #30531 üzenetére
Addig, amíg nem találok egy albit. Nézegetem, de látom, hogy 60-80 körül vannak, amit egyedül nem tudok megfizetni, mert nem éri meg. Ezért szeretnék valakivel közösen kivenni egyet. A RÉV miért "nagyon átmeneti"? Nagyon gáz?
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Megpályáztam egy állást, amit meg is kaptam, de sajnos az albérletet az utolsó pillanatban visszamondták. Tudnátok valamilyen olcsó, szállást? A legjobb az lenne, ha valakihez be tudnék társulni, aki albérlő társat keres. Minden megoldás érdekel, mert, ha nem sikerül hamarosan szállást találni ugrik a meló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Telekom mobilszolgáltatások
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest