Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Üdv.
Delonghi Eco 310 kávéfőzőnk javításra szorul. Van kis városunkba megfelelő szaki, aki ezekkel foglalkozik?
Köszönöm -
ocsi19
senior tag
Hali
Ha valakit érdekel egy idei évre szóló ausztriai 1napos 2fős rafting-túra kupon(ár megegyezés szerint) az dobjon 1 pü-t, én sajnos nem tudom kihasználni.
üdv.: Péter
-
Gaaabeeesz
senior tag
Upc megint beszart?
-
mdk01
addikt
Hova érdemes műszakira vinnem a kocsit?
Köszi -
honda23
aktív tag
Eladó Csókakőn csendes helyen a Vértes alatt 1740 m2 szőlő (ezerjó, otelló, tramini, chardonnay, delaware és rizling), gyümölcsfákkal (cseresznye, meggy, barack, alma, szilva, körte, dió és mandula), 30-40 m2 téglaépülettel (pince, présház, tetőtér, szoba). Villany van. Érdeklődni privátban.
Eladó 5 éves nagyon jó állapotban lévő whirpool arc 1800 felülfagyasztós hűtőgép, 115l hűtő, 40l fagyasztó. 30e Ft.
Eladó Tissot classic dream férfi karóra, nemesacél, 2 év gyári garanciával, teljesen új, 30e Ft.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Gaaabeeesz #20489 üzenetére
Szerintem 80e körül.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv!
Egy Samsung SyncMaster S27A950D Monitor (gari már nincs rá, tökéletes állapotú) mennyit érhet manapság?
-
deicide
veterán
Samsung T24D390EW érdekel valakit? 2db van.
FullHD Monitor/TV, PLS LED.
Árgép ár 54k környéke, legyen topiklakóknak 45k/db. -
Viper26
nagyúr
Ilyet kapni valahol a városban?
-
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #20484 üzenetére
Megoldható az is. Elvileg egy sima állítás 5000Ft.
Ha be van rohadva az meg külön óra díjas. -
Napfénysüti
nagyúr
Csak egy szimpla futóműállítás kell. Nemrég hoztam el a szerelőtől a gépet aztán mivel a futóműben is cserélve lett pár dolog így mondták hogy egy állítás mindenképp kellene. Csak még a téli szettem van fent ami 185/60 R154 a nyári meg 215/40 R16 így akkor lenne érdemes beállíttatnom ha a nyári lesz fent. Ott lehet játszani kell kicsit az első felső lengőkarommal is mert az állítható.
-
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #20463 üzenetére
Bejöhetsz hozzánk is a gokartpályára. Fasza modern gépünk van.
Mit kellene egyébként? -
Jarod1
veterán
Melyik fehérváron a legjobb házhozszállítós ételfutár?
-
Blaise
veterán
-
rekop
senior tag
Eladó egylemezes Zyxel NAS. Érdeklődni privátban.
-
Viper26
nagyúr
Autófényezőt, és kárpit tisztítással foglalkozó céget /embert keresek fehérváron, vagy a vonzáskörzetben.
-
Bocsek
aktív tag
Fehérváron keresek valakit aki RGH-t csinál. Tudtok ajánlani?
-
Timyyy
őstag
Megválnék imádott iPhone 4S-emtől, ha valakit érdekelne, ne tartsa magában!
Fehér, 8 GB-s, én voltam az első és egyetlen tulajdonosa, én aktiváltam, t-mobile függő!
Adok hozzá minion-os szilikon tokot, usb-s dokkolót, eredeti dobozában a fülest leszámítva minden tartozéka megvan!
Első pillanattól kezdve elöl hátul fóliázott, és a tok még ezen felül volt rajta, tehát kiváló állapotú, akárcsak a belseje!!!!
40 + postáért vihető. -
Tom5
addikt
Konyhabútorhoz keresek mágneszárat. Azt a sima egyszerű felcsavarozhatót. Hol tudok ilyent Fehérváron venni? Mi a hivatalos neve? Rákeresve kidob mindent, persze horror áron.
-
Dare2Live
félisten
rétegvastagságmérőt (autóvásárláshoz) tud vki kölcsönadni?
-
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #20463 üzenetére
T. Béla vásárhelyi út
-
törölt tag
i5-2400 eladó! 30000,-bódult nyulat!
-
bim
veterán
MicroSD-t keresek 1-8Gb között valahol. Valakinek van elfekvőben?
FPSTunker: szerencsére körbetartozásban nem vagyunk benne egyelőre de cserébe nyomott áron kell vállalnunk.
-
Napfénysüti
nagyúr
Futóműállításra kit ajánlotok Fehérváron?
-
sandor906
tag
válasz
Motion_Blur #20456 üzenetére
Családiházas környéken nem igazán van DIGI Fehérváron, elvileg a Virág utca is nagyon messze van a földalatti hálózatától. Lehet, hogy ott csináltak az E-on villanyoszlopain mintahálózatot a közös-oszlopsoros hálózat bemutatásához, egyúttal bekapcsoltak egy benfentest is. A város nagy részén az E-on oszlopokon már van fenn bérlő, ezért újabbat nem igazán tud az E-on felengedni az oszlopaira, új oszlopsor felállítását pedíg nem engedi az Önkormányzat, meg nem is igazán lenne , hova. Az utcák egyik oldalán E-on, a másikon pedíg MATÁV (T-Com) oszlopsor van. Földalatti hálózat kiépítése pedíg kb 10 év alatt se térülne meg, ha mindeki előfizető lenne az utcákban.......A tömbházas övezet éri meg minden szolgáltatónak, Nyomvonal-hossz kiépítési költség (4-8 millió/km)/ lakás-szám a mérvadó.
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #20460 üzenetére
...behúznék...(talán így magyaribb)
Eladó fényképező
-
hzsolee
őstag
válasz
Motion_Blur #20451 üzenetére
Valami csókosnak én is behúznák....
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Tudtok ajánlani olyan helyet Fehérváron, ahol húsvét vasárnap délután is be lehet ülni egy fagyikehelyre?
Előre is köszi a tippeket! -
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #20453 üzenetére
Csúnya gonosz összeesküvéselmélet. Uniós pénzből épült az infrastruktúra, pont ott fogyott el a keret.
Minden más csak véletlen eegybeesés.
-
sandor906
tag
válasz
Motion_Blur #20449 üzenetére
Helló!
Melyik utca? Mert, ha az Adonyi, akkor tudom az okát.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #20453 üzenetére
Ne is mondd, Móron 3 házzal odébb lakik a volt polgármester aki országgyűlési képviselő. Neki szabad volt a tüzifáját kb 1 évig kint az utcán tartania apámnak meg 5 nap után már szóltak hogy el kéne onnan takarítania...
Persze buzi f*d*szes, fater rühelli is. -
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #20452 üzenetére
Pár városban van ilyen, hogy külterületen véletlen pont addig van közvilágítás, szennyvíz hálózat és beton út kivezetve, ahol pár VIP emberke lakik.
De már késő siránkozni, hogy miért nem a politikai pályát választottátok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #20450 üzenetére
Tuti ilyesmi lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
juliabrilke #20450 üzenetére
Én is arra gondolok hogy valami csókosoknak behúzták
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #20449 üzenetére
Akkor képviselőről van szó.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
juliabrilke #20448 üzenetére
Nem, utca közepe.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #20447 üzenetére
Sarok épületről van ró, aminek az egyik oldala másik utcára néz.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Van a Digi-nek valamilyen terjeszkedési ütemterve Szfvárra?
Konkrétan arra gondolok hogy Feketehegyen várható-e belátható időn belül kiépítés. Mert ahogy nézem a Digi oldalán vannak utcák ahol 1-2-3, max. pár cím ahol elérhető a szolgáltatás, de sok utca bent sincs a listában. Azt se értem hogy egy utcában hogyan lehet 1db házszám alatt szolgáltatás? -
törölt tag
működő alkatrészek:
2x1gb ddr2 533 mhz ram. 1000ft/db
x2 5000 @ fx 5000 4 magos phenom 2, 3000 mhz-re húzva phenom 2 x4 940-nek felel meg. 2 hónap alatt egy olyan érdeklődő volt, akinek megfelelő lapja lett volna, de utánvéttel elvből nem üzletelek. ddr2, acc/ucc/ncc lap kell a magfeloldáshoz.
8000 forintot kérnék a 4 magosítható phenom 2-ért, és ajándékba adok egy réztalpas, hőcsöves gyári hűtést. -
törölt tag
egy halom hibás/rossz alkatrész gyűlt össze az évek alatt, amik már csak útban vannak. ha valaki lát benne fantáziát, akkor viheti egyben a csomagot ingyen.rossz videokártyák:
9800gt gigabyte pcie
all in wonder ati 7500 agp
asus 6600gt agp
x1950 pcie hűtés nélkül (ez teszteletlen)alaplap:
giga g31 atx-es lap 5 púpos kondival (teszteletlen)proci:
am2 3500+ 1 magos proci (pár láb minimálisan hajlott, foglalatba belemegy)odd:
2db IDE/ATA fekete dvd író (teszteletlen, csak takaróelemnek használtam ezeket, fekete 5,25" takaróelemet elfogadok)
Pancsermeste jelentkezett érte. -
Jarod1
veterán
ha azt látom hogy a vonatról a Törökbálinti tónál lévő baromi nagy lakótelep ott áll befejezetlenül..akkor szkeptikus vagyok..
-
honda23
aktív tag
Ez sajnos így van, fejvadász cégek adják ki a munkákat bizonyos százalékért, vagy uniós pénzből finanszírozott munka, amiből úgy sem a kisember fog kapni, vagy olcsó javítgatások maradnak feketén.
Akik építkeznek, azoknak a fele a nagy hitelezés miatt pedig csődbe megy és eladó lesz az új ház éveken belül...
-
bim
veterán
válasz
#49155328 #20440 üzenetére
Úgy látszik te jobb helyen vagy mint én. Én nem vagyok irigy ember. Nekem is van munkám de nem annyi és nem olyan áron vállalt mint amennyit és amennyiért szeretnék vállalni. Egy vékony, gazdag réteg építkezik aki az építőipar elenyésző hányadát képes csak lekötni. Szerencsés aki ebbe a csoportban van. Ezen felül vannak az uniós pénzből készülő beruházások ahol ha nem állsz a tűz közelében akkor nem jutsz munkához. Most éppen közel egy éve csak unió által finanszírozott munkákat csinálunk ahol a sokadik emberek vagyunk a sorban akik ténylegesen létrehozzák a produktumot. Gondolhatod mi marad nekünk abból a pénzből....
-
juliabrilke
veterán
Újpest meccsre megy valaki, akihez be lehet társulni?
-
quint
aktív tag
A fókát és a crv-t is a Gugásvölgyi utca 13-ba (22-323-371) szoktam vinni. Szólni szoktak, ha valami nem várt apróságot találnak, a kicserélt alkatrészeket megmutatják, ha akarom, nézhetem is a teljes munkát. Zűrös hibám még sosem volt, vagyis azt nem tudom, hogy az ilyesmiben mennyire jók.
-
Jarod1
veterán
hol lehet lapravágatni fehérváron általom megadott méretre bútorlapot? Obi látom még nincs kész..
-
sedo
tag
Hali!
Valaki esetleg tud ajánlani megbízható autószerelőt Fehérváron, akire bátran rá lehetne bízni egy nagyjából 15 éves, benzines VW Polot? Sajnos már túl van 1-2 kevéssé sikeres javításon.
Köszi!
-
Rellind
senior tag
válasz
Motion_Blur #20432 üzenetére
[link] Ajaj...
-
-conrad-
addikt
válasz
Motion_Blur #20432 üzenetére
Semmi gond, továbbra is fikázzuk csak a digi-t.
-
gyenge47
aktív tag
UPC másnál is haldoklik?
-
bim
veterán
3Mp körüli régebbi de jól működő fényképezőt keresek munkáim fotózására mert bedöglött ami volt.
Lényeg hogy olcsó legyen. -
rekop
senior tag
Ment privát!
-
rekop
senior tag
válasz
juliabrilke #20424 üzenetére
Egyszerű netezős gépbe lenne(meghalt a régi alaplap), s775, ddr2(2 slot elég), pci-e, win7 kompatibilitás, ennyi igazából.
-
rekop
senior tag
Eladó S775-ös alaplapot keresnék, fehérvári átvétellel.
-
juliabrilke
veterán
Intel T7200-as processzorok eladóak 2500Ft darabáron.
-
deicide
veterán
No, akkor mivel az új platform működőképes, innentől vihető az alábbi félgép:
MSI Z68A-GD80 G3 (13k)
i7-2600K (50k)
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2 (4k)
OCZ Vertex4 240GB (100%-os, 22k) -
bim
veterán
válasz
juliabrilke #20419 üzenetére
Ha nem gyengélkedne ilyen piszkosul az építőipar akkor nekem is lehetne mint a régi szép időkben. Mondjuk már csak nézegetném mert főként netezni használom a gépet. Mit kezdenék két titan-x-el?
-
mdk01
addikt
válasz
justflash #20381 üzenetére
Még nem sikerült megköszönnöm az ajánlást úgy, hogy köszönöm.
Igazából három címem volt, az egyik az általad is ajánlott Indi car, a második a zámoly utcában lévő Kiss István, a volt tüzéppel majdnem szemben, és a harmadik pedig az auchan-nál, még a körforgó előtt balra valamelyik utcában.
Elmesélem a történetem mert úgy érzem megéri. Suzuki swift 2001 1,3 GLX
Elmentem az Indi car-ba, mert 200m-re van a munkahelyemtől és hát te is ajánlottad, meg kulturáltnak néztek ki, úgy gondoltam biztos tudják mit csinálnak. Oda mentem kérdeztem tud-e egy gyors állapot felmérést csinálni ingyen, hogy tudjam, egyáltalán a generátorom xart be, vagy az aksi zárlatosó?. Azt mondta, hogy ingyen nem tudja megmondani 2000,- -ba kerül. Hát mondom oké azt még túlélem, csak tudjam meg most akkor mi a rossz. Beviszi a kollégájának 15 perc után kiderült, hogy az "állórész" a hibás és hát azt cserélni kellene, meg ahhoz hogy kivegyék ki kell venni a csapágyakat etc, etc. szóval 30-33e. Hát mondom az nem kevés(az autó értékét nézve), és úgy voltam vele futok még 1-2 kört, mert előtte volt már gondom autószerelőkkel.
Átvittem a Kiss Istvánnak a Zámolyi utcába, mert őt eléggé dicsérték, csak neki elég egyszerű műhelye van nem tudtam mire számítsak.
Nála is bepróbálkoztam, hogy esetleg ingyen nem csinálna-e egy állapot felmérést kíváncsi voltam ő mit mond, nem akartam megtéveszteni a korábbi infóval. Azt mondta ingyen megnézni persze. Ott hagytam nála, mert nem tudott vele azonnal foglalkozni, eléggé tele voltak munkával, a fiával cisnálják ketten. Másnap felhívott és mondja, hogy a diódákból egy tönkrement az neki az elsődleges baja és ha ezt kicseréli akkor derül ki, hogy a fesztültségszabályozót is cserélni kell-e, mert annak a működését befolyásolja a dióda, és míg az nincs rendbe addig nem tudja azzal mi a helyzet.
A lényeg, hogy ez tök más információ, mint az indy car-os és ezt inkább elhiszem mert mondta, hogy kimérte, ráadásul volt is ideje foglalkozni vele, és tényleg foglalkozott vele, mert szét volt döntve a generátor, mind ezt ingyen.
Azt mondta egy dióda sor 5000,- + 2000 munkadíj, és ha a feszültségszabályozó is rossz akkor az még 7000,-. Viszont ha azt cserélni kell akkor azért nem kér plusz pénzt belefér a 2000,- Nagyon rendes, lelkiismeretes, türelmes szerelő mert elmondott mindent mi milyen állapotban van. Megkérdeztem a korábban említett "állórészről" és azt mondta annak nincs baja, mert akkor kormot/szénport látna a tekercsen és látatlanban megmondta, hogy nem ment sokat az autó, mert amúgy jó állapotú rajta minden. Amúgy tényleg mert 118k km van az autóba.
Szóval a lényeg, hogy bárkinek ajánlom nagyon szimpatikus hozzáértő szaki.....és ne értsd félre, köszönöm az ajánlást, csak én így jártam és ezt megszerettem volna osztani.
A google-nak meg Székesfehérvár, Zámoly utca, Kiss István Autó generátor, önindító javítás
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
512GB mSATA Samsung SM 840 841 Pro vagy SSD érdekelne valakit esetleg? -
JohnnyX
őstag
Mennyit erhet ez a controller (642)?
-
deicide
veterán
Játékok alatt csak 5-10% lesz, de az nagyjából mindegy, hogy 1150 vagy 2011, mert 2560x1600-as felbontáson azért még sokszor inkább VGA limit van, viszont azért néha már kevés a 2600K. Igazából ha a proci nem is sokkal lesz gyorsabb, a Z97 miatt lesz M.2-m, meg 6db natív SATA3 portom, ami így is megváltás lesz, mert most csak 2db SATA3 van és hozzá 3db SATA3-as SSD.
Pénzbe meg nem kerül, így aztán legfeljebb egy rövid kitérő lesz az 5960X előtt. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Viper26 #20409 üzenetére
Igen, Win10 már DX12-vel jött. Talán Win8 is megkapja a támogatást, Win7 nem valószínű.. bár jó lenne.
A VGA-d DX12 kompatibilis. (a mostani hardverekre gyúrják az API-t, nem kell új vasakat venni)
Csak a DX12 progikat kell kivárni... -
Viper26
nagyúr
Ez most hogyan van akkor?
Win10-zel együtt jön majd a DX12?Az mondjuk jó kérdés mikor lesz olyan VGA ami támogatja is.
-
deicide
veterán
válasz
Pancsermeste #20406 üzenetére
Jó tudni, akkor még az LGA2011.et később kipróbálom.
DX12 már ennyire a nyakunkon van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest