- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Szulita28 #132787 üzenetére
Azt mondják, hogy ez jobb, feltéve hogy 22es és fekete kell
Napokban jön meg enyém postán, kíváncsi vagyok Obris Morgan-hez képest milyen. Lassan muszáj lesz Isofrane-t is vennem, érdekel miért vannak annyira oda, csak elmebeteg áron adják, főleg amikor a sima fém színű tüskecsat helyett a feketéért +50$-t kérnek...
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #132784 üzenetére
Nem csavargatom, nem akarom megkarcolni.
Viszont számomra továbbra se életszerű, hogy a bolti eladó saját hatáskörében úgy dönt, hogy elmegy venni egy kis menetrögzítőt, ezzel kiegészíti az Omegától kapott szerszámkészletet, és az előírástól eltérően pluszban önszorgalomból bekeni a csavarokat annak aki betéved.
Itthon ezek szerint 2 helyen történt meg, wus-on is olvastam több usertől is, tehát nem csak magyarországon történt meg, és feltételezem hogy ők se feltétlen ugyanabba a boltba tévedtek be.Persze idővel simán változtathatnak a gyári előíráson, és megmaradhat a boltban a régi készletben a menetrögzítő (bár régen meg Omegánál nem csavaros, hanem kinyomós volt).
-
törölt tag
Sziasztok. Nyárra szeretnék kaucsuk szíjat az diveremre, kicsit nézelődtem már, a riosnál is van, az olcsó, hirsch-nél is nézelődtem, azok azért meggyőzőbbek sokkal. Tapasztalat, tanács, javaslat, ki mit hord nyárra?
-
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #132780 üzenetére
Érdekes kérdés, főleg hogy miért tesznek rá több Omega butikban is? Gondolom nem önszorgalomtól jut eszükbe, hogy szaladjunk el boltba egy kis menetrögzítőért, és minden betérő user-nek kenjük be vele.
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #132774 üzenetére
Gyárilag tuti nincs?
Andrássy úton tettek rá, és ha jól rémlik mástól is olvastam, hogy Omega butikban tesznek rá. Ebből gondoltam hogy gyárilag is van. -
phranxinatra
aktív tag
válasz
phranxinatra #132774 üzenetére
Azt olvastam még tavaly, hogy a Rolex szabadalmaztatott egy olyan csavaros stiftet, ami nem lazul ki menetrögzítő nélkül sem. Egyelőre még nem használják, de 2020-ra már biztos lesz a csúcsmodelleken.
Nekem az Omega megoldása tökéletesen megfelel, és még szebb is, mert a szíj mindkét oldalán vannak csavarfejek. És ha valami csoda folytán az egyik csavar mégis kilazulna, a stift akkor sem fog magától kiesni.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
WiZARD #132772 üzenetére
Gyárilag nincs a csavarokon menetrögzítő, mert teljesen felesleges, nem tud magától kilazulni. Az új félszemekre már én sem tettem, és 2 év után is állnak, mint Katiban a gyerek. (Az milyen kemény, hogy Pécs egyik legnevesebb órásánál a szerelő nem ismerte fel a rendszert, és úgy akarta kinyomni a stiftet, hogy csak az egyik csavart hajtotta ki.)
-
jookomak
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz
tupacamaru #132771 üzenetére
Igen, így szinte semmi erő nem hat ezekre a csavarokra, és még menetrögzítőt is használ hozzá az Omega, szóval nem nagyon tud kiesni magától. (persze méretezésnél is használnak menetrögzítőt)
-
Vasinger!
nagyúr
Ma sikerül élőben is megcsodálnom a kiszemelt órámat, így nézne ki:
Ha az árcímkéje nem lenne ennyire magas már nem a boltban lenne
Valahogy rá kéne vennem magam, hogy kiadjak ennyit egy óráért... Félek, hogy egy ilyenre nagyon nehéz lenne vigyázni, hogy semmi baja ne legyen. (Karcolás a szíjon és a többi részén, az üveget nem féltem annyira) És persze az is jó lenne, ha akár 10 évig is óra maradna, bár ezekben a kvarcosakban sok minden nem tud elromolni talán.
Ha esetleg eladásra kerülne a sor, mennyit veszítene ez az óra az árából? Nagyon nagy bukóval lehetne ezeket csak eladni? Teszem azt, ha megkímélt állapotban kéne eladni majd egyszer, sok év múlva.
-
bigdaddylaza
tag
üdv gratula mindenkinek az új órákhoz a bullheadhoz meg külön is grat..
-
biokox
tag
Na lemértem az OSD járástartalékát 15mp híján 45 óra.
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #132763 üzenetére
Elég ótvar kép(katt), de a lényeg látszik, hogy milyen a csavaros, és milyen a stiftes.
Ilyen (katt) a kiütős stift. NEM a táguló oldalát kell ütni, és kijön. Mivel a feje nem ér össze teljesen, könnyű csavarosnak hinni.
Ez meg a csavaros -
Szulita28
senior tag
Egy kis izgalom
Jön a chrono Trident, ha minden igaz.Laca1212,
Akkor bocsi. Órás a biztos.
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #132754 üzenetére
Ez csavaros stift, ami a szemekben van, el ne kezd szétütni!!!
Mindenesetre érdekes lehet a túloldala.
Változó, hogy milyen szíjon milyen. Az Omegánál pl. kiütős, a Rolexnél csavaros. Az baszna be, ha nekiállnék kiütniOnnan lehet felismerni, hogy ha egy műszerész csavarhúzó éle befér oda, akkor csavaros, ha nem, akkor kiütős.
Milyen óra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Minőségi, vezeték nélküli Car Play és Android auto adapter. Mobilaréna ajánlásával
- Makita DHR280Z akkus fúró-vésőkalapács
- Suzuki Swift 2005-2010ig ülésfűtés kapcsoló csatlakozókkal
- Suzuki Swift 2005-2010ig multkiormány csatlakozókkal
- Gepida Asgard MTB kerékpár Shimano Cues 1x10s új egyben vagy bontva!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest