- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #95055 üzenetére
Szó sincs klikkesedésről, a saját véleményemet írtam le, nem toborzok híveket, nem öntök ágyút.
Néhány gyerekkori élmény miatt (bevallom, ez volt az egyik ) nekem mindig is a Seiko és másodsorban a Citizen jelentette az órát, ezeket szeretem.
A svájciak nem merészkednek az alap japán automaták árszintjére, nem tudnának gazdaságosan gyártani.
Attól hogy egy Seiko 5 olcsó, még nem gagyi, hanem tisztességesen kivitelezett, jól működő, tartós órák, szerintem a jó minőség jelző pontosan illik rájuk. Nincsenek tele a fórumok évek alatt széthulló órákkal, a hirdetési oldalak viszont tele vannak 30-40 éves használt órákkal. Szerintem ez elegendő tartósság egy ilyen árú szerkezetnél.
Minőséget a tervezésre, gyártásra, kivitelezésre értem, nem pedig a művészien dekorált szerkezetre, kézzel polírozott rózsaarany tokra és drágább, de esetenként funkciótlan anyaghasználatra.
Nyilván a japók is a pénzért csinálják, nagy haszon a drágább, exkluzívabb modelleken van, amiket már a fanatikus svájci rajongók is elismernek, de ettől még nem lesznek rosszak az olcsó modelljeik.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest