Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
pető bá' #33184 üzenetére
Ja, én is csak azért néztem, mert már láttam, mivel jár egy bányász oldal
@Digi : 8.8.8.8 a Google DNS-e, nálam is azzal megy most.
Az a kemény, hogy mind a két DNS-ük elhaltBiztos az is két virtuálgép egy fizikain, (c) by sóherség
@eami : Miért, ott az OS-nek nem lehet megadni?
-
kicsi83
tag
Itt már jó
-
tick
aktív tag
DIGI másnál is elhalt?
-
-
-
válasz
pető bá' #33178 üzenetére
Nekem nem ment fel tőle a procihasználatom... Amikor valóban bányászó oldalt nyitottam ki, akkor felment.
Nem lehet, hogy valaki bejuttatott egy bányász scriptet, és már leszedték?@sanyiksaborz : Ha van hibás routered, monitorod, tableted, telefonod, fényképezőgéped, az jöhet
-
Szék témához:
Én ilyent vettem kb. 1 hete.
Nagyon kényelmes, de az a helyzet, hogy nem mindenkinek
Egyénileg kell kipróbálni, itt Pesten van egy Pixel nevű bolt, ott ki van állítva kb. 20 szék.
-
Poiro7
senior tag
Eladó egy GIGABYTE GV-N1070WF2OC-8GD GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 WINDFORCE OC videokártya.
Garanciája az IPON-ba szól 2019.12.23.-ig. -
San398
őstag
Akkor egy kis Casa vélemény:
"Pizza":
+ a gomba szerintem nem konzerv volt (a konzerven mindig kiérzik a sós íz)
+ feltét mennyisége szerintem ok volt
- Hasonlít a pizzára küllemre ízvilágban már kevésbé max kettest adok rá.
- oraganót nem igazán ismerik
- a sajt nem tudom milyen volt de nem igazán lehetett sajt ízt érezni"óriáspaller"= Óriás palacsinta (csak hogy aki nem tudná, úgy mint én)
Mennyiségre és ízre nem volt rossz! Nem jön be ez a somlóis (ez nem a Casa hibája) Maradok a jól bevált túrós palacsintánál.Szék: Én ilyet vettem kb. egy éve [link] Skála mellett az irodabútor boltban vettem akciósan kb. 37-re emlékszem.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
forras2 #33167 üzenetére
budai uton szekhaz, en itt vettem. https://www.szekhaz.hu/
-
honda23
aktív tag
A pepénél rosszabb pizza nincs a Föld nevű bolygón...
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Forgószéket szeretnék venni!
Többet is néztem neten, de nem szeretnék úgy berendelni, hogy előtte nem próbálom ki.
Merre érdemes elindulni fehérváron, ahol van választék ilyen székekből? -
Jarod1
veterán
eddig a legjobb pizza a Bikacsárdából jött..
-
Tom5
addikt
Ezért tart itt Magyarország, mert kislány mindenki. Ez nem jó az nem jó. Majd nem lenne megennétek.
- Mondta mindig nagyapám és igaza volt.
Ennek örömére este rendelünk is a legalja pizzából. Holnap meg lefutom. -
Dare2Live
félisten
Nem pizza de én tuti ezt akarom kövnek kipróbálni.
[link]Szökőévente (kb csak BPn és horror áron) találok helyet ahol 12-14hig készült barbecuet hirdetnek... ha tényleg van avval kezdem.
-
freemanone
addikt
válasz
pető bá' #33149 üzenetére
Még arra árat emeltek...? Nem ártana akkor minőségben is előrelépni.... az alufólián bepálott máló pizzatésztájuktól a hideg futkos a hátamon..... egyébként ha ott helyben van akkor baromijó.
Casa = legalja. Dell arte jó pizzákat gyárt, még csak egyszer csalódtam, de az csak egy félreértés volt. Róma is jó pizzákat csinál(na) ha a tészta végre nem kenyérlángos lenne. Tóváros leszokhatna arról a nemtudom miről amit a tészta aljára hánynak olyan mennyiségben, hogy még egy pizzatészta kijönne belőle, de ezen kívül teljesen jók ők is. A pizzagolyóik és pizzatorta csodákat is érdemes kipróbálni!
Vigyzat a torta az nem egyszemélyes!!!!! (bár ha valakinek befér egy családi..... talán ez is)
Don papa is elmegy kategória. Kalóztanya, vagy épp minek hívják meg kb instant ételmérgezés. Azt a helyet nem is értem miért működik még... -
eami
veterán
válasz
juliabrilke #33150 üzenetére
-
-
Ryder1
senior tag
válasz
LamerGyuri #33145 üzenetére
5.1 házimozi, erősítő, és két pár állvány gyári, bontatlan dobozban. A kb 80x50x50 dobozban van az 5.1, erősítő kb fele ekkora, állványok meg két lapos dobozban vannak, talán 90 cm hosszúak. Még valami?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Vasárnapra kellene nekem egy fuvar Öreghegy - Holland fasor oda-vissza útra. Egy hangrendszert kellene elhozni, legnagyobb a hangfalak doboza, kb 80x50x50 cm lehet. Legrosszabb esetben max egy óra. 3000-et tudok adni érte.
Valaki? -
-
Tud valaki olyan helyet, ahova ha odaviszek 4 felnit gumival, le tudják szedni a gumit, rendberakni+lefújni a felniket, és visszatenni a gumit? Lemezfelni, nem alu.
-
Tom5
addikt
Gyerekkorom óta így becézem a palacsintát.
Somlóis paller...mindenképp kostoljátok meg.
2000 Kalória kbde nagyon jo.
-
San398
őstag
Megnézem amit ajánlottatok. Köszi mindkettőtöknek!
Vazz, mire rájöttem mi az az "óriáspaller" már generáltam egy új őrült keresést a Google-nak!!
-
San398
őstag
Tudja valaki mi történt a Legenda Pizzériával hogy a honlapjukat felfüggesztették! Most akartam rendelni és zárva az oldal "A weboldal az ügyfél kérésére felfüggesztve."
Tud valaki helyet ahol jó pizzát lehet még enni/rendelni?
-
_kovi_
aktív tag
2 TB HDD eladó. 100/100-as.
-
cannibal
senior tag
Hali, használ itt valaki (vagy valakinek a szomszédja esetleg) cfw-s New 3DSXL-t vagy 2DS XL-t? Erősen gondolkodom a beszerzésén, de lenne pár kérdésem előtte. A releváns topikban a freeshop tabu.
-
Clubforum2
tag
Köszi mindkinek
-
juliabrilke
veterán
válasz
Clubforum2 #33126 üzenetére
Kocsival bemész a Media Markt oldalába, ott lesz az a riasztó, szólni fog biztosan.
-
Rellind
senior tag
válasz
Hifis az tuti ott van.
Feltörtek az emlékek...
-Kínai a hifi?
-Aha. Gond?
-Ááá nem, de abból mindig szopás van... -
eami
veterán
válasz
én hifisre emlékszem, az még ott van szerintem.
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Régebben volt a Media Markt oldalában egy riasztós, kozpontizáras, az a hely még üzemel?
Köszi -
Tom5
addikt
-
A@ron
tag
Kedves Fórumtársak!
Maroshegyen 21 m2-es szoba kiadó.
A megadott mobilszámon lehet jelentkezni, ha megbízható ismerősnek tudjátok ajánlani, azt is értékelném -
hzsolee
őstag
Upsz, fel kéne ugranom Budaörsre. Ha van tapasztalat, hogy milyen a 81-es / M7, szívesen venném
-
hzsolee
őstag
válasz
madarasz92 #33112 üzenetére
Kár, hogy piros traktor van rajt. Más színben még érdekelt is volna ...
-
válasz
madarasz92 #33116 üzenetére
Ja, úgy könnyű
-
-
válasz
madarasz92 #33112 üzenetére
Laptophoz külső monitornak használni...?
Nekem pl. nagyon kényelmetlen a 14-17" kijelzőt nézni. Film is jobban néz ki ekkorában... -
Winyó valakinek?
Cserélhető is 320-as vagy 500-as laptop HDD-re. -
-
lorcsi
veterán
fonyódon van 2 domb, egész jó megmászni
tv torony és kilátó is vana gömbkilátónál van egy egész jó kalandpark, nyári bob..meg iylen mászkálós(bár ez lehet csak gyerekeknek) szezonban tuti nyitva..de talán lassan mostanában is
Blellénél a Kishegy tud jó progi lenni -, túrázós
BFöldváron meg a Bujtor múzeum (kajálni a Platánban szerintem nagyon jó)
vasárnap délelőtt a Liliomkerti piac a káli medencében
Kéthelyen pedig a Kristinus...eléggé odavágós hely
-
sandor906
tag
válasz
forras2 #33101 üzenetére
Ha van kedvenc vizes boltod, akkor szerintem ott érdemes érdeklődni elsősorban. Nekem van több is ahova járok, nem egyformán állnak az emberhez. Ha szimpi vagy és kifogsz egy normális eladót még majdnem szakvizsgázhatsz is a beszélgetés végén kazánból. Nekem jó tapasztalatom van a Szatmárival is és a Hollandereseknél is van normális eladó, igaz amióta átköltöztek a Mártírok útra nem voltam náluk. A Zámbóker is jó lehet az Alba Ipari Zóna elején, de biztos van több hely Fehérváron, ahol fűtéssel foglalkoznak [link]. A kémény béleléséhez kell egy kéményseprő, aki kitakarítja rendesen és kell egy köműves, aki kivakolja rendesen és esetleg újra rakja minimum a tetőn kívül. Lehet ezt érdemes is vegyes kazánnál megcsinálni, mert a fenyőfa és a műanyagszemét tud érdekes szobrokat alkotni a lehülés folyamán a kéményben.
-
nortol
senior tag
Sziasztok!
Valamelyikőtök ismer olyan boltot itt Székesfehérváron, amelyik biztosan foglalkozik UPS elosztókkal (szünetmentes táphoz)?
A pontosítás végett ilyen, 3-as elosztóról lenne szó(5 db, szín, kábelhossz mindegy):
A segítséget előre is köszönöm!
-
Motaba78
addikt
Eladó autórádió valakinél ?
Egyhelyes, semmi extra, szabvàny csatlakozókkal, ne kelljen forrasztgatni. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Kandalló vásárlás nem jött össze, mert a kéményseprők bele köptek a levesembe...
Úgy hogy marad a B verzió, vegyes tüzelésű kazán csere.
Ha én kazánt szeretnék cseréltetni, akkor ahhoz keresek akár 1 maszek fűtés szerelőt, megveszem a kazánt, kicseréltetem és örülök? Vagy van ennek is valami kötelezettségei? Ilyen esetben is ki kell béleltetnem a kéményt, vagy most is használatban lévő kémény esetében erre nincs szükség?
Egy 110 négyzetméteres hasznosterű családi ház kifűtéséhez mekkora kazán ajánlott? Milyen márkát érdemes venni? Fehérváron hol tudok utána nézni ezeknek?
Nem azonnali lenne a dolog, mert a jövő télre akarom mind ezt kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest