Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz AiRLAC #68278 üzenetére

Úgy néz ki minden megjavul. :O :DDD

Röviden: volt 4 merevlemez, ebből a 3mas kuka, és a 4esnek voltak helykiosztási problémái (ez ugye a paritással lehet összefüggésben). Utólag azt sejtem, hogy egyszer nem vártam meg míg kikapcsol és túl hamar vettem ki a 4es hdd-t, ezért sérülhetett az adat.

Ha a 3-mast kivettem összeomlott az egész kötet, ha a 4est akkor is.
    Első körben adatot mentettem az új 3TB-os hdd-re, aztán megjött a bátorságom, így a lementett adatokat inkább áthelyeztem egy 2tb-os és egy 1tb-os usb-s külső hdd-re.

Szóval az lett a megoldást, hogy betettem 5.-nek az új/jó hdd-t, így kijavítottam (lehet ez kétszer futott le, mert kétszer láttam a javítást 10% alatt). Ezután már ki lehetett venni a 3mas hdd-t, és be tudtam helyére tenni az új (5ös) hdd-t.
    A 4esre még mindig helykiosztásos hibát mondott, de kivéve a 4est nem omlott össze már a kötet, szóval leformáztam a 4est és vissza tettem javításra, jelenleg most ez fut (ez kicsit parasztos megoldás volt itt a végén)

Már minden jelzés narancssárgából/pirosból zöldre váltott, így már elég optimista vagyok, bár biztosat csak holnapra tudok mondani, amikorra végez a javítás.

Kicsit kalandos/izgalmas lett ez a történet, pedig én csak azt hittem annyi lesz, hogy egy hdd ki, egy be, majd javítás. :)

Új hozzászólás Aktív témák