- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Hát egyáltalán nem
Na mindegy, talán egyszer, ha nagy leszek besűrűsödik oldalt is valamennyire. aztán mehet a 3 napos borosta. Az most úgy is menő
Amúgy a körszakáll nekem valahogy sosem tetszett. Kevés férfinek áll jól. -
Takuun
aktív tag
Én próbáltam szakállat növeszteni, de nem jó ötlet, mert sajnos a körszakáll rész baromira sűrűbb, mint oldalt és hülyén néz ki
-
Takuun
aktív tag
válasz
MilanSoos #917 üzenetére
Gratulálok! Válaszoltál egy 2009-es hozzászólásra
A felhasználó ráadásul azóta be sem jelentkezett
DEJVID: Kipróbáltad végül az Alpecin-t?
Amúgy a lecitin kapszula gyorsítja a szakáll növekedést! De nem csak azt. A hajad és a körmöd is gyorsan nő tőle. Én vizsgák előtt szoktam szedni 1-2 hónapig és állandóan vágnom kell a körmöm. A fodrász is sűrűbben lát, a borotválkozásról nem is beszélve.
-
Takuun
aktív tag
Olvastam már többször is itt olyan kérdést, hogy mivel lehet gyorsítani a szakáll növekedését.
Én hajhullás ellen/preventíve használok koffeines sampon és úgy nő tőle a hajam mint a fene. Arcomra nem próbáltam, mert elég gyorsan nő így is, asszony meg nem csípi, ha szúrok.
Szóval én alapvetően a koffeines samponokat tudom ajánlani, melyek amúgy nagyon hatékonyan tisztítanak is például: Alpecin C1, Balea Men Power Effect Coffein és DR WOLFF PLANTUR39. Utóbbit a nők nagyon szeretik, mert egy csomó olyan hatóanyag van benne amitől szép és jól kezelhető marad a hajuk. Mivel a koffeines samponok igen szálkássá teszik a hajat, ezért sokszor kondícionálót használnak utána. Nem mellesleg a fenti samponoktól sokan arról számolnak be, hogy új babahajuk is nőtt. Akkor mit művelhet egy férfi arcán?
Na én még az arcomon nem próbáltam, de nem is nagyon van ilyen irányú indíttatásom, de a vállalkozó kedvűek azért írjanak egy szösszenetet, hogy hogyan is vált be nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest