Új hozzászólás Aktív témák

• Memmaao

addikt

Írtam egy emailt a Fortis-nak, hogy az új B-42 hybrid szíj esetén számomra kicsit furcsa hogy nem ér fel a bezelig a szíj széle és így a tokfül közti résznél van egy holdsarló.

Érdekes választ kaptam:

"This empty space at the case, which you mean, is due to the case. Back then, this was produced this way by the previous company. Unfortunately, we can not change anything in this regard. However, we can recommend our new Heritage straps, for example. These have a straight lug and would not be adapted to your case. However, this free spot would be less obvious"

Mármint abban érdekes, hogy azt írja, az előző cég így gyártotta le a tokot. Lemaradtam valamiről, új cég lett a Fortis és ezért a teljesen új szériás minimal design órák, vagy csak úgy értette a költő, hogy a tok gyártását más cég csinálta. Mindenesetre az új egyenes végű 20mm heritage szíjat javasolta, hogy az nem csatlakozik a tokkal, de az szerintem egyáltalán nem illene ehhez az órához.

Jobban megnézve a szíj a tokfül ívet követi és ha felérne keretig, akkor lehet oldalról túllógna azon. De a szilikon meg felért és nem lógott túl. 🤔

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák