Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Valakitől vettem régebben SIM adaptert csomagban, esetleg lenne még belőle?
-
Zin
őstag
205/45 R 16 1 db nyári gumi kerestetik...
-
Komi28
senior tag
P5110 tableten lévő 4.2.2-t szeretném frissíteni 4.4.2-re. Valaki csinált már ilyet, egyszerű, bonyolult, mi a menete? Feltettem más helyen is de valszeg nyár van nem sok válasz jött rá
-
Ha csak a névjegyek miatt fontos az androidos telefon, akkor azokat itt is megtalálod
-
mtade
aktív tag
Párezres droidos telefonja nem lenne valakinek eladó? Lehalt a tepsi, nem tudok dönteni az újról, de a google névjegyek kellenének...
Akksi menjen el egy napot kevés netezéssel, emilezésse, ne legyen agyonkaristolva, lehessen vele telefonálni...
5-8k a keret. Defynek örülnék mondjuk, szerettem, csak a falhozb@szást az se bírja...
szerk este el is szaladnék érte...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Pancsermeste #21490 üzenetére
igen, az m4-en lesz az f1 is, sőt a wtcc is ide került át (bár azt adja a eurosport is)
-
zsotesz81
senior tag
Digiseket kérdezném, nektek van M4 HD? A digi.hu-n megadott 135,50 MHz-en nekem nem jön be semmi , az SD verzió meglett.
-
makro
senior tag
Horgászorsó érdekelhet itt valakit?
-
-
Miért nem teszed fel magad? Nem is kell messzire menni, itt a hardverapro
-
honda23
aktív tag
A futóművesem szabin van. Fehérváron ki tud jó futóművest?
Ma kuplungcserém lesz, és ellenőrizni kellene az első futóművet utána. Az alany egy Honda Accord, 2004-es.
Ha kell, akkor pedig állítani is tudjanak rajta. -
kem
addikt
Van itt valaki aki foglalkozik meg IT cuccok felvasarlasaval? Kellene nekem valaki aki eladogatja a motyoimat nyilvan reszesedesert.
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #21462 üzenetére
az 45nm-es dualcore e6600, viszont a lapom csak c2d e6600-at kezeli.
-
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #21464 üzenetére
Legszebb öröm a káröröm?
Telefonos autós tartó témára:
Nekem ilyen van, trékomnál háromezer-párszáz magyar fizetőeszköz. A zongoralakkos Desire 500-t elég szépen tartja, a sima Desire esetében (gumírozott hatású műanyag hátlap) már itt-ott necces volt a dolog. -
juliabrilke
veterán
Ha már a sz@r meccsekről értekeztünk kedden.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #21458 üzenetére
eltaláltad. egy asus p5b vm lapba lenne, és papíron nem eszi a 45 nm-es procikat. e8400-al és e5800-al teszteltem...
bezzeg a sima p5b eszi az összeset, de ennyit számít egy betű a chipset előtt (P965, G965).(#21460) juliabrilke
jobbat szeretnék. -
törölt tag
775-ös E6600 vagy E6700 processzort keresek!
cserébe tudok adni E6320-at és/vagy E4400-at és/vagy E2180-at, illetve ráfizetek igény esetén.ugyanitt eladó FSP350-60APN (85) tápegység.
5000,- -
Fred23
nagyúr
Fiókot takarítottam. Régi procik, átalakítók, sok kacat. Még tart a pucolás, de lőttem egy képet. Ha valakinek kell valami, szóljon, csokiért / kis microSD-ért / pendrive-ért vihető akár egyben is.
-
sedo
tag
Nálam egy minimális nyomot hagyott először, amit nedves ronggyal simán el tudtam tüntetni, pedig akkor is fent volt pár hétig folyamatosan. Most már hónapok óta egy helyen van fent, azóta nem szedtem le, de kemény műanyag a felület, szóval ott sem hiszem, hogy lesz ilyen gond. Mindenesetre a kép valóban durva, nem elképzelhetetlen, hogy egy sérülékenyebb felületen ilyesmit okozhat, de én nem találkoztam vele.
-
makro
senior tag
Én egy ilyet használok: [link]
176 g a telóm, emiatt be is szokott remegni. ( Viszonyítás képpen:
Lenovo P780 [ 176 g ]
Samsung S4 [ 130 g ]
Iphone 5S [ 112 g ] )Viszont ha úgy teszem a tartóba a telefont, hogy felületem a műszerfalra, akkor már nem tud mozogni. Ennyi pénzért nekem tökéletes. A tappancs eddig csak 1x engedte el az üveget ( nem vettem le a fóliát ), de így is közel 2 hónapot fent volt
-
Rellind
senior tag
Vadexből vett már valaki vadhúst? Nem találok árlistát.... Vagy tud valaki más lelőhelyet?
-
tzimash
őstag
-
sedo
tag
Én is sokat szenvedtem ilyenekkel, de aztán mostanra találtam kettőt, ami gyakorlatilag hibátlan. Megosztom, hátha valakinek hasznos lehet, bár nem azonnali segítség, mert nem lehet most 5 percen belül érte menni Fehérváron, és lehet picit drága is, de hosszú távon megéri.
Exogear Exomount Touch
Honlapja, árgépen, de én itt vettem. A felcuppantós fajta van nekem, nem a légbeömlőbe rakható. Üvegre olyan szinten tapad, hogy el lehet húzni vele az autót, komolyan, nagyon durva. Műszerfalon annál azért egy picit kevésbé tapad, de most már lassan fél éve van fent, és már csak maga a ragadós felület megfogja annyira, hogy ne essen le. Ha sokat éri közvetlen napfény akkor pár havonta kell újra rácuppantani, de a tapadós felület akkor is a helyén tartja, csak nagyon mozog, rezeg, ha nem húzod meg. Viszonylag nehéz telefont simán a helyén tartja, egyszer sem esett le.SPIDERPODIUM
Honlap. Ez kb bárhova felbarkácsolható, nekem egy fokkal kevésbé tetszett, de főleg azért, mert az autóban nagyon laza a légbeömlő rácsa, így a hozzá rögzített tartó sem sokkal stabilabb. Ha nagyon nem lehet sehova feltenni az exogeart, akkor jó. -
anzo
senior tag
-
honda23
aktív tag
A városban kapható valahol normális gps, mobiltelefon tartó autóba? A mostani telenoros egyszerűen letörött a nyakánál fogva. Edigitalt és médiát néztem online, szinte semmi.
-
Jarod1
veterán
volt van valaki a balcsinál? milyen a szúnyog helyzet?
-
chatran
őstag
A minap erre jártam és nem láttam a lovacskát. Tényleg elvitték vagy csak rossz helyen kerestem?
-
A@ron
tag
válasz
Motion_Blur #21437 üzenetére
Akkor úgy látszik sikerült felvenned a kapcsolatot a kollégáimmal.
-
A@ron
tag
válasz
Motion_Blur #21432 üzenetére
Írj privátot, lehet hogy segíthetek.
Sajnos az elmúlt fél évben valóban csak ebben a városban két kirendeltséget zártak be. Sokan összekeverik az ügyfélszolgálati irodát a postával, oda jönnek befizetni, és egy idő után e miatt egész egyszerűen nem gazdaságos üzemeltetni a kisebb üzleteket.
-
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #21432 üzenetére
Ritkán járok Tescoba, de ott is bezárták a boltok.
Szépen működik a költség csökkentés. -
Motion_Blur
félisten
Mai szösszenet: [link]
-
ferensz
senior tag
Urak, fehervaron van valami olyan bolt, ahol oltonyt lehet kapni, lehetoleg nem teljes mertekben szar anyagbol nem elszallt arak mellett? Augusztus elejen hazasodom azt nem artana valami gunya
-
Andris837
senior tag
A játék az nulla volt tegnap. Egyszerűen nem volt semmi elképzelés a kapu előtt. Felértünk szépen, Kovács szépen játszott, de ez kevés. Csatár nélküli játék... Örüljünk, hogy egyáltalán gólt szereztünk. Ehhez persze kellett Oli harciassága is.
Pánczél ott mosolygott a cserénél... Miért nem rúgták még ki?! Ekkora bakit elkövetni, hogy két "kulcsjátékos" nem tud elutazni a kerettel.Mindegy. Továbbjutunk, nem kérdés.
HAJRÁ VIDEOTON!
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #21425 üzenetére
Altatónak néznéd újra?
Siralmas a játék nem Bl-be való, sőt még a magyar bajnokságba sem -
ferensz
senior tag
válasz
juliabrilke #21425 üzenetére
Szerintem a Dunanal is a bejovo stream nem a vinyora ment, hanem dev/null-ba
-
juliabrilke
veterán
Esetleg mondta valaki a 0:1-es győzelmet?
Valaki esetleg rögzítette a meccset, hogy újra lehessen nézni? -
szebe
addikt
El sem hiszem
-
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #21421 üzenetére
Csak préselünk egyet. Csatárcsere segithet igen.
Facebuk kommentek ütnek. -
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #21418 üzenetére
Már hiányzott a Battonyafelső kiírás!
Amúgy tényleg. A lelátók mögött tisztára mintha terményraktárak lennének.
-
Tom5
addikt
Hurka ez a csapat....De az a baj mi is hurkalevek vagyunk.
-
Viper26
nagyúr
Hol adják a meccset?
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #21412 üzenetére
-
sch_a
addikt
Majd Juhász játszik középcsatárt.
-
Komi28
senior tag
Ilyen nincs valakinek elfekvőben 3-5m hosszban valakinek?
-
juliabrilke
veterán
Meg is van holnapra a taktika.
0:1 2. percben szerzett góllal. Kb. az első pár percben sokkot kapnak majd, hogy nincs csatárunk a pályán (felállás 5-5-0) és a csapat másik fele azt fogja találgatni, hogy a kapus van-e már 18 vagy csak egy fiatal kölök rohant be a pályára a vidi szurkolók közül.Kikezdhetetlen taktika.
-
anzo
senior tag
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #21404 üzenetére
Ahogy hallom már meg is egyeztek Radó igazolásáról.
De a többi igazolásuk se rossz azért. 1-2 csapat példát vehetne róluk. -
anzo
senior tag
-
Komi28
senior tag
Radót vagy Coulibalit azért megpróbálhatták volna leszerződtetni akár ilyen esetekre is. Szerintem jobb mint Ivanovski.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest