Új hozzászólás Aktív témák

• zola96
    senior tag
    válasz Empsepo üzenetére #260670

Mai a harmadik nap.
    A számlap színe és textúrája nagyon szép. Kicsit sunburst hatása is van, bár a képen nem látszódik de ez a sötétkék verzió. A rakott indexek ízlésesen ki vannak dolgozva, jól áll nekik a polír. Lume inkább nincs mit van, ha van akkor a megszokott luminova kék. A feliratok nyomata pontos, nincs megfolyva sehol sem.
    A korona jelzett, holt játéka nincsen. Koronazárat sokan hiányolják, talán nagyobb biztonságérzetet adna számomra is, de tudjuk jól mar anélkül is könnyedén teljesítik a 100 méteres teszteket. Szerkezet eddig napi 5 mp késik, de azt szépen, tervezhetően teszi. Eddig 3 különböző pozícióban lett letéve estére. Hátha van ahol sietni fog bár nem hiszem. Első nap jól felhúztam koronáról azóta csak hordom. Nem tudom hozzátenne-e valamit a szilícium hajszálrugó a nivachron ellenében, de a néhány tízezerrel többe kerülő Gentleman Powermatic 80-ba azzal szerelt verzió került. (Bár lehet, hogy a kis plaketten kívül ami a billegő mellé kerül.) Egyébként a rotor halk, nem csörög, zörög.
    A szíj tényleg üdítően kényelmes és feszes. Minősége és a szálcsiszolt felület kezelésbe se tudok belekötni. A pillangó csat is jól tart, de elveszik a mikroállítás lehetősége, ez most nyáron érezhetően jól jönne. Egyébként jól kézre illeszthető, vannak fél szemek is, viszonylag feszesen szeretem, sikerült optimálisra beállítani. Hordás közben nem “fej nehéz”, arányosan eloszlik a kézen a súlya (van egy SKX013-m, mindig az az érzésem, hogy le akar esni a kezemről). Súlyra számomra arany középút, valószínűleg ha ennél könnyebb lenne már zavarna. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

+1: jelenlegi áron 190chf-ért (kb 73.000ft) szervízeli a Tissot hivatalosan (és partnerei is?!) az órát garancián túl. A szervizelést követően 24 hónapot vállalnak az elvégzett munkára. Ami szerintem korrekt.

mert_csokis: Szerintem is aranyosra sikerült, különösen a dátum ablaknál a “Mini index” megoldás tetszik. 40 milisen jóval hosszabb (kb 2/3 a rendes óra jelölőknek). Arányosabb az, hogy ki van tolva a dátum majdnem a számlap szélére. Ahogy fentebb irtam ez a sötétkék csak rossz fényben fotóztam. Élőben a fekete nekem már nagyon sötét volt, túl komor. Nem volt benne semmi játékosság.

Macyke82: Gratulálok! :) Ha lenne kicsiben is ez a szín akkor ezt választottam volna. Így maradt a konzervatívabb választás. :D Szerintem sincs kivetni való az alkatrészeiben. Haladni kell a korral.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés