-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
hogy tudom visszaállítani az óraidőt egy citizen nighthawk radio-n, mert a kihúzható gombbal csak percenként tudom állítani.
A másik gombja, ami meg jelet keres, hogy beállítsa magát csak a perc és másodpercet állítja visszaAzt szeretném még kérdezni, hogy a felhúzó nem megy teljesen vissza mert visszatolom, de picit kiugrik, mlyen módon kell visszrakni úgy, hogy ott is maradjon közvetlen az óra mellett ?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap hozta a futár!
Tauchmeister T0107A Jófogáson vettem - már régóta gondolkodtam egy játszós órán.
Kn. 40 mm átmérő
13,85 mm vastagság
148 g súly
Svájci Ronda 515.24H szerkezet
600 m vízállóság
Menetes koronazár
Hélium-szelep
Menetes hátlap
Foszforeszkáló mutatók és indexek
120 osztásos, egy irányba forgatható lünetta
24órás/GMT funkció
Dátumnagyító
20 mm-es, búvár-hosszabbítós, tömör acél szíj, csavaros stiftekkel (nekem két szemet kellett kiszedni)Mivel használtan vettem, a csatján akadnak kisebb karcok (ahol az asztallal érintkezik), de ennyi az összes használati nyom!
A 44 mm-es Aviator után kissé kicsinek és könnyűnek érzem, de meg lehet szokni.
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
törölt tag
A 42mm-es óra korona nélkül nagynagy vagy kicsinek számít?
-
Reverting
őstag
Igen... Nem kell tobb, es kuldik a mail cimre a fizetesi kerelmet... A tobbi meg a sokasos, jon a megerosites es kesobb a rag szam a csomaghoz...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
von toth
tag
válasz sipoczgabor #121916 üzenetére
Privátot írtam
-
izmike
tag
válasz vadászcsiga #121953 üzenetére
Nekem volt egy pvd-s Fortisom és sajnos kopik. Dlc-ről nincs tapasztalatom de állítólag sokkal tartósabb. Az olcsóbb márkák közül a Steinhartnál láttam dlc bevonatos órát.
Szakirodalom -
ZiD
tag
Írtam skywatches-ra egy mailt, hogy szeretnék egy órát venni paypal-al. Nektek mennyi idő volt míg visszajeleztek?
Köszi, Gábor
-
kiskacz
senior tag
-
kiskacz
senior tag
Kérdés az óra állítással kapcsolatban:
Sráckoromban azt tanultam, hogy analógot nem tekerünk visszafelé. Ez a mai daraboknál is így van? Meglehetősen macerás, a dátumot tekintve...Huawei Mate 8
-
teratti
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz maz17 #121972 üzenetére
Van még egy probléma az oldallal, lehet választani a regisztrált küldemény és EMS postázási módok között, viszont legutóbb egy kollégának annak ellenére az utóbbival küldték, hogy nem azt jelölte meg. Sokkal gyorsabb, de biztosan kell áfát fizetni. Rendelés előtt ezt érdemes tisztázni velük.
Itt is nézz szét: [link][ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
Oceanus átáll: videó
-
maz17
csendes tag
Sziasztok.
CreationWatches oldalról van valami infótok ? Rendeltetek már onnan ?
Azért érdekelne a dolog, mert kinéztem egy Seiko SKS401P1 órát ami itthon 55 ezer huf. Ezen az oldalon meg átszámítva 26 ezer. Kicsit furcsállom, hogy ilyen nagy az árkülömbség.
Merjek rendelni onnan vagy ne ?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #121967 üzenetére
Simán vissza a jövőbe. Azért reggel jobban szereti a szerkezet..
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
Mindenkinek sikeres óra átállítást kivánok.
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #121963 üzenetére
Szerintem ez még különlegesebbé, egyedibbé tesz egy órát. Oké, a példányszám nincs limitálva de pl. abból az Omegából sem jön veled szembe sok az utcán amit linkeltél a tiédből meg jóval több de ez nem zavaró nem azért írom csak egyedibb. Volt a napokban erről itt szó pl. a Rolex-től valami hasonló de le tudnám nyelni a békát a plusz feliratért a számlapon ha rátennék a kezemre....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #121958 üzenetére
Látod ez fel sem merült bennem mikor vettem, hogy mi közöm van a vitorlázáshoz. Mint akkor sem mikor Chronograph, Diver vagy éppen ütés-sárálló meg minden földöntúli dolgokat tudó órát vettem mert gyakorlatilag egyiket sem használtam csak simán jól nézett ki. Ez a Corum is gyönyörű ezekkel a nem hétköznapi indexekkel amiknek voltaképpen jelentésük is van nem csupán indexek.
[ Szerkesztve ]
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #121958 üzenetére
Mármint a Corum-nál? Az is egy komoly óra, de egy kicsit nekem már túl sok...
Az Aquagraph szerintem pöpec, egyedül a chrono nyomógombjai nem tetszenek rajta, és remélem, hogy nem műanyagból vannak...
-
Reverting
őstag
-
condy
senior tag
válasz Rundumdi Úr #121951 üzenetére
Köszi szépen.
Azóta már megszületett...
35k lett a vége.
Ezek szerint nem volt sok érte."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
fagyalllo
őstag
Pár napja ugye felröppent hírként a 6309-7040 formájának feltámasztása (majd a képek valódiságának megkérdőjelezése), most meg ezt találtam: "SKX007 is also no longer in production"
Ha valóban igaz és valaki szeretne ilyen órát venni, lehet gondolkozni a vásárláson, mert esélyes hogy elindulnak felfelé az árak.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz condy #121903 üzenetére
Párszáz ójróért láttam hasonlókat a német íbéjen anno.
Én is örököltem egy egy hetest, gyönyörű darab és vagy száz éves kora ellenére szuperül jár - ha jól be van lőve, 2-3 hétig nem kell hozzányúlni a mutatóhoz.
Persze a rugó tud öregedni, ritkán észreveszem hogy felhúzás után 'gyorsan' késik vagy öt percet mire visszaáll pontos üzemre, de az esetek többségében ez nem fordul elő.
A gongja is szuper, de már nem húzzuk azt fel mert éjszaka zavaró egy idő után. -
g0n21
senior tag
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #121938 üzenetére
Pontosan ezt mondom én is.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
teratti
senior tag
válasz @mriya@ #121933 üzenetére
Én is többed magammal szeretem a Diver vonalat jóllehet tenger közelébe sem fogok menni vele, amúgy sem voltam még. Akiket említesz szerintem igen kis szegmens...egyébként tényleg érdekel, hogy a profi ill. mélytengeri búvárok milyen márkákat használnak.
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #121929 üzenetére
Korrekt vagy mint mindig.
-
vadászcsiga
félisten
-
Misi1979
őstag
dupla
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz alphaville #121910 üzenetére
Tévedsz,de benne van az is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #121886 üzenetére
Az enyém példa értékű,vagyis óra függő.Az enyém BA 0951 ezt is figyelembe vettem vásárlásnál.
-
resool
aktív tag
válasz sipoczgabor #121914 üzenetére
Nem olyan sok, szerkezet függően akár még normális is lehet. Lehet rajta állítani persze.
-
sipoczgabor
tag
Hali, Autómatában mennyire sok a heti 5 perc sietés? esetleg órásnál ez javítható dolog?
-
Misi1979
őstag
semmi
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Eagl3
veterán
válasz teratti #121905 üzenetére
Azért magától valószínűleg nem fog kinyílni, meg rendesen be kell azért nyomni mindkét pöcköt, hogy nyíljon, de akkor egyből leugrik. Valószínűleg nem fogok vele a strandon mellig érő vízbe labdázni...
Azért is furcsa mert gyakorlatilag ez egy profi búvár, már ezen ok miatt is elkélne egy biztonsági csat szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Tudja valaki, hogy mennyit illene fizetni egy 1892-es hangpálcás Gustav Becker 48 órás szerkezetes, ónémet felépítménybe (tornyokkal 52cm magas) szerelt tökéletesen működő falióráért?
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #121896 üzenetére
A valóban önálló gyártók helyében létrehoznék a swiss made mintájára egy annál szigorúbb kritériumrendszert, ezzel is megkülönböztetve magukat a régi nagy néven külső szerkezeteket tokozó dizájnercégektől.
Persze ez csak fantasy, hisz általában ezek a cégek is valamelyik csoport részei...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- PK Bike 6-DZF-12 / 6-DZM-12 / KC12-14 14Ah 12V ciklikus akkumulátor (pl. elektromos kerékpárhoz) 60v
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest