Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz fiktív1 #104875 üzenetére

    Ez gyönyörű, nagyon teetszik ez a diver forma. Ha automata lenne...ah...

    Egy kis update a milwatches.com-os vásárlásom ügyében, előzmény ITT

    Szóval 8-án pénteken ZÁROLTAK 442 eur-t(bruttó vételár), és terhelni próbáltak 373 EUR-ral (nettó, amúgy fizetendő..), de ennyi direkt nem volt a kártyán.
    A webshopon három különböző kártyával próbáltam/tunk vásárolni, ezeknek az adatai lettek beírva (2 próba, 1 valid). A többes szám jelentése: én kettővel, és eggyel a fórumtársunk, akinek segíteni akartam a rendelésben.
    Pár nappal később mindhárom kártyát, az övét is, és az enyéimet is illetéktelenül terhelték 100 eur körüli összeggel, az OTP egyből tiltotta mindegyik kártyát, az új kártyák készítése folyamatban már, bár ez annyira nem öröm, mert a 442 EUR még mindig zárolva van, a rendelést már töröltettem, és a fórumtársnak és nekem is áll benne ~100valahány eur, amit leloptak a kártyánkról (entropay UK), bár az OTP szerint visszakapjuk.

    Ma ismét leveleztem a milwatches.com-mal, akik eddig azt hajtogatták, hogy a fizetési rendszer az ipayment rendszere, továbbították a panaszom.
    Ma már ott tartunk, hogy a milwatches.com szerint vírusos lehet a gépem, és így lopták el a bankkártya adatokat, az ipayment nekik nem írt, én pedig hiába írtam ilyen-olyan címekre, nem találtam érvényes kontaktot.

    Elméletileg a 442 EUR 15 napig lehet zárolva, ez hétfőn telik le, viszont a 100valahány EUR-ról még nincs hír, és természetesen óra sincs, csak egy valag bosszankodás, hárító német webshop, én meg már lassan kva agresszív leszek, csak ezzel nem érek el semmit.

    Segítőkészség a németek részéről 0.

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés