Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm keres kisméretű búvár stílusú órát.
Árban és formában is tökéletesen megfelelne ez a Casio, de túl nagy neki. Tudnátok kisebbet, max. 38 mm-eset ajánlani 90-100 dollárig? A szingapúri boltok is termékei is jöhetnek.
Első blikkre ezt az Invictát találtam, de nem tudom mennyire hitvány minőségű.Kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Rüszmő #131992 üzenetére
praktikus, de én rajta hagynám az anyát, mert azért 7s26 nem biztos , hogy elsőre pontos lesz.
jobb ráhegeszteni.amúgy csavar kötés oldására nem hűteni, hanem hevíteni kell (csak ez a komoly a hozzászólásoban)
ajánlok egy indukciós hevítőt,látom nagy a kézügyességed és lobog benned a tettvágy, meg tudod építeni házilag is te magad [link]"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Rüszmő
csendes tag
-
Rüszmő
csendes tag
Gondolom jelentős számú fórumtársnak van/volt skx-e. Aki esetleg próbálta leszedni a hátlapot, azok közül mindenki megszenvedett vele? Még ezt a 3 ágú hátlapleszedő célszerszámot is rendeltem de meg sem mozdul, pedig jegelni is próbáltam. Viszont láttam egy érdekes megoldást: egy anyát ragasztottak a hátlapra és utána csillagvillással szedték le, aztán acetonnal le lehet szedni az anyát és a ragasztómaradványokat.
-
csabulaxi
senior tag
.. és van sárga számlapos is belőle, de valamiért nem mozgat meg
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz pajav8 #131941 üzenetére
A kis képen nem tudom kivenni , hogy milyen órák vannak ott, de azt csodálom , hogy eddig nem szedtek szét a tescos Rúzsa Sándor édes vörös borért.(palackozza:H 0077 Bognár-Vin 6221 Akasztó, Rózsa u. 1/a )[link]
Hol vagy ronin vagy neked ez 8?![ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Sungoo #131949 üzenetére
"BEZEL - FIXED - INCLUDES EXTRA BRONZE BEZEL THAT IS EASILY SWITCHED WITH SUPPLIED TOOLS"
"Also includes a bronze bezel and a small bag of tools and spare parts for strap and bezel changing."
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz alphaville #131979 üzenetére
3500m? Gondolom akkor evvel már tényleg biztonságban lehet kezet mosni...
-
fagyalllo
őstag
válasz CoolBoy323 #131967 üzenetére
A két órát kiváltaná egy darab GMT-s.
terra052, Rüszmő: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #131927 üzenetére
KELL EGY ILYEN!!!!!!!!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
KelemenUhr
aktív tag
Biztosan alszik már mindenki... Kis éjszakai játék a fényekkel:
Jó lenne egy rendes fényképezőgép... Jó éjt![ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz CoolBoy323 #131967 üzenetére
Rutinmunka. Én is kipróbáltam bőrrel snk809k1-et, de visszaraktam az acélt - egészen pontosan elkezdtem hordani a gyári újjal. Marad, nem adom el, annyira pontos és viselni is kényelmes éjjel-nappal. Flight már nagynak tűnik, mennie kell - rokonságban örül majd vki.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
madarasz92
őstag
válasz CoolBoy323 #131959 üzenetére
Ebbe mi volt a hirdetés?
Deskdiver : Prívimet is nézd meg majd. Szép ez a kis óra grat![ Szerkesztve ]
-
izmike
tag
Elnézést. Nem fog többet előfordulni.
-
Sungoo
addikt
Ezért ennyi még szerintem belefér.
-
Sungoo
addikt
Kicsit több komolyságot fiatalok, nekem ez most traumát okoz! Mijazaszar!?
-
condy
senior tag
válasz fagyalllo #131947 üzenetére
Martin Luther King-et, Obama-t, BB King-et és még sorolhatnám, ne játssza "fehér" ember!
Ian Fleming JB-t magáról formálta. Ő meg ugye "fehér" volt.
Megjegyzem semmi bajom a különböző bőrszínekkel. Ez nem erről szól részemről.De a krumplileves az legyen krumplileves.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #131940 üzenetére
Ezt a témát még eddig nem hoztam szóba beszélgetéseink alkalmával, de ha gondolod szólhatók egy-két jó szót, és meglátjuk mi lesz.
De a Star Wars-ba ne kérj új szereplőt. A fénykardozás nem az én műfajom. De tudok elérhetőséget.
pajav8: A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg órását, ékszerészét.
[ Szerkesztve ]
-
pajav8
tag
Ha valaha készül összefoglaló a topikhoz feltétlen írjuk bele h vigyázat a fórum olvasása a pénztárca tartalmának fogyásával és az órásdoboz megtelésével járhat!
[ Szerkesztve ]
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #131935 üzenetére
Na ez az! Sajna a lánc most kilőve. Marad ez. Max. lesz 3000 Ft bukta. Azt meg rosszabb helyre is.
Amúgy meg Bond a király!
Illetve volt, míg Bunker Dani meg nem ölte és be nem állt a helyére. Most meg még egy fekete fickó is esélyes a címre. Itt a világ vége! (Remélem nem a próféta szól belőlem.)"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #131933 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz condy #131929 üzenetére
Fel vagy készülve mindenre. Az a gáz ,hogy átnyálaztam egy pár képet ,de értelmes LLD + fém kombinációt nem találtam. Szerintem csak a mesh volt esztétikus. Talán a hosszú tokfülek miatt nehéz hozzávalót találni.
(#131931) hagel Nekem is volt egy orosz. 2 akkora gombelem volt benne mint egy Menthos.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #131923 üzenetére
Tempus félre is nyel!
Bőr (és egyéb) van. Betáraztam.
Ezekkel szoktam hordani (illetve majd nato-val).De kellene már egy fém is.
vadászcsiga: Ez király! Édesapámnak volt ilyen (hasonló) fénykorában.
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #131924 üzenetére
Nem én találtam. csabulaxi Azelőtt nem is halottam róla. Már alig van belőle pár darab. Majdnem azt rendeltem meg ,de a meca-kvarc és a 200m gyözött.
Az Otago volt az egyik első órájuk. Seagull van benne azt hiszem. A Kosmonauta meg csak akkor mutatja az időt pár másodpercig ha megnyomd a gombot rajta. Amúgy tetszik ,de így már nem annyira cool.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
condy
senior tag
válasz Nandivagyok #131921 üzenetére
Ha van rajta pecsét, te is kitöltheted. Annyit fog érni Magyarországon, mint egy kitöltetlen.
Az órának meg nem lesz baja (még egy esetet sem ismerünk, ha te leszel az első, akkor meg bekerülsz a PH történetébe és már ezért megérte.)
A vízzel nem lesz gond. Amit a habtested elvisel, azt az óra is bírni fogja (kivéve, ha képzett fakír vagy).
Szaunába ne vidd![ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Kitöltetetlen garanciajeggyel érkező (Citizen) óra mennyire jellemző a DFI-nél? Csak egy pici DFI pecsét van benne, semmi más.
Így bukom az egy éves nemzetközi korlátozott jótállást is? Érdemes írni nekik, vagy ezt benyeltem?Illetve egy ISO búvárnak nem jelent gondot egy termálfürdő? Mivel 0-24-ben hordok órát, csak ha a hosszantartó hőhatás (nem szauna) gondot okozna, akkor venném le.
-
krx21
nagyúr
válasz vadászcsiga #131919 üzenetére
Pedig pont te raktál be egy olyan képet, ami ennek a paródiája... Nem véletlen készült a kép... Na...
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #131909 üzenetére
Tökèletesen eltalált arányok, èletszerű megoldás, pèldás kivitelezès.
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #131916 üzenetére
Ez gumi?
Mert már a nyárra készülök, azért nézegettem a fémeket.Az előbb nem töltődött be a kép.
Néztem ezt is, de olyan kellene ami zakó/öltöny kompatibilis, és ez szerintem nem az.
Lehet, hogy veszek egy ilyet is, de most szolidabb megoldást keresek első renden.[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz csabulaxi #131858 üzenetére
Nekem ez a Seiko így ahogy van perfekt. Kép mentve. Köszi.
(#131890) Sungoo Jó lett a szett. Tökéletesen passzol ehhez a tok formához.
(#131891) alphaville "Figyelmes" Pont ezt a a szót kerestem. Sajnálatos ,hogy a középkategóriás svájciaknál nem ennyire figyelmesek. (Mondjuk az újaknak mindig jobban kell teperni.)
(#131881) vadászcsiga És a Vratislavia? Kisebb is, olcsóbb is, és szolidabb is a korona.
(#131905) condy Ilyen szíjjal próbáltad már? Szerintem mutatós.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #131906 üzenetére
Igen, emlékszem. Köszi. Csak akkor nem vettem meg, és most elbizonytalanodtam, de most már meg vagyok erősítve.
És persze köszi a többieknek is.Ezt a StrapZillát te készítetted?
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez nem tulzas egy "picit"?!?!
-
ronin s8
senior tag
-
krx21
nagyúr
Basszus!
Akkor is nekem már a kutya nyakörve jut eszembe... -
Shingen
addikt
-
g0n21
senior tag
válasz resool #131901 üzenetére
Ha nagyon finoman, és nagyon lassan visszafele tekered, de tényleg nagyon lassan, akkor áll a mp mutato, de legalábbis lassabb, mint valójában. Így belőhető másodperc pontosra. De minek arra az egy napra?
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
krx21
nagyúr
válasz silboy #131898 üzenetére
Szerintem nem is nagyon van értelme másodperc pontosra állítani egy autómatát... Eleve szerintem nincs is logikai kapcsolatba a perc mutatóval... Vagy tévedek?
Mármint, hogy nem feltétlen akkor mutat egész percre, mikor a másodperc mutató a 12-esnél tart...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest