Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Tulku #154617 üzenetére
Gratulálok én is!
Tudom, hogy sokakat idegesít, amikor az LLD-t méltatják, de megvan az oka. Ez az óra már akkor megtetszett a boltok kirakatában, amikor még nem is viseltem órát és nem igazán érdekelt a téma. Akkoriban őszintén szólva sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd elérhető lehet számomra. Most, hogy kicsit már beleástam magam az órák világába, talán egy kicsit túlárazottnak tartom, de a dizájnja, az ezerarcúsága, a svájcisága, a búvársága és az eleganciája a tökéletes órává teszik (számomra!), amiért nekem megéri majd kifizetni az árát, ha összegyűlik végre. És már nincs annyira messze a cél, mint amikor még kölyökként a kirakatot bámultam... Nekem a dátumos verzió a szimpatikusabb.
Ha kb. fél éven belül - vagy később - megunnád, szólj rám, ha nálam a keret, szívesen átveszem, itteni fórumtársaktól valahogy szívesebben vásárlok.[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Bazsi101
tag
válasz Tulku #154617 üzenetére
Én az Ebay-en vettem egy ötösért. Volt belőle szálra húzott, és polírozott is. A szíj rendben van, nem nyeklik-nyaklik, a csat egy fokkal ratyibb, össze kéne kicsit ütni a szegecseket. Kicsit reszelősen zár, egy fél csepp olaj után ez jelentősen javult. Egy hét alatt itt volt Hongkongból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest