Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #40199 üzenetére
Halu, csak a prediktív okoskodott
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Ha a $ / € árfolyamváltozás miatt emelkedett 10%-kal a coffe és a ryzen apu, akkor miért csökkent az 500Gb-s 860evo-k ára 40,7-ről 34,5 illetve 37,1-ről 34k-ra?Semmi, most látom, hogy az ssd-knél az árgép/árukereső hahu-zik
-
pycur
tag
A nap usere:
- Meg tudnád nézni a gépem? Nem ad be semmit.
- Nem ír ki semmit? Fekete a kép?
- De kiír valami szöveget, F1-et kell nyomi és nem történik semmi.
- Mióta írja ezt ki, és mit ír ki?
- Nagyon régóta, nem tudom mit ír ki, angolul írja ki.
- Hát olvasd el nekem.
- Oké.
Smart failure on hard disk 1.(Tegnap írt rajta valami szakdolgozatot vagy ilyesmi és kéne neki az a fájl belőle.)
-Hát nem biztos hogy meglesz....
-
pycur
tag
Mindenki csak elégedetlenkedik.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
macilaci78 #40191 üzenetére
A szóvicc ellenes LÉGió szóvivőjét olvashattuk...
Idáig 4
Valaki még? Nem? Ok, akkor vissza a barlangba. Szükségem lesz egy LÉGiutaskísérőre (5).
-
cbmfan
senior tag
válasz
'nnyémáinnen
-
válasz
Akkor nem kérek.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40188 üzenetére
eLÉGedett vásárló
-
wrongduke
aktív tag
Szerintem csak fordítási hiba, hiszen az Új Reményben is mikor megközelítik az árkot, azt kiabálják, hogy erős az elhárító pajzsuk. Gondolom itt a tornyokra gondolnak, nem konkrétan az energia pajzsra, hiszen akkor átrepülni sem tudtak volna.
Engem inkább az piszkált, hogy miért kellett pont ott elrepülni, miért nem a bolygó túloldalán és radar alatt oda lopakodni? -
Pötyi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #40186 üzenetére
LÉGIfolyósó - légüres térben? Ééérted?
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #40183 üzenetére
Hát könyörgöm, nézd meg a hologram-modellt! Azt a sárga baszt! Az maga az erőtér.
Innen indul, innen töltik fel:
Hát ennek a tövéhez kell odasétálni. NEM, nem védi az Endort is. Csak és kizárólag a Halálcsillag kettőt, ahogy a hologram-képen is látszik.
-
-=RelakS=-
veterán
Mert a hold körül nem volt erőtér?
Amúgy meg ezért tudja igazából Luke, hogy hol van Vader.
-
Pötyi
őstag
-
Pötyi
őstag
Hááát, megnéztem az árakat a honlapjukon, nem láttam áremelkedést...
Van egy másik raktárbázisuk - hol, hol, hát a raktárbázis a raktárbázison van - megnyitották azt.
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40177 üzenetére
Én mást olvastam ki a füstjelekből:
Á-R-E-M-E-L-É-S -
-=RelakS=-
veterán
A tegnapi tűz margójára:
Én kérek elnézést -
-
biker
nagyúr
Sokat megélt boltosok
hátha valaki tud erre ötletelni:
Adott az ügyfél, aki vett 2db Gef GT710 kártyát, hogy több monitoron dolgozhassanak. Két DELL gépe van, nem mai gyerek, PCIe 1.0 sín, 3x1GB ram, kártya 1GB, és 32 bites Win 10 pro, core 2 duo procival
Mindkét gépben a kártya, ha berakjuk, úgy behal, még a driver se megy fel, folyamatosan fagy, lassú, lagol.
Vettek egy Gef 210-es kártyát, ugyanúgy 1GB rammal, PCIe 2.0 (elvileg backw comp lenne), azzal megy.
Ugyanaz a driver kell alá, ugyanaz a sín sebesség, 64 bites low profile.Bolt nem veszi vissza a GT710-eket, mert szerintük jó.
Van olyan, hogy ehhez a kártyához nem elég a lapka, vagy mégsem képes pcie 1.0-val menni? vagy mi lehet? Mindkét kártya nem lehet rossz
-
-=RelakS=-
veterán
M3 bevezetőn enyhe amperszag.
Idáig hozná a tűz szagát a szél? -
Pötyi
őstag
Na, már ki is derült a tulajdonosi kör:
-
BlacKSouL
addikt
Ahogy látom bivalyerős processzor lehetett amíg működött. Kurvanagy füst jött ki belőle.
(Tudom, szar, leülök..)Szomorú, ha tényleg egy lámpa miatt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #40154 üzenetére
Világújdonság! Reball-ozott HDD-k, SSD-k nagy választékban! Friss, ropogós!
iday: igen, ez egy végtelenül szomorú történet. Aztán hogy mihez kezdenek a biztosítási pénzből, az megint más kérdés.
-
iday
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #40158 üzenetére
Gondolod?
Van egy másik nagyobb raktáruk is... -
shteer
titán
nem poénként linkeltem, nem is véletlenül maradt le a smiley
egyébként a hírtopikból:
Na srácok, én dolgoztam ott, kérdeztem a ma éppen dolgozókat mi történt és egy zárlatos lámpa okozta, kigyulladtak a termékek és képtelenség volt eloltani és azt mondta iszonyatosan gyorsan elterjedt a tűz. -
Pötyi
őstag
válasz
customer114 #40159 üzenetére
Especiel én az árlistát néztem, nem pedig azt, hogy van-e a plafonon tűzjelző, de feltételezem volt.
Gondolom a csomagolás égett a raktárban.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #40158 üzenetére
Ilyesmit azért nem mondtam. Hardverekkel, és az életből ellopott valódi hirdetések szövegét idéztem, amikor egy elektronikai hulladékot kapsz működő hardver helyett.
Ne bántsátok, lehet, ott dolgozik, és túlreagálta. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LamerGyuri #40157 üzenetére
Így van. Egy ekkora raktárat porig égetni vagy súlyos gondatlanság/múlasztás, vagy szándékosság kell. Ramiris-t leírták. Vége van.
-
-
Pötyi
őstag
Dehogynem! Ismered az idevonatkozó viccet? Az emberiséget az ősidők óta két kérdés foglalkoztatja: Ki találta fel a munkát és a többiek miért nem verték agyon azonnal? Na, hát ez az egészséges viszony egy munkahelyhez.
Most mit akarsz? Sírjunk? Ajánljunk fel társadali munkában tisztasági festést? Hidd el, jártunk épp eleget a Ramirisbe, van érzelmi kötődésünk a helyhez. De nehogy már te mondd meg, hogy milyen kedvünk legyen, meg miket kommentáljunk egy hírhez!
-
iday
aktív tag
De viccesek vagyok.
Ha a munkahelyetek égne, akkor nem menne a poénkodás. -
Pötyi
őstag
KészletKISÖPRÉS, az lesz majd!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest