Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkd5331
csendes tag
Nem tud vki vmit erről az óráról?
Mármint engem leginkább az érdekelne, hogy a 6óránál lévő 24órás mutató miért 12!! órára van beszámozva.
Netes forumokon volt ilyen is (12órás) és 24órás is! Létezik, hogy ezt is hamisítják vagy az orosz elvtársak eggyel több vodkát ittak a kelleténél?
-
seiko
senior tag
Egy kis adalék a digitális (folyadékkristályos) LCD kvarcórák tartósságáról:
Kb. 30 éve találtam egy Rolls Kessel női kvarcórát a Balatonon.
NOS állapotban volt, semmilyen hordási nyomot nem láttunk rajta.
Akkoriban még sok német turista járt oda, valaki elveszíthette.
Nejem hordta egy darabig, még talán elemet is cseréltünk benne.
Mikor kapott egy másik órát, ez a példány a szekrénybe került.
Most akadt a kezembe, és meglepődve tapasztaltam, hogy szétfolyt a kijelzője.
Mechanikai sérülés nincs az órán, a plexi még csak nem is nagyon karcos. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
TimeCenter #18688 üzenetére
Nem leszólásból írtam!
A Timex-emben is hasonló kínai szerkezet van, és nagyon meg vagyok elégedve vele!
Pontos, megbízható, gyakorlatilag 52 óra járástartalékkal rendelkezik, és nagyon hatékonyan húzza fel magát. Ráadásul elég szép is - amennyire az üveg hátlapon keresztül látszik.
Azért tudnak a kínaiak is, ha akarnak! -
Zozzer888
addikt
A mercinek nem, a B osztály hatalmas bukta volt, ez az új pedig igyekszik bebizonyítani hogy tudnak jó autót csinálni (nem tudnak)
Az Audis cuccok jók amiket itt csinálnak, és szeretik is, de...azért azt meg kellett tervezni...most az hogy mi gyártjuk..na bumm.(az almás cuccok is kínában készülnek aztán mégis...
)
-
Misi1979
őstag
válasz
TimeCenter #18691 üzenetére
Mennyibe is kerül egy eta g10?
-
sysrq
őstag
válasz
TimeCenter #18688 üzenetére
De a nevüket nem is ezek alapozták meg.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
tupacamaru #18686 üzenetére
Jé, ebben is kínai szerkezet ketyeg!
-
Teaway
veterán
válasz
tupacamaru #18684 üzenetére
Csak mert a szerda-csütörtök fejjel lefelé van írva...
-
Teaway
veterán
válasz
TimeCenter #18681 üzenetére
A nap neve tárcsája forog, vagy a mutató?
-
Mika1227
őstag
válasz
TimeCenter #18681 üzenetére
Köszi az ajánlást! esetleg ilyan tipusúak Casioban, olyan 30k körül?
Egyébként milyenek ezek a rádióvezérelt órák, megbízhatóak, pontosak? -
TimeCenter
tag
válasz
Mika1227 #18624 üzenetére
Mika1227: Hasonlót tudok ajánlani ( nemesacél tok, edzett kristályüveg, műanyag szíj, jó kronográf szerkezet, vízálló tokozás, kb. 50000 Ft):
TIME FORCE - spanyol divatmárka - a minőségi divatóra
Ez a modell GERARD PIQUE neve alatt fut
Ez a modell RAFAEL NADAL nevével fémjelzett
Ez a legújabb modell a CRISTIANO RONALDO sorozatban
-
TeeJay
félisten
válasz
Csigusz 1 #18670 üzenetére
ami nekem volt Rolex GMT Master II replika eleinte szépen járt aztán szerintem 1x leesett a kezemről és utána már napi szinten kellett állítani az órát illetve 8órától több járástartalék tuti nem volt benne mert este ha levettem hajnalban meg is állt...
szóval mindennapos volt hogy rátekerek illetve módosítom az időt mert napi 5perc eltérést tuti összeszedett és késés irányba...mindenesetre nagyon szerettem és most is ilyesmit vennék de már normális svájci belsővel
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18673 üzenetére
Valami német fórumot találtam, ahol a változásokról beszélnek.
A Gúgli fordítóval konvertáltam számomra érthetőbb nyelvre, és azt szűrtem ki, hogy a rázkódás (ütés?) bírása lett jobb. -
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #18675 üzenetére
1k szerintem.
-
Miamiquake
aktív tag
Nem tudja vki mennyibe kerül a beugró a BÖRZÉRE?
-
Zozzer888
addikt
válasz
SpongyaBob #18673 üzenetére
nem biztos az
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18671 üzenetére
Az enyém két éves, abban még a B verzió van.
Úgy tűnik, a C-ben megváltoztattak pár alkatrészt.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18669 üzenetére
Nincs mit!
Jelenleg három automata órám van:
Egy Seiko 5 military - egy Timex Sport Luxury Automatic, kínai szerkezettel - és a legújabb egy Orient Aviator.A Seiko szerkezete mindkét irányban mozgatva húzza a rugót, a Timex csak az egyik irányban húz, a másik irány üresjárat, és azt hiszem, az Orient is csak az egyik irányba dolgozik.
Viszont a normál, mindennapi használat során tökéletesen jár mindhárom óra, nem kell külön húzogatni őket!Az ócska, hamisítvány, gagyi szerkezetes automatákról hallottam, hogy néhány óránként kézzel is rá kell húzni a koronával, különben megállnak...
(Egy ismerősömnek volt ilyen "Rolex" feliratú időmérője, és csodálkozott, hogy az én Seikomat, meg Timexemet nem kell kézzel húzogatni.) -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18667 üzenetére
Tökéletesen elég!
Ráadásul a lengősúly (nem tudom mi a hivatalos megnevezése - talán rotor?) mindkét irányban húzza a rugót!
Ha reggel felveszed, és este leteszed, teljesen megfelel az órának, nem kell még külön is húzogatni. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18665 üzenetére
Az enyémnél kb. 46 órát mértem.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A Seiko 5-ös sorozatának kb. mennyi járástartaléka van?
-
Dzsana
senior tag
Ezt csak alátámasztani tudom. Az óráim mint gépen lettek beállítva, és a Tissot Campinget meg természetesen a Sully-t nem kellett csak után állítani, azok pontosak, mint a Doxa, ő izé, bocs, mint az atom óra, az összes többit utána kellett állítani. Érdekes módon mind késett a gépi beállítás után. Lehet, hogy a mester gépe késik?!
-
seiko
senior tag
válasz
TeeJay #18661 üzenetére
Én a 42mm-est javasolnám.
Minőségileg a két szerkezet között nincs egetverő eltérés, a 2824-es robusztusabb, valamivel vastagabb.
A 2893 a 2892 GMT változata.
Pontosságban is hasonlóak.
Nagyban függ a viselkedésük az alkalmazott szerkezet kidolgozottságától, ami gyárilag három féle lehet.
Az alap szerkezet nem annyira pontos, mint a kronométer minősítésű (elaborated, top, és chronometer).
Gyárilag ~+10"/nap eltérésre vannak beállítva (saját tapasztalat, elaborated), de ezt a néhány hónapos bejáratás után (normál állapotú, karon hordott, átlagos használatú) akár nai 1-2"-re be lehet szabályoztatni.
A lényeg, hogy ne a vibro mutassa a pontosságot, hanem a viselés mellett legyen pontos az óra.
Akár többszöri állítást is igényelhet a procedúra. -
TeeJay
félisten
40mm vs. 42mm vs. 44mm
fotó 3 óráról
azt hiszem ezek alapján nekem tökéletesen jó lesz a 42mm-es Steinhart az is már picit nagyobb mint az eddigi 40-es Rolex replikám -
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #18654 üzenetére
annyit már megtudtam erről az oldalról hogy kb. 42óra járástartaléka van és az ETA 2893 frissebb szerkezet
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #18657 üzenetére
köszi!
ez az elem milyen árban megy?vagy ez a "normál óraelem"? -
TeeJay
félisten
válasz
mono-chrome #17627 üzenetére
köszi hogy leírtad a tapasztalatokat
4nap alatt 12másodperc + az nekem teljesen megfelel a Steinhart órától
1hónap alatt 90másodperc az még belefér és legalább nem késik hanem siet ami a jobb verzió számomra -
TeeJay
félisten
hamarosan tényleg vennem kell már egy karórát mert idegesítő mindig a mobilt kihúzni a zsebemből ha tudni akarom mennyi az idő...
vélhetően mégis bevállalom az automata órákat mert 8év alatt annyira hozzám nőtt a Rolex replika hogy hasonlót fogok venni csak már minőségben
két Steinhart óra van ami most nagyon tetszik
Ocean 44 GMT : [link]
valamint
Ocean 1 GMT : [link]nekem valahogy az jön be ha körbe a lünetta tele van számokkal szóval a sima Ocean 1 és Ocean 44 kiesett bár úgy látom abban másféle ETA belső van
amiben viszont nem tudok még most sem dönteni hogy mekkora méretre van szükségem...
nem lehet ezeket az órákat valahol felpróbálni?
a replikám ami volt az egy Rolex GMT Master II és ha jól tudom akkor az 40mm-es átmérővel rendelkezik míg a Steinhart Ocean 1 GMT már 42mm az Ocean 44 pedig 44mmde piszok jó lenne látni hogy a gyakorlatban ez mennyit is jelent mert nekem egész jó méretű volt a replika és nem bánnám ha nagyobb lenne a rendes óra már csak kérdés kell-e a 44mm vagy elég a 42
vadásznom kell valami fotót ahol a három méretet egymás mellé teszik
a másik kérdés hogy az ETA 2824-2 és az ETA 2893-2 belső között mi a különbség illetve ha pontosságra nézzük akkor melyikről és milyen tapasztalatok vannak?
nem akarom naponta állítani az órát mert perceket késik/siet...van itt valaki akinek van Steinhart órája? ha igen mesélne róla hogy mennyire pontos és hogy mit kell tudni róla? (mennyi a járástartalék kb.)
köszönöm az infókat, remélem hamarosan tudok én is venni valami értelmes órát ami nem 10évig fog menni hanem.... kitudja meddig
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Abus Viantor sisak
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest