Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis
üzenetére
Az a baj a nagyon régi vassal, h megjavítják, műXik, hazaviszed és kuka. Volt már ilyen velem is, a fantasztikus Merury lapok olyan mikrorepedéseket produkáltak, h a néha nem indul gépet hazavittem, kifújattam, kipucoltam... és a büdös életbe nem indult el többet. A vevő annyit lát, h szarabb lett, mint volt. Én meg azt, h inkább egy gagyi újat vett volna...
Mai világbn egy kiselejtezett Dell kis vas 30k alatt már pengén elég netezni, meg kb. minden átlagos otthoni dologra. Nyilván nem PS vagy videóvágás, pláne nem játékra. -
válasz
Narxis
üzenetére
Elhangzott az "Ez javíthatatlan!" karakterlánc a szervizes szájából?
IF
"Yes"
Valószínűleg azért ajánl egy újat, mert már nem lehet alkatrészt kapni a régihez.
ELSE
Valószínűleg azért ajánl egy újat, mert aránytalanul sok munka lenne javítani, pld. nincs kedve púpos kondit kiforrasztani, amikor száz jobb, használt alaplapja van a polcon, vagy egyszerűen nem éri meg javítani, többe kerül a pótalkatrész, mint egy új gép, gazdasági totálkár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest