Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni, kozepiskolai "ballagasi" ajandeknak szeretnek egy karorat unokaocsemnek.
Árkategória 30k korul, itthonrol, lehetoleg mar jovoheten megrendelnem
Használt vagy új Csak uj, szamlas garis
Kvarc vagy mechanikus Kvarc
Mire használnád Ez egy erdekes kerdes. Eddig nem hordott orat egyaltalan igy 2 opcio fordult meg a fejemben.1. Mindenapra egy alap G-Shock, amit nap mint nap hasznalhatna
2. Egy "elegansabb-sportos" Edifice vagy hasonlo, amit alkalomszeruen hordana. Mivel eddig ugysem hordott orat, ezt tartom jobbnak, hisz ha meg ha csak a fiokban is pihen egy ido utan legalabb emleknek megmarad.Meret szempontbol legalabb 42mm kellene neki, de szerintem 43-44 lenne az idealis a csuklojara. (Esetleg 46 ha szamitasbavesszuk h a korosztalya kedveli a kicsit nagyobb orakat, Gshockbol sztem az 50es meretuek popularisabbak ott valoszinuleg az lesz)
Tudnatok ajanlani valamit?
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest