- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #42611 üzenetére
Nem, ahhoz kell sikhulyenek lenni, hogy ha valamiben laikus vagyok, akkor elobb cselekdjek meg penzt koltsek es utana kerdezzek.
Tipikus az az eset, amikor valaki annyira hulye, hogy azt se tudja, hogy hulye.Mert ha valamihez sik hulye vagyok, de meg kell oldani, akkor:
a) Utanaolvasok a temanak, ami amugy tok ingyen van, gyorsan es magyarul is elerheto az informacio az esetek 90%-ban, ha mas nem, legalabb annyi, hogy ertelmeset tudjak kerdezni.
b) Felmegyek az altalam ismert legjobb forumra, ami a celnak megfelel es kerdezek.A peldad azert rossz, mert nem akarnam visszafuzni a ledobott hosszbordas szijat, nem vagyok hulye, hivnek szakembert. Ha meg olyan hulye vagyok hozza, hogy elso ranezesre nem tudok megkulonboztetni egymastol egy tubus fogkremet meg egy franciakulcsot, ennek ellenere megis megprobalom a mutetet, akkor meg nyilvan az egesz vilag rajtam fog rohogni, ha egyszer felkerul errol egy video a netre. Mint ahogy rohog is mindenki, amikor ilyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest