- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
Sziasztok,
szeretnem megvenni eletem elso orajat, amit mar evek ota halasztok donteskeptelenseg miatt.
Szoval a segitsegetek kerem, hatha most sikerul.Keret 200k, de nem baj ha olcsobb.
Ujat vagy garancias hasznaltat szeretnek.
Mindennapi hasznalatra, irodai munkahelyre, inkabb valami modern & elegansabb kivitel.
Bőrszíj. Kör alakú tok.
Pontossag nem fontos.
Ár miatt inkabb quartz, de ha van automata ami beleillik a kepbe, akkor az is lehet.Most par nap nezelodes utan, egy Vostok Europe limot neztem ki, amit ha lehet meg kapni egyaltalan, akkor 70bol meglenne.
Viszont nem tudok semmit a markarol, illetve azert vonz, hogy inkabb svajci legyen.
Hat igy elsore ennyi, nem tudom ezek alapjan barki tud e alternativakat mondani, vagy a kinezett vostokhoz hozzaszolni.
Elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest