Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #24105 üzenetére
SKZ329-et akartam eredetileg, de nem találtam, vagy túl drága volt.
ha találok egyet, akkor lehet arra lecserélem...fém szíjon még gondolkozok, akár gyárin, akár valami super oyster II variáción(wjean, vagy yobokies), bár egy jobb kaucsuk szíjjal sincs bajom.
a piros mutató annyira nem tetszett, így örülök, hogy ez lett, ami van.
lünettát aránylag sokan cseréltek (fehér számlaposnak a fém színű lünettáját tették át a fekete számlaposra)...élőben jobb mint képek
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Veron
addikt
válasz csabulaxi #24126 üzenetére
Mi olyan vicces? Rosszat mondtam?
Seiko még évekkel ezelőtt mondta, hogy ha nincs rendszeresen használva, akkor ne nagyon húzzam fel random időközönként, mert valószínűleg be van állva a kenőanyag. Ha használni akarom, akkor inkább szervizeltessem és utána lehet huzigálni.@Misi1979: Persze majd lefényképezem, olyan 40-45 éves lehet, 38 mm átmérőjű stopperes darab.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #24354 üzenetére
Talán ez??[link] Bakker mehetett volna egybe is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #24367 üzenetére
Szerintem ezeknek a gomboknak is hengeres az a része ami átmegy az óratokon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #24525 üzenetére
Csak valami kosz, fogpiszkálóval kijött
Voltam ma hantosora.hu -nál, nagyon kedvesek, rendesek voltak. Eredetileg a Seikot akartam beszabályoztatni, azért indultam, de ha már ott voltam akkor a Fortison is állíttattam kicsit (napi 5 mp körül késett eddig)
kb 4 perc alatt meg volt a 2 óra
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ElRamos
tag
válasz csabulaxi #24834 üzenetére
Szia!
Sajnos az általad belinkelt karóra egyáltalán nem érdekel. Beleszerettem a Black Ray-be, ezért mindenképpen ilyet szeretnék venni.
Azt tudom, hogy karcolódni fog az üveg, mivel nem zafír. Egyébként mennyibe fájna erre az órára zafírt tetetni?
Dzsana egyébként adott egy címet a Black Ray ügyében, már kértem is egy ajánlatot. Meglássuk...
-
-
-
afgk2012
tag
válasz csabulaxi #25117 üzenetére
Figyuszka, én mutatok neked egy 70e Ftos órát, te meg jössz egy 200e Ftossal? Na-neee. És nekem nem is tetszik a kinetic. Állítólag hamar elromlik (kopások, ütődés-érzékenység, stb.)
Fénytöltés, zafír, perpetual, 200 méter, le nem kopó lünetta, stb és csak 70e. Mi a bajod vele?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #25285 üzenetére
A második az nagyon korrekt. 33 mm-es átmérővel egész méretes darab is.
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
válasz csabulaxi #26403 üzenetére
Olyan szinten zavarna hogy elképesztő, és rettegnék mikor csapom nyakon a párom vele (még eltörik a zafírüveg az állán)
A 300 méteres Diver karórámban még kezet se mertem mosni, mert mi van ha...
csabulaxi: A mocskos részletek nem érdekelnek!☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
evo87
őstag
-
pohár
félisten
válasz csabulaxi #26873 üzenetére
már megint ez a túlsztárolt fosadék óra, eh
de ez a gyémántos egész csinos, még a márkáját se lehetne nagyon megállapítani ránézésreGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest