- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
AiRLAC #68278 üzenetére
Úgy néz ki minden megjavul.
Röviden: volt 4 merevlemez, ebből a 3mas kuka, és a 4esnek voltak helykiosztási problémái (ez ugye a paritással lehet összefüggésben). Utólag azt sejtem, hogy egyszer nem vártam meg míg kikapcsol és túl hamar vettem ki a 4es hdd-t, ezért sérülhetett az adat.
Ha a 3-mast kivettem összeomlott az egész kötet, ha a 4est akkor is.
Első körben adatot mentettem az új 3TB-os hdd-re, aztán megjött a bátorságom, így a lementett adatokat inkább áthelyeztem egy 2tb-os és egy 1tb-os usb-s külső hdd-re.Szóval az lett a megoldást, hogy betettem 5.-nek az új/jó hdd-t, így kijavítottam (lehet ez kétszer futott le, mert kétszer láttam a javítást 10% alatt). Ezután már ki lehetett venni a 3mas hdd-t, és be tudtam helyére tenni az új (5ös) hdd-t.
A 4esre még mindig helykiosztásos hibát mondott, de kivéve a 4est nem omlott össze már a kötet, szóval leformáztam a 4est és vissza tettem javításra, jelenleg most ez fut (ez kicsit parasztos megoldás volt itt a végén)Már minden jelzés narancssárgából/pirosból zöldre váltott, így már elég optimista vagyok, bár biztosat csak holnapra tudok mondani, amikorra végez a javítás.
Kicsit kalandos/izgalmas lett ez a történet, pedig én csak azt hittem annyi lesz, hogy egy hdd ki, egy be, majd javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest