- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
A párizsi központban tanyázó kolléga gyönyörűen hazavágta a melósgépem, miközben reszelni próbálta a Lotus Notesot. Történt ugyanis, hogy pár user (köztük két vezérigazgató is) elkezdett sírni, hogy nem megy a drag&drop fájlcibálás Notesból/-ba. Történetesen az én gépemen se ment, ergo némi időt szakítottunk rá, hogy a kolléga megszakértse a problémát, miután azon jótanácsok, amiket elküldött, hatástalannak bizonyultak. Fószer bedekázik a gépembe, végigzongorázza mindazt, amit már egyszer (sokszor) leellenőriztünk, majd egy "biztos fájljogosultsági hiba!" felkiáltással elbarmolta azt durván az óperenciás rendszer partícióján. Közöltem vele, hogy ez bizony mellé, mert egyrészt a kutya sem bántotta ezt, másrész azért van két partíció minden gépállaton nálunk, hogy ha újra kell húzni az OS-t, akkor a user cuccai megmaradjanak, ugyanis a rendkívül rejtélyes nevű Data partícióra van átirányítva a home mappa. Ezek után az OS X elkezdett panaszkodni, hogy olyan semmiségeket nem tud hirtelen kezelni, mint például a tapipad kernel extensionje. Na jó, újracsimma. Gép azt mondja: nyekk. Target disk mode, dugom a kolléga gépébe: Data partíció nem olvasható, mert az összes filejogosultság tótágast állt. Jól megcsinálta a szerencsétlen... Szerencsére az EMEA Sytems Architectes gyerek rendes volt és némi konzolos varázslattal visszahozta a Data partíciót, de a Snow Leopardba nem tudott már életet lehelni. Sebja, újrahúztam a gépet, ezúttal Liont kapott. Ugyan az OpenDirectory User Management konzol így nem fut, de segáz, a SecAdminosok Macjére be tudok dekázni, jelszót átírni feledékeny usereknek ott is tudok (azon még Snow Leopard van). Hanem jön a dolog pikantériája: hétfőn az a piszok Notes még rendesen működött, tudtam fájlokat cibálgatni ki-be, keddre viszont újra megnyekkent ez a fícsör... Szóltam a francia gyereknek, hogy akkor erre varrjon gombot, mire ő: oké, megy a hibajegy a Global Teamnek. Még jó, hogy pénteken külön kértük, hogy olyanvalaki jöjjön a gépemet piszkálni, aki ért is hozzá... (Az egyik érintett diri fülébe is eljutott, hogy jártam. Ő annyit fűzött a dologhoz, hogy már úgy volt vele, hogy kibírja egy délután gép nélkül, de így jobb, hogy nem adta ide)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Bluetooth hangszórók
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest