Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ma bementem egy számtech boltba procit venni. Mivel nap mint nap nyomon követem ezt a fórumot, gondoltam a lehető legnormálisabban próbálom elintézni a dolgot, nehogy felkerüljek ide....

- Jó napot kívánok!
    - Jó napot, miben segíthetek?
    - Processzort szeretnék venni az AM3+ alaplapomba, egy FX 6100-as típús lenne ami érdekelne.
    - Aha, az ugye a Bulldozer?
    - Igen!
    - Pillanat, megnézem mikorra tudunk hozatni és mennyiért.
    - Köszönöm!
    - Milyen processzort szeretne leváltani?
    - Phenom II x2 550BE
    - Az milyen sebességgel megy?
    - 3.1GHz alapon, de simán megy 3.6-ot feszemelés nélkül is.
    - És miért akarod azt lecserélni?
    - :F
    - Mert ez a processzor amit kinéztél, ez 3.6-on megy és 43.000 Ft nem hiszem hogy megéri a különbség!
    - :F :F :F
    - Számolj csak utánna, ha 15-ér eladod a régit, akkor is 28.000 Ft a különbség, ennyivel nem hiszem hogy jobban menne!

No itt nem tudtam magam tovább tűrtőztetni, gondoltam ennyit arról, hogy nem akarok felkerülni ide :DDD

-Te ne haragudj, de most magad ellen beszélsz ám! Jöttem, még pénzt is hoztam hátha van raktáron és akkor kapásból elvittem volna, de te most azt fejtegeted, hogy nem éri meg nekem lecserélni? Magadra nem gondolsz, miből fogsz megélni ha a vásárlókat le akarod beszélni arról, hogy mit vegyen?! Más számtekboltos már az előleget is elkérte volna....

- Hát én nem akarlak lebeszélni, csak én a helyedben nem cserélném le azt a procit erre!
    - :U
    - Ha gondolod megrendelem és csütörtökre vagy péntekre itt is van!
    - Hát köszönöm, de igazából elbizonytalanítottál, hogy tényleg kell-e ez nekem... még meggondolom, meddig szólhatok ha kell?
    - 4-ig!
    - Rendben köszönöm, helló!

Nos, kb így zajlott le a beszélgetésünk... igazából nem akarom bántani, mert jó fej, és tényleg valahol igaza van, de abszolute maga ellen beszélt és igazából így valószínűleg bezárhatja a boltot nemsokára...
    Nagy nehezen rászántam magam, hogy ehh, nem érdekel mégiscsak karácsony lesz, meglepem magam, az sem baj ha tényleg nem éri meg, a számítástechnikában egyébként sem nagyon éri meg semmi, de lecarom.... hát erre lebeszélt és a már kissé átbillent elszántságom teljesen fejreállította :DDD

bocsi kissé terjedelmes lett :B

Új hozzászólás Aktív témák