Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

Sziasztok!
    Csak nemrég találtam ezt a topikot és ártani sosem árt ha tovább informálódunk. Kiváncsi lennék a véleményetekre tanácsaitokra, a nem túl távoli jövőben esedékes óravásárlásommal kapcsolatban.
    Az a helyzet hogy UK-ban élek, nem tudom ez mennyire befolyásolja a dolgokat.
    2db óra van kinézve;
    A 38as hamilton kakhi field murph, és egy Seiko prospex spb159.

- Az ákategória teteje az a hamilton ára ami itt 900font körül van.
    - Új órát szetetnék venni.
    - Mechanikus de ez gondolom már tiszta.
    - hordani használnám. Melóba is fel fogom venni néha, mert ugyan nem irodai munka de nem kalapálok meg hasonlók munka közben. Egyébként melóra vettem egy G-shock-ot.

Na és akkor a lényeg, mert eddig nagy a szórás.
    A két fentebb említett órát az alapján néztem ki hogy szeretnék egy órát aminek a számlapon vannak számok.
    Tudom van egy rakás field watch, de az amelyikeken rajta vannak a délutáni számok is, nem tetszenek.
    A dátumkijelzés engem egyáltalán nem érdekel, és ez alapján a hamilton lenne a tuti befutó, de mégsem zártam ki a seikot mert az annak ellenére is nagyon tetszik, plusz annak meg jobbak a perc indexei mert nem annyira sűrű mint a hamiltonon.

Szóval számos óra lehetőleg dátum vagy bármi extra nélkül.
    Lehet világos számlapis is.

A Tissot 1938 heritage-et sokáig nézegettem, mert az designra teljesen jó, csak nem tetszik eléggé egyik szín variáció sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés