Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
axioma #24781 üzenetére
Amikor a seagate merevlemezemet küldtem vissza gyári garanciába, akkor a kapott refubrished csere készülék megörökölte az eredetileg vásárolt garanciaidejét*. Tehát attól függetlenül, hogy tegnap vagy két éve gyártották, akkor is a beküldött hibásra eredetileg érvényes garanciát adták rá. Gondolom ez hasonlóan lehet a WD-nél is. Ha megvan az eredeti winyó sorozatszáma, akkor lehet meg tudod azt is nézni a rendszerben és valószínűleg ugyanazokat a dátumokat találod.
* Nekem 5 év garis seagate volt és kb 3 év után pusztul el, az itteni bolt, nagyker már mind újjáalakult áfanemfizetés miatt, így magam postáztam vissza a legközelebbi felvevőhelyre. Ekkor már a desktop winyókra max 3 évet adtak, de mivel nekem még az 5év garisból volt, így a csere is megörökölte. Azóta szegény csere is elpusztult, de nem tudom, hogy végül beküldte e gariztatni ismerős, akinek átadtam még korábban.
-
StSanya
senior tag
válasz
axioma #24781 üzenetére
Semmi gond a gépelésért, írtam, hogy az én hibám.
Ha jól értem ez egy céges cucc? Az nem lehet, hogy valaki ott csereberélt?
A hivatalos WD garancia alapján lehet a WD Green HDD-kre 2 és 3 év gari is, attól függően hogy "Component Drive"-ként vagy "Retail Kit" értékesítik.
Itt az is bekavarhat, hogy ha ez egy "Refurbished" azaz korábban a gyárba hiba miatt visszaszállított és javított termék. Arra nem tudom, hogy van a garancia.
Ilyesmi a címkéje, azaz a "Green" ellenére fekete?
Nagyban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest