Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
fagyalllo #248395 üzenetére
Hol olvastál ilyet?
Azt mond meg nekem, hogyan tudja egy sima hátlap levétellel megmondani, hogy 1, vagy 5 porszem van benne, hogyan állapítja meg, hogy mennyi por van benne, és hogyan jutott be az órába, anélkül hogy kivenné a szerkezetet?
Én ezt nem értem.
Nem ismerlek, miért feltételezném, hogy kamuzol?Ennek mondjuk az is lehet, az oka, hogy megbontották az előző helyen, de akkor meg egy kifújás elég lehet? Nem tudom kérdezem mint laikus?
A másik esetben erős kétségeim vannak, hogy a Casio-s sztori az nagyon gyenge lábakon áll, de az meg nem a Te sztorid volt. (Ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest