Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz
fant0mi #35092 üzenetére
Nekem nagyon bejön, végig azzal használtam. Jó, hogy ad egy hatterfenyt, nem kell kislámpát kapcsolni, nem bántja annyira a szemet sötétben a tv fénye. Meg azért érzésre is nagyobbnak tűnik így a kép.
@echterion: szerintem nem fair osszehasonlitani árban egy "sima" és egy ambilightos tv-t. Ez a típus jelenleg legolcsobb helyen is 190k, ahhoz képest szerintem jó áron hirdetem, de nyilván alkudni er.
-
echterion
nagyúr
válasz
fant0mi #35092 üzenetére
Nekünk is amibis Tv-nk van, nekem nem nagy szám, párom szerint másmilyet már nem is vehetünk. Szóval franc se tudja, neked ez mennyire lenne nagy szám.
(#35093) Gaaabeeesz: Hát amíg 150-ért lehet 60"-os TV-t venni a Telekomnál listaáron, addig valóban nem egy bb ez az ár.
-
andras.k
újonc
Sziasztok!
Szeretném eladni az alábbi gépet:
OMEN by HP 15-ax204nh 1DM16EA
Processzor: Intel Core™ i7-7700HQ
RAM: 16GB DDR4
SSD: 256GB PCIe NVMe M.2 SSD
HDD: 1TB 7200 f/p SATA
Grafikus vezérlő: nVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
LCD: 15,6" matt
Billentyűzet: Magyar billentyűzet háttérvilágítással
Állapot: 1 éves gép, kitűnő állapotban, dobozával együtt
Garancia: 2020-ig
Akkuidő: egyenlőre nem tudom megmondani
Tartozékok: Gyári adapter
Jogtiszta Windows10
Egyéb: Bang & Olufsen hangszórók -
Ryder1
senior tag
Philips 49PUS7503 Ambilight-os tv valakinek? Topiclakóknak tudok engedni...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
juliabrilke #34584 üzenetére
Mennyi időbe telt, míg megkaptad a cuccot? Egy hete parkol egy csomagom a kicserélő központban.
-
rekop
senior tag
DP-HDMI kábel vagy átalakító nincs valakinél elfekvőben? Boltban ezeket aranyárban mérik, csak ideiglenes megoldásnak kellene, sokat nem költenék rá.
-
sheep
addikt
Tekert, kicsit vérszegényebben, de úgy látszik nem volt elég neki a kraft. Elég régi akksi volt benne, és gondoltam is hogy lehet nem fogja bírni a telet. Melóba járok a kocsival ami kb. 5 perc, reggel hideg van, megy a klíma , fűtés hogy ne párásodjon, gondoltam hogy ez hamar leszívja majd.
Másik akksival pöccre indult, remélem tényleg csak ennyi volt..kérdeztem a Qashqai fórumban is, nem volt hasonló problémája soha senkinek.
Meglátjuk. -
sheep
addikt
Az akksi merült csak le mint kiderült. A szép az egészben hogy direkt megnézettem előtte az akksit hogy tuti ne az legyen a probléma, kijött a srác, próbálta bebikázni, nem sikerült neki. Azt mondta az akksi jó. Gondoltam ha ő mondja akkor biztos más gond lesz.
Varoz innen a fórumról vállalta hogy megnézi, kivitettem hozzájuk trélerrel, ő simán bebikázta és a diagnosztikán is látszott hogy semmi más baja nincs. Kicserélte az akksit és minden okés.
Köszi mindenkinek a segítséget, Varoznak meg külön is,
ajánlom mindenkinek ha autószerelő kell, kb. 10 szerelőt hívtam és ő volt az egyetlen aki vállalta hogy megnézi. -
rekop
senior tag
19" LCD monitort keresek(16:9 vagy 16:10), ha lenne valakinek eladó keressen meg pü-ben. Csak hibátlan érdekelne.
-
-
A@ron
tag
Ugyanez volt a Suzukimmal, mondjuk ott pont az volt, hogy hideg motoron indított (télen), melegen meg nem. Injektor meghibásodás volt, 2 óra munka plusz az alkatrész. Nekem valami Densos témát okosított bele a szerelő, merthogy az jobb, de nyilván típusfüggő, hogy mit érdemes. Már ha egyáltalán ez a hiba.
-
-
Varoz
addikt
válasz
LamerGyuri #35073 üzenetére
Vagy kormányholtjáték....
Távdiagot hagyjuk a Budapest TV-re, meg a Teamviewerre!
MunezXBKÍgy alakult.
Köszönöm azért.
-
Varoz
addikt
válasz
MunezXBK #35070 üzenetére
A gokartpályán vagyok ismét.
Nem rossz itthon, főleg normálisabb fizuért. De hiányzik Németország is, több tekintetben jobb volt kint. Kivéve, hogy exem megcsalt és ellenem fordult mindenki miatta, így a szociális életem megdöglött.
Itt meg újra van életem, van asszony, minden fasza. Persze az ország nyűgjei nélkül még jobb lenne, tül sok itthon a hülye.
sheepVinni tudod az autót vagy ki kellene menni érte?
-
sheep
addikt
válasz
LamerGyuri #35067 üzenetére
Nem azt mondta hogy 2 hét múlva lesz időpont, csak annyit hogy telefonáljak 2 hét múlva és meglátjuk
A Nissan szakszervizt próbáltam először, ott azt mondták hogy bevihetem, de januárig rá se fognak nézni...
Azután kezdtem el szépen felhívogatni az összes szerelőt akiket a Google kidob a környéken.
Faxa. -
sheep
addikt
Esetleg van vkinek olyan autószerelő ismerőse aki nem egy hónap múlva vállalna egy javítást?
Ha van ilyen priviben megírom mi lenne, nem akarom teleszórni a topikot.
Egész nap autószerelőket hívogattam de mindenki fullon van, a legjobb ajánlat a "talán két hét múlva" volt.
Ez így karácsony előtt elég fos. -
-
-
Jarod1
veterán
Valakinek van eladó 2 terrás Merevlemez? wd
-
echterion
nagyúr
Eladó Yakuza 6: The Song of Life Essence of Art Edition 9800 Ft-ért, illetve Battlefield V Deluxe Edition (Xbox One) 11990 Ft-ért. Ez utóbbi nem fizikai, hanem letöltőkód formájában. Lányom karácsonyi ajándéka a gép, de ez a játék nem az ő világa, így mennie kell.
Illetve ugyanitt van Xbox 360 Slim (asszem 250-es vinyó van benne, de lehet, 320-as, majd megnézem) Kinect-tel és egy joy-jal, meg Forza Motorsport 2-vel is, ez is eladó lesz majd, de az árát még nem tudtam belőni, így ha van érdeklődő, várom a piviket.
-
sch_a
addikt
Járnak amúgy ellenőrök? Hétfőn szabin voltam és elfelejtettem, hogy előző este fizetős helyen álltam meg. Csak délután jutott eszembe.
Költözés miatt van egy eladó ágyam, 90x200, matraccal:
[link], [link], [kép].
Az egyik képen látszik, hogy van egy kis szépséghibája, szállítás közben megsérült kicsit sajnos. Pár éve 60 körül vettem a jysk-ben. 30k?Illetve van egy eladó kinyitható kanapé is, ez nem az enyém, régi, de nincs baja: [kép] (5k?)
Ja és van egy Optic World-ös ajándékkártyám, rajta 7ezer Ft-al. Még decemberig le lehet vásárolni, féláron el lehet vinni, ha kell valakinek.
-
sch_a
addikt
Fizetős ma a parkolás? Nem tudjátok?
-
SzalaiG
addikt
Kis fogyasztású konfigot keresek win7 alá. E350 vagy hasonló fullintegrált lappal.
Van itt ilyesmi helyben? -
törölt tag
Hali.
Tátratea nem tudjátok merre van jó áron a városban? -
fant0mi
őstag
2x 2 Gb DDR2 RAM-ra van igenye vkinek?
OCZ Gold Series PC2 8500
OCZ2G10664GK -
Tom5
addikt
Pioneer MVH 190UI fejegység, dobozával minden sallangal eladó!
Van hozzá Renault beépítő keret. 1-éves.
Ha érdekel privizz, árban megegyezünk. -
juliabrilke
veterán
Van valakinek eladó DDR3 4GB ramja, amit Fehérváron át lehet venni?
-
D.Orion
veterán
No még egyszer, aztán ha helyben nincs vevő megy ki az apróra:
Eladó gyári állapotú:
Logitech Extreme 3D Pro joystick
3 éve itt van az asztalban a gyári dobozban, előtte is talán 2x30 percet használtam összesen. Nem az én világom.
Full gyári csomagolásban, gyári állapotban.
Árukeresőn 16K-ról indul.
12K-ért valakinek? -
-
-
bacsis
Közösségépítő
HA már erre jártam...
Copyfehérvár
Én mindig ide járok, eszement mennyiségű dolgot tudnak csinálni, csak ajánlani tudom őket -
Illetve, minden is van eladó.
- Bontatlan parfümök, kapom innen-onnan, nem szeretem, összegyűlik, vigyétek
- Bontatlan szempillaspirál - barátnő kapta, nem kell neki
- TL-Wr 542G router
- Régebbi Nokia telefonok (Symbianos) , 2220S, kishibás 7230, (ezek slide-osak), Nokia C5-03 Symbian okosfon, pár gombos Symbian-os Nokia, többé-kevésbé leharcolva, Samsung kagylótelefon (GT-E1270)
- Magnó adapterkazetta
- Olympus VN-480 diktafon, újszerű
- Többé-kevésbé (inkább kevésbé) működő IDE laptopwinyók
- USB-re dugható LED lámpák (jó erősek, van hajtogatható és nem hajtogatható is) -
-
Hol lehet normális áron és minőségben nyomtatni Székesfehérváron? Nyomtatás + lefűzés lenne a feladat...
-
A@ron
tag
válasz
gyenge47 #35022 üzenetére
PÜ
bacsis: Árpád fürdő? Vagy esetleg a korcsolyapálya a Zichy ligetben is most nyílik azt hiszem, a hétvégén.
Ha ingyen szeretnél programot, nálunk minden este koncertet adnak az alkoholista hajléktalanok a Manczon. Bár most már hidegebb van, talán ritkulni fog az "előadások" gyakorisága.
-
bacsis
Közösségépítő
Helló Urak!
Már többször segítettetek, idén is hozzátok fordulnék... Tudnátok javasolni valami jó kis 1-2-3 órás programot, amivel meg lephetném Székesfehérváron (vagy környékén) a feleségemet születésnapja alkalmából?
Egy jó kis étterem is szóba jöhet, de az csak inkább másodlagos-harmadlagos szempont lenne
Köszi a tippeket előre is -
gyenge47
aktív tag
-
A@ron
tag
150 cm-es, 2 fiókos, jó állapotú, minőségi fa íróasztal eladó, topiklakóknak 13.000 JMF. Nekünk túl sok helyet foglal és kihasználatlan, ezért válunk meg tőle. Képek este jönnek
-
A@ron
tag
Kedves kollégák! Olcsó albérleti lehetőség alert!
2 édes cica és egy fiatal dolgozó hölgy keresi lakótársát, szintén fiatal, dolgozó hölgy személyében egy Ősz utcai, 8. emeleti lakás kisebbik szobájába.
Bérleti díj: 20.000 Ft / hó + rezsihányad. Kaució: 2 hónap. Rövid időn belül költözhető.
Akinek ismeretségi körében van megbízható, leinformálható hölgyemény, akit érdekelne a lehetőség, kérem értesítsen és PÜ-ben adom a kontakt infót.
köszönöm előre is.
-
válasz
juliabrilke #35012 üzenetére
Mesélted
Nyilván én sem gányolnék, csak ha nincs más. Illetve!
Ugyanilyet tudnál menetes szállal is (pl. 4-essel), ha van akkora szerelőfurat a kártyákon. -
HornedReaper
senior tag
PCI-e HDMI-s (vagy miniHDMI-s) videókártyát vásárolnék, csak hibátlan érdekel.
Netezős-filmezős gépbe kell, sok generációval ezelőtti, már a 2. 8600-as halt meg benne..
Privit írjatok
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Topiklakóknak 15.000.- Ft : JBL E55 BT Bluetoothos fejhallgató
-
gyenge47
aktív tag
Lenne egy ilyen félkonfigom:
GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3 Alaplap (hátlap megvan)
AMD Athlon II X4 750K
Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FK2/8Ha esetleg érdekel valakit 25 pénzért, írjon rám nyugodtan. Délután tervezem felrakni apróra, nyilván többért.
-
Varoz
addikt
válasz
juliabrilke #35001 üzenetére
Ez az, egy csöves Buzuki Stiftre is annyi a kerékanya. Mondom, hogy rablás.
-
Ryder1
senior tag
-
válasz
juliabrilke #35005 üzenetére
Sok fokkal jobban hangzik, de ha nincs más...
Nekem nem egy alaplapom volt így felfogatva -
eddie1978
senior tag
válasz
juliabrilke #35002 üzenetére
Szerintem EC-Bázis-t nézd még távtartó ügyben. Lehet van nekik.
-
válasz
juliabrilke #35002 üzenetére
Paraszt megoldás a 3-as csavar, meg pár anya, kontrázva.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Jarod1 #35000 üzenetére
Csak az Kínában nem adják 1/10 áron.
Lakásárak meg majd szépen mehetnek még felfele. Amennyiért mi vettük a miénket olyan áron olyan lakások vannak, hogy csak pislogtam. Kertesházat meg nem is mertem megnézni.
De igazából csak pár távtartó kellene most, ez most a gond.
Varoz: kocsi az más, ott szabad rablás van.
Vegyél kicsi/olcsó kocsit és probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest