Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz StSanya #24780 üzenetére

Bocs az ékezetekért, de magyaron meg normális tempóban kódot írni esélytelen (béna helyen levő jelek), így nekem ez a kínszenvedős, állandóan visszatörölgetős... [plusz amikor én kezdtem még emailbe se volt tanácsos ékezeteket rakni, az angol megy jobban gépelni].
    Semmi gond nem lenne a 3 évvel, csak hogy a hardveren magán rajta van a címkén egy 2013. június 5. mint gyártási dátum... ez kavarja meg a dolgokat. Igazából az érdekelt volna, ti sokkal több kacifántos esetet láttok, volt-e már ilyen, hogy későbbi a dátum mint ahogy fogyasztóhoz kerül. Hihetetlen ez is, de az is hogy újabb vásárlású (cseréjű, akármijű) legyen. Már azon is gondolkodtam, hogy 3 éves garis volt az eredeti (nem követem a hw-ügyeket, köszi a felvásárlási infót), és így cserélték 3 évre, hogy az adatbázisban jókor járjon le, de ez pláne hihetetlen előzékenység lenne a cégtől hogy akkor 3-at adna egy 2 évesre pláne cserére, és abból a szempontból is logikátlan, hogy vajon az első évben akkor ezt hogy tudták volna garira bevenni.
    Igazából az is a gond, hogy a papírja egy sok hw-t adó-vevő közvetítőnél van, és nem találja, hogy ez akkor melyik lehet (és mikor is kéne keresni, és az eredetinek a papírján van vagy újat adtak de akkor azt is milyen dátummal...). Addig meg nem tudjuk gariztatni, amíg nincs meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés