- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Lali-213 #253241 üzenetére
És esetben én nem igazán ajánlom a bőrszíjat, én sem hordok soha. Fogyóeszköz, szal az a legkisebb gondom, hogy időnként újat kellene vennem. Nagyobb baj, hogy magába szívja a nedvességet, és az óra pont nem az a dolog, amit szeretek nedvesen felhúzni.
Nyilván büdösödik is egy idő után, és nem egyszerű takarítani (ha lehet egyáltalán). De meg lehet lenni nélküle, nekem is van fém, gumi (waffle, tropic), szövet (nato, zulu, raf, paratrooper, perlon), és ez csak töredéke a piacon lévő szíjfajtáknak, szal van választék bőven. Ha mindenképp bőrt szeretnél, akkor én is a gumi belsőst javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest