Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #238352 üzenetére
Két helyen látom hirtelen félár közelében, mindkét helyen akciós, az egyik bolt írja is, hogy utolsó darab. Nem hiszem, hogy különösebb oka van, de külföldről is beszerezhető féláron, én tuti nem vennék itthon teljes áron Pulsart. Sok járt már nálam, a PS6053X1-et nagyon szerettem (újszerű állapotban vettem ~3.5 éve hardveraprón, és akkor még hatalmas lépés volt számomra, hogy 15 ezret adtam egy óráért), a kék változatát is hordtam, de a félár szerintem korrekt, ahogy az órák is korrektek. Van néhány kiemelkedő darab, probléma egyikkel sem volt.
-
gerigő
tag
válasz Nimda #238196 üzenetére
Nimda, köszönöm. Az okok közül csak az első áll. Gyűjteményem nincs, csak csodálom a tieiteket itt a fórumon. Sőt még automatám sem volt soha.Teljesen kezdő és tapasztalatlan vagyok e téren. Egyszerűen csak beleszerettem ebbe az órába már rég...
Kedvenceim a diverek, van több is ami bejön, de vhogy mindig az Orient Ray 2-höz "jutok vissza".
Tetszik az óra számlapja, különösen kékben, az indexek kerek (pötty) formája, hogy nincsenek számok, mindhárom mutató, az összhatás stb...Mivel új vagyok az automaták világában félve vágok bele, nem tudom mire számíthatok, pl: milyen mértékű járás eltérésre a gyakorlatban (a papíron, hivatalosat ismerem).
Mennyire lehet ennél a típusnál levéve befolyásolni különböző pozicíóba helyezéssel pl. éjszakára. Te mit tapasztaltál a Ray 2-vel kapcsolatban? Siet/késik?, mennyit?, azt tartja hosszabb távon (változatlanul)?@mriya@, neked is köszönöm.
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #238107 üzenetére
Engem a munkahelyen is hülyének néznek, amikor elmosolyodom a monitort bámulva (pl. amikor egy cikket vagy bejegyzést olvasok), mintha sosem hallottak volna az internetről, és kötelező lenne pókerarccal nézni ki a fejemből.
#238111 Véreshurka:
Ha nem szereted, hogy csúszkál/lötyög az óra, javaslom a gumi szíjakat.[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
válasz Nimda #237916 üzenetére
Nem tudom, nyitott hátlapja van, de ott csak a szerkezet látszik. 1999-ben kaptam karácsonyra. Akkoriban nagy szám volt, hogy automata. Nyugdíjas már, nem hordom sosem de működik. Mesél a dobozban a fiataloknak az egyetemi bulikról és egyéb megbróbáltatásokról amiken átt kellett esnie
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Nimda #237891 üzenetére
Tudjuk ,nem vennétek TAG Heuer-t ,Certina-t és Tissot-ot ,csak Seiko-t ,Citizen-t és Casio-t.
Értem ,már mondtátok egy párszor ,felfogtam ,csak az a baj ,hogy a topik neve nem követeli meg a csak Japan órákat ,de ha esetleg átírjátok akkor el is húztam a csíkot és nem írok véleményt egy sz@r svájciról sem.
-
GreenGoblin
őstag
válasz Nimda #237842 üzenetére
Médiumon volt de kíváncsi voltam mennyi idő alatt tolja fel maxra. Nincs olyan meleg már és ezért gondoltam kidobom a kertbe. Ablak mögött rosszabb mert ott az üveg miatt melegebb lett. Kint viszont fújt a szél, hideg kőre tettem rá. Nyáron természetesen nem teszem így ki. Szerintem majd karácsonyra veszek hozzá olyan karabíneres szíjat meg még másik fajtákat.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
válasz Nimda #237840 üzenetére
295 dollár volt ha jól emlékszek. Nagyjából mindent tudok. Végig olvastam a manuált. Amit kellett mind beállítottam.
Talán annyi kérdés, hogy ha mindig napról töltöm akkor sosem kell cserélni elemet? Sosem volt még napelemes órám.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
-
SOAD19
addikt
válasz Nimda #237617 üzenetére
Szerintem is mindenféleképpen jobb lenne acélból. A kinézetéhez is jobban menne, ha acélból lenne, azaz jóval súlyosabb lenne ezáltal. Egy fém gshocknál én személy szerint szeretném érezni, hogy igen, ez masszív, ebben van anyag. De, persze biztos sokan vannak, akik inkább a kényelemre mennek, és inkább a kisebb súlyt, akarom mondani tömegre szavaznak.
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #237618 üzenetére
Akinek uncsi, az átgörgeti, vagy ott van neki az exkluzív topik; nekem nem uncsi, és totál felesleges szétbontani a topikot. Azzal szerintem nem vesztett semmit a topik, hogy anno a sznobok elköltöztek innen, viszont a Casio topikban kb. ugyanazok a tagok, mint itt, akkor mi értelme van? "ne az okosórás topic-okat offoljuk szét" [link]... wtf? "sok bába közt elvész a gyermek" [link]... ugyanmár. Akart egy saját topikot, ez hihetőbb magyarázat lenne.
-
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #237267 üzenetére
Szerénységnek itt nincs helye. @mriya@-t is megszólta valaki a sok off miatt, vigyázzunk egymás szemére!
-
zolnagy
őstag
válasz Nimda #237057 üzenetére
Nekem meg a Gshockok nem tetszenek. Hát igen, kinek a pap..ugye És ízlésről nem vitatkozunk.
Amúgy sztem a Gshockon kívül más sem jelez vissza, pl azok az órák, amiknek nincs kijelzője. Pl Oceanus, Citizen Atteca. Ettől függetlenül ezek az utóbbiak sztem elég szép órák.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Nimda #237030 üzenetére
Mint a hozzászólások is mutatják olyan bőven beleférünk, hogy erősen esetleges a működése karórák esetén. Mert a faliórák, asztali órák jobbak ebben a rádiózós dologban. Pl az Auriol ébresztő órám szinte minden nap tud szinkronizálni az éjjeliszekrényen az ágy mellett. Ugyanott a fiam már nem használt rádiós Casiója még egyszer se vett jelet. De a Lineagenek se sokszor sikerült ugyanott.
-
ricsik
őstag
válasz Nimda #235814 üzenetére
Sima GW-M5610 már van itthon, bármennyire szeretem, ugyanolyat tuti nem veszek.
Amúgy az 5000-es nagyon tetszik, de 100 ért azért meggondolom.
Ha meg 100e, akkor már nincs messze a GMWB5000, az meg csak fém kicsit több helyen.fagyalllo : értem én, belül fémtokos, mint a legelső, modulra meg már tök más, külsőre meg 5610. 1:1 replika lenne menő, de így 3 különböző órából van összeollózva. Így a sportértéke kevesebb, mint a marketing fogása vagyis indokolatlan a dupla ár.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz Nimda #234825 üzenetére
Minek a menetes hátlap? A többi G-Shock is elvan a rácsavarozóssal. WR200 megvan 'szt jó. És ha jól sejtem a tok műanyag, csak kapott egy szép acél burkolatot. Abba meg nem pálya az acélt belehajtani.
A normál kijelző szerintem is jöhet, a szürke számlap világosabb árnyalatához jobban is menne.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zoli03
őstag
válasz Nimda #234663 üzenetére
Sosem értettem meg, minek egy búvárórára napkijelzés (pedig a Seiko meg a Citizen nagyon erőlteti). Amúgy semmilyen órán nem látom értelmét a napkijelzésnek ebben a formában, főleg automatáknál.
Sőt, szerintem egy búvárra még dátum se kéne, sokszor sokkal jobban néz ki nélküle a számlap. -
rozsgyi
tag
válasz Nimda #234406 üzenetére
Ha már Bulova Moonwatch, tud valaki ajánlani Pesten olyan órást, aki ki tudná benne cserélni az elemet, úgy, hogy közben nem karcolja meg? Gondolom ennél az óránál sem egy bonyolult procedúra, de akit ismerek órást, oda nem vinném, mert szegény ha problémával találkozik, akkor inkább el kezdi erőltetni...
-
gipsztigris
addikt
válasz Nimda #233867 üzenetére
Az a Snorkel nagyon jó áron van 110-ért! A domború üveg pedig kifejezetten előnyére válik. Élőben nézted már? EU-ban mindenütt drágák a Bulovák. FB-n van egy Putterer Tamás nevű srác aki USA import Bulovákat árul jó áron. Hátrány, hogy semmi garancia!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
Ruszki
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #232401 üzenetére
Ki tudja...
Egyéb:
Előfordult már veletek, hogy rendeltetek valamit, de mire megjött beleszerettetek valami másba? Akár óra, akár szíj... jelen esetben csak egy szíjról van szó: az MKS-től rendeltem egy vitorlavászon szíjat a fekete Casiomhoz, de nem bírtam kivárni, hogy megérkezzen, és az ocsmány gyári szíjat lecseréltem a kissé kopottas piros paratrooperre, és annyira megtetszett, hogy nem is akarom levenni róla (persze, azért rápróbáltam a feketét).
Egyébként az MKS szíj tényleg nagyon jó, puha és kényelmes, ahogy pikkubee is írta [link] , szerintem rendelek majd 20 millisben is. Főleg, hogy a 22 millist így most nincs is mire ráraknom.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #232234 üzenetére
Bár az enyém le volt akciózva, de így is gáz, hogy sehol sem jelzik, hogy nem új, és még a visszaküldés után is határozottan állítják, hogy csak új terméket árulnak. Pedig az árat figyelembe véve, nem bántam volna, hogy volt már más kezében is, de mivel hibás is, nincs mese...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok