Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lokids
addikt
Csak 2 külön csík van és nekem nem egyértelmű, hogy hova szánták. Mármint oké, hogy a hátára, de az nem, hogy ott hova. Bár szerintem bőven elég lesz a 2 oldalon.
Ami miatt aggódok, hogy mi van akkor, ha elenged a matrica ragasztása.
Felragasztás előtt jól megtisztítottam, hogy semmi kosz, zsírfolt, akármi legyen a felületen. De aggódom, hogy az ujjam mozgásával egyszerűen elkezdem leszedni a szélén.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem terjedtek el? A MediaMarktban biztos nem, de egy-két éve már itthon vannak ezek az egerek. A Logitech/Razer pároshoz képest valóban fiatalok, de ennek ellenére minőséget tesznek le kedvezőbb áron. Nem is akármilyen minőséget.
A hibahatárok meg ugyan olyanok mint bármelyik másik egérnél. Ezért van rájuk itthon a 2 év garancia. -
-
-
Lokids
addikt
Én egy narancs Z1-et vettem (Iponban le van/volt árazva 28K-ra). Viszont nekem az alap egér felülete inkább csúszós volt. Már azon voltam, hogy visszaküldöm, de csak felraktam a bal oldalára a csúszásgátló matricát. Ég és föld... Nem is értem, hogy alapból miért nem azzal van ellátva az egér. Valószínű a bal oldalára is fel fogom rakni. Bár ott azt néztem, hogy kitakarja az odafestett márkajelzést. A 2 gombra nem szükséges.
Amit viszont nem tudok, hogy a maradék 2 kisebb csík hova való. -
Jack Oneill
veterán
Jó lett a beszámoló. Érdekes jelenség ez egyébként, hogy mennyire nem terjedtek el ezek a márkák nálunk, és mennyire más gyártók képe van az emberek fejében. Jól néznek ki amúgy. Nagyon sokat fejlődtek a kínai gyártók, és egyre jobb cuccokat dobnak ki. Persze azért arra is kíváncsi lennék, milyen hibák jönnek elő idővel szoftveres, hardware-es oldalról. De erre vagy te ugyebár, aki ezt leteszteli

-
Enton
addikt
Az árukon kívül nem sok akad.
De a bővülő választéknak mindig örülünk.
Mik a következő kiszemeltek ha szabad érdeklődni?
Egy whislist-et is szívesen látnék, kábeles meg mentes is(mousepadokról is ha van kinézett).Nálam kezd fogyni a listás egerek száma, és kezdenek nehezen listára kerülni a újdonságok.
Ez főleg az én árérzékenységem miatt lehet, minél több egerem lesz, annál olcsóbban kéne a következő, hisz már sok formát/méretet lefedtem a meglévőkel, valamit adniuk kell, mutassanak ujjat vagy olcsónak kell lenniük.
Persze ez mindenkinél máshogy alakul, ízlések és pofonok meg ki mit tud megengedni manapság, de ez megint egy másik topik. -
Ha találtok hibát nyugodtan jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D Bérnyomtatás, Tervezés
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest