Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Szulita28 #132787 üzenetére
Azt mondják, hogy ez jobb, feltéve hogy 22es és fekete kell
Napokban jön meg enyém postán, kíváncsi vagyok Obris Morgan-hez képest milyen. Lassan muszáj lesz Isofrane-t is vennem, érdekel miért vannak annyira oda, csak elmebeteg áron adják, főleg amikor a sima fém színű tüskecsat helyett a feketéért +50$-t kérnek...
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #132784 üzenetére
Nem csavargatom, nem akarom megkarcolni.
Viszont számomra továbbra se életszerű, hogy a bolti eladó saját hatáskörében úgy dönt, hogy elmegy venni egy kis menetrögzítőt, ezzel kiegészíti az Omegától kapott szerszámkészletet, és az előírástól eltérően pluszban önszorgalomból bekeni a csavarokat annak aki betéved.
Itthon ezek szerint 2 helyen történt meg, wus-on is olvastam több usertől is, tehát nem csak magyarországon történt meg, és feltételezem hogy ők se feltétlen ugyanabba a boltba tévedtek be.Persze idővel simán változtathatnak a gyári előíráson, és megmaradhat a boltban a régi készletben a menetrögzítő (bár régen meg Omegánál nem csavaros, hanem kinyomós volt).
-
törölt tag
Sziasztok. Nyárra szeretnék kaucsuk szíjat az diveremre, kicsit nézelődtem már, a riosnál is van, az olcsó, hirsch-nél is nézelődtem, azok azért meggyőzőbbek sokkal. Tapasztalat, tanács, javaslat, ki mit hord nyárra?
-
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #132780 üzenetére
Érdekes kérdés, főleg hogy miért tesznek rá több Omega butikban is? Gondolom nem önszorgalomtól jut eszükbe, hogy szaladjunk el boltba egy kis menetrögzítőért, és minden betérő user-nek kenjük be vele.
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #132774 üzenetére
Gyárilag tuti nincs?
Andrássy úton tettek rá, és ha jól rémlik mástól is olvastam, hogy Omega butikban tesznek rá. Ebből gondoltam hogy gyárilag is van. -
phranxinatra
aktív tag
válasz
phranxinatra #132774 üzenetére
Azt olvastam még tavaly, hogy a Rolex szabadalmaztatott egy olyan csavaros stiftet, ami nem lazul ki menetrögzítő nélkül sem. Egyelőre még nem használják, de 2020-ra már biztos lesz a csúcsmodelleken.
Nekem az Omega megoldása tökéletesen megfelel, és még szebb is, mert a szíj mindkét oldalán vannak csavarfejek. És ha valami csoda folytán az egyik csavar mégis kilazulna, a stift akkor sem fog magától kiesni.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
WiZARD #132772 üzenetére
Gyárilag nincs a csavarokon menetrögzítő, mert teljesen felesleges, nem tud magától kilazulni. Az új félszemekre már én sem tettem, és 2 év után is állnak, mint Katiban a gyerek. (Az milyen kemény, hogy Pécs egyik legnevesebb órásánál a szerelő nem ismerte fel a rendszert, és úgy akarta kinyomni a stiftet, hogy csak az egyik csavart hajtotta ki.)
-
jookomak
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz
tupacamaru #132771 üzenetére
Igen, így szinte semmi erő nem hat ezekre a csavarokra, és még menetrögzítőt is használ hozzá az Omega, szóval nem nagyon tud kiesni magától. (persze méretezésnél is használnak menetrögzítőt)
-
Vasinger!
nagyúr
Ma sikerül élőben is megcsodálnom a kiszemelt órámat, így nézne ki:
Ha az árcímkéje nem lenne ennyire magas már nem a boltban lenne
Valahogy rá kéne vennem magam, hogy kiadjak ennyit egy óráért... Félek, hogy egy ilyenre nagyon nehéz lenne vigyázni, hogy semmi baja ne legyen. (Karcolás a szíjon és a többi részén, az üveget nem féltem annyira) És persze az is jó lenne, ha akár 10 évig is óra maradna, bár ezekben a kvarcosakban sok minden nem tud elromolni talán.
Ha esetleg eladásra kerülne a sor, mennyit veszítene ez az óra az árából? Nagyon nagy bukóval lehetne ezeket csak eladni? Teszem azt, ha megkímélt állapotban kéne eladni majd egyszer, sok év múlva.
-
bigdaddylaza
tag
üdv gratula mindenkinek az új órákhoz a bullheadhoz meg külön is grat..
-
biokox
tag
Na lemértem az OSD járástartalékát 15mp híján 45 óra.
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #132763 üzenetére
Elég ótvar kép(katt), de a lényeg látszik, hogy milyen a csavaros, és milyen a stiftes.
Ilyen (katt) a kiütős stift. NEM a táguló oldalát kell ütni, és kijön. Mivel a feje nem ér össze teljesen, könnyű csavarosnak hinni.
Ez meg a csavaros -
Szulita28
senior tag
Egy kis izgalom
Jön a chrono Trident, ha minden igaz.Laca1212,
Akkor bocsi. Órás a biztos.
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #132754 üzenetére
Ez csavaros stift, ami a szemekben van, el ne kezd szétütni!!!
Mindenesetre érdekes lehet a túloldala.
Változó, hogy milyen szíjon milyen. Az Omegánál pl. kiütős, a Rolexnél csavaros. Az baszna be, ha nekiállnék kiütniOnnan lehet felismerni, hogy ha egy műszerész csavarhúzó éle befér oda, akkor csavaros, ha nem, akkor kiütős.
Milyen óra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Riasztó topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest