-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz SpongyaBob #188875 üzenetére
Ennyiért nem fér bele más. Én is utálom a Miyo 8215-öt, majd az első szerviz helyett lecserélem egy DG2813-ra.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
pulutodurumo
addikt
Talán egy NH35 belefért volna (az árba), de így is elég ütős.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Radomer
aktív tag
+1
-
csabulaxi
senior tag
válasz SpongyaBob #18974 üzenetére
Szia!
Még januárban írtam ide, hogy sokat késik a Seiko Monsterem.
Nos, azóta nem az élére rakom este az éjjeliszekrényre (azért így raktam, hogy a fémszíjtól ne karcolódjon a hátlapja), hanem óvatosan teszem le, pofával felfelé és , ha lehet nem zuhanyzok benne (a hő miatt). Szóval azóta 10 nap alatt kb. 1 percet sem késik. Nem állíttattam rajta semmit, csak a viselési körülményeit változtattam meg. Decemberben ár 3 vagy 4 hónapja hordtam, tehát nem az összecsiszolódáson múlt. Ja, és figyelek rá, hogy a kutyasétáltatáskor azt a kezemet ne rakjam zsebre hanem, lóbáljam, főleg reggelente.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ans
aktív tag
A tűréshatárban még valószínűleg benne van. Most hirtelen nem találtam a hivatalos adatot, de simán el tudok képzelni egy +40/-20 mp napi értéket. Az én Alba Riki órám (ugyanez a szerkezet) gyári adata: +1/-1 perc naponta.
Ezt a szerkezetet elég nehéz beszabályozni, viszont erőssége a jó automata mechanizmus. Tupacamaruval egyetértek, érdemes egy-két hónapot hordani, és utána foglalkozni a kérdéssel.
Egyébként a Seiko szakszervíz jó, a Bazilikánál vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz SpongyaBob #18980 üzenetére
hát Te kérdezted hogy szakszervizbe vidd-e, arra írtam hogy ne ,hanem órásmesterhez
mert bár az ember azt hinni hogy a szaktudás mindkettőnél azonos,de nem...
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz SpongyaBob #18977 üzenetére
órásmesternél
-
Zozzer888
addikt
Havi ~5perc az még okés lenne...2napi 1 az nem frankó...
-
tupacamaru
veterán
Szerintem ez elég sok, érdemes lenne egy-két hónapos hordás után beszabályoztatni, már ha addig nem javul a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz SpongyaBob #18673 üzenetére
Valami német fórumot találtam, ahol a változásokról beszélnek.
A Gúgli fordítóval konvertáltam számomra érthetőbb nyelvre, és azt szűrtem ki, hogy a rázkódás (ütés?) bírása lett jobb.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Zozzer888
addikt
válasz SpongyaBob #18673 üzenetére
nem biztos az
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz SpongyaBob #18671 üzenetére
Az enyém két éves, abban még a B verzió van.
Úgy tűnik, a C-ben megváltoztattak pár alkatrészt.
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz SpongyaBob #18669 üzenetére
Nincs mit!
Jelenleg három automata órám van:
Egy Seiko 5 military - egy Timex Sport Luxury Automatic, kínai szerkezettel - és a legújabb egy Orient Aviator.A Seiko szerkezete mindkét irányban mozgatva húzza a rugót, a Timex csak az egyik irányban húz, a másik irány üresjárat, és azt hiszem, az Orient is csak az egyik irányba dolgozik.
Viszont a normál, mindennapi használat során tökéletesen jár mindhárom óra, nem kell külön húzogatni őket!Az ócska, hamisítvány, gagyi szerkezetes automatákról hallottam, hogy néhány óránként kézzel is rá kell húzni a koronával, különben megállnak...
(Egy ismerősömnek volt ilyen "Rolex" feliratú időmérője, és csodálkozott, hogy az én Seikomat, meg Timexemet nem kell kézzel húzogatni.)My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz SpongyaBob #18667 üzenetére
Tökéletesen elég!
Ráadásul a lengősúly (nem tudom mi a hivatalos megnevezése - talán rotor?) mindkét irányban húzza a rugót!
Ha reggel felveszed, és este leteszed, teljesen megfelel az órának, nem kell még külön is húzogatni.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Csigusz 1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Ikea utespelare asztal 160x80 íróasztal
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest