Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
Tiszteletem az uraknak.
Nato, perlon vagy inkább valamilyen fém mesh lehet a kényelmesebb / szellősebb a nyári hónapokban?
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
válasz pulutodurumo #178803 üzenetére
Nagyon olcsóval nem próbálkozok, egy darabig szeretném használni őket.
MKS-t is nézegettem, viszont sajnos relatíve kicsi a választék 18mm-en. Illetve visszakeresve az egyik topik lakó jó véleménnyel volt még a BluShark szíjakról is, de ahogy néztem kb. duplája árban a cheapestnatostraps-nek. Kérdés megéri-e a dupla pénzt.
BS-ból 50 dollár környékén 3db jön ki szállítással együtt, míg Cheapest-en 6db.
Na majd hétvégén meghányom-vetem.
(#178805) hagel:
Köszönöm az ajánlást, sajnos fényes a csatt rajtuk. De azért fejben tartom mint alternatíva.
Köszi mindenkinek a tippeket.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
Urak, NATO szíjakat honnan éri meg beszerezni?
Tudnátok ajánlani valami bejáratott oldalt / eladót?
-
sutyi^
senior tag
válasz fagyalllo #177138 üzenetére
Rendeltem hozza egy olcsóbb világos barna szíjat, ha bejön a színvilág élőben is lehet kap majd egy gondolattal drágább CodaReb vagy Hadley-Roma szíjat.
-
sutyi^
senior tag
Tiszteletem az Uraknak.
Elvileg úton van hozzám egy Seiko SNK803, mint pénztárca barát autómata. A helyi szakik meg tudnának erősíteni hitemben hogy talán nagyon nem lőttem mellé ebben az árkategóriában vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest