Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz bence0929 #105096 üzenetére
Több oldalon is gyanítják, hogy módosított ETA, de igazából ennyi pénzért a Miyota is bőven jó lenne (főleg, hogy a Miyota kifejezetten jó minőség).
A made in Germany felirat miatt gyanítom, hogy egy erősen módosított ETA lehet talán.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
csabulaxi
senior tag
válasz bence0929 #105090 üzenetére
kb 1,000 euro
Condy-nak volt már Eposa, hátha van a forgalmazóhoz valami kontaktja, biztosan lehetne occóbban is"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ZiD
tag
De Neked sem egy külön szem, hanem az utolsónak a része. Míg pl egy jubilee-nél egy külön rész a zárószem. Nekem az csögött, miután leszedtem, és visszaraktam.
De csabulaxi-nál akkor a csat a bűnös.
Más: Monsterre Bonetto, vagy Obris? Obris jobban tetszik, de nem tudom, hogy a szőrös kezemen a lukak miatt nem-e állna bután
Illetve van valakinek ilyen szíja? Jóféle? -
g0n21
senior tag
ITT elég sok van, és nagyon tetszetősek is, jellemzően 400 eur
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
bence0929
tag
-
csabulaxi
senior tag
nézegetve a Bremont oldalát kiválasztottam egy eccerű puritán kicsikét
azután az árára keresve seggre ültem , 4,100 dollár, a fémszíj 735 dollár.
biztosan jó is."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
nekem a csat zörög, ha ráteszem az ujjam a zárra és úgy rázom, akkor nincs hangja.
famalac
Akkor ezek szerint a super-compressor nem is búvár, hanem pilóta óra?!
Sőt katapult óra.LLD (ez le ne maradjon) bírja a robbanást?
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #105079 üzenetére
Azért bosszant, mert a vintage citizenhez rendeltem egy legolcsóbb kínai szart 3ezerért, ráadásul nem is tömör szemes, és annyira csöndben van, hogy jajj.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
nagyúr
Szabikával mi van? (SK Straps) Nem láttam régóta. Vizsgázik?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
-
g0n21
senior tag
A másik díszes support, akikkel találkoztam mostanában a strapcode.
Elküldtem nekik EZT a videót , amiben hallható, hogy az end-linkeknél úgy csilingel a 17000 forintért náluk vásárolt két hónapos fémszíj, mint egy karácsonyi kis zenekar...
3 körös levélváltás után a válaszuk: "if you don't shake your hand too hard, those awkward sound won't be too loud,"
magyarul ha nem rázod, nem csörög LOL
És hozzátették, hogy "if you tried the Seiko original metal band, it's much more worst than now."
tehát, ne aggódjak, az eredeti seiko ennél is rosszabb...Hell yeah támogatás
-
condy
senior tag
válasz bence0929 #105069 üzenetére
Akkor Bronx-ból kellene rendelni, sztem, vagy úgy beregisztrálni, hogy az ottani adatokat megadni. Nem tom. Ilyet még nem csináltam, de az oldal az frankó. Az Ebay-en is árulnak (ott is számolják az adót).
Wg5113: Köszi!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
csabulaxi
senior tag
válasz szbalogh #105070 üzenetére
Siet 6 másodpercet és 17 napot.!
Más
A Seiko 5 SRP 599 családjában melyek a színvariációk?
605
608
601
607
[490]?
603[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
bence0929
tag
válasz condy #105060 üzenetére
Köszi.
Szóval tuti frankó, rendeltél már tőlük, vagy valaki, mert ott is van ismerősöm, nem haza rendelném, hanem oda, úgyis jönnek plussz költségek az árakra, ha Bronx-ba rendelem?
icm igen tudom én is ezt írtam, csak a Monster árába ez belefér, mert mégsem egy karc ami melléüt mindennek persze ezt nehogy sértésnek vegyék a kvarc tulajok, hisz én is az vagyok
[ Szerkesztve ]
-
krain
tag
válasz vadászcsiga #105066 üzenetére
-
törölt tag
-
krain
tag
válasz vadászcsiga #105014 üzenetére
Ki vette meg? Innen a fórumról?
-
krain
tag
válasz Ereshkigal #105008 üzenetére
Eddig nem tetszett a Poljot, de b@sszus ez gyönyörűűűűű
-
condy
senior tag
válasz gprspeter #105058 üzenetére
Az maradt! Még.
Reverting: Köszi!
bence0929: Az oldal okés, de amikor majd elkezded a vásárlást meglátod, hogy mennyi plusz költség előkerül. Szépen kiszámolják a helyi adót, vámot és kifizeted előre. Ők meg elintézik. Esélyed sem lesz, hogy átcsusszanjon a vámon.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Ismételt köszönet mindenkinek!
-
vadászcsiga
félisten
-
bence0929
tag
Újból hasad a reggel meg már a fejem is
Jomashop-ról valakinek van tapasztalata, megbízhatók stb. Kell e innen vásárolni [link] -
bence0929
tag
válasz g0n21 #105051 üzenetére
Aréna Pláza, de az előző széria, nem a mostani, hanem a 42mm-es, [link]
A pmaticra visszatérve, nem a szerkezet minőségét bíráltam, sajnos nem is tudnàm, nem értek hozzá, de az biztos, hogy engem és a szemem nagyon zavarja a 6 ütés mp-enkét, egy 50k-s Seiko-nàl ok, legalább automata, de ez az árkat ezt nem engedheti meg magának szerintem, mármint a döcögést, mert ez a biznisz legalább annyira szól a technikai bravúrról, mint a divat és dizájn elegyéről, meg eleganciáról és egy fiatal elegáns úr nem döcögve jàr. Ettől persze lehet jó szerkezet. -
g0n21
senior tag
válasz bence0929 #105049 üzenetére
A day-date nagyon jól néz ki.
Hol kapsz prs516-ot annyiért: Újat tuti nem, de használtat...
Nem kell ennyire félni a powermatictól sztem, ímeÉs le vagyon írva, hogy a powermaticc egy módosított 2824-2, ami azzal a céllal készült, hogy több, mint duplájára növeljék a járástartalékot. Ezt pedig nem +1 motorrugóval érték el, hanem a meglévő alkatrészek hatékonyságát maximalizálták: Először is csökkentették a lengésszámot, amitől 8 helyett hatot lép másodpercenként, és kevésbé látványos. Másodsorban ETA bemutatta az alacsony súrlódású horgony-gátszerkezetet, harmadrészt pedig nem egy plusz rugóházat tettek be, hanem a meglévőt módosították.
Ami még érdekes, hogy nem lehet finomhangolni a pontosságát, mivel lézerrel állították be.Szóval nem biztos, hogy olyan rossz az...
-
5-ös kezelő
senior tag
Az enyém meg ilyen, nekem ez a számlap jön be jobban.[link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bence0929
tag
válasz g0n21 #105048 üzenetére
Köszi, de sajna a szívem szakadna meg, mert nekem ez tetszett meg [link] és pont, az eredeti DS 1 régóta fut, de valahogy mindig hiányzott belőle valami, főleg a Chrono láttán, de most a Powermatic-ok picit behozták a lemaradást és ez már tényleg tetszik, de így nemjátszik, talán a day date [link]
Fogom magam és veszek még egy PRS516 Valjoux 7750, 200k-ért kapok azt is, szerintem jobb szerkezet, mint a Powermatic.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz 5-ös kezelő #105046 üzenetére
Nem félek attól, hogy eltűnne a pénz, pontosan tudom, hogy legfeljebb 1 hét, és az egyetlen különbség a három héttel azelőtthöz képest az lesz, hogy a kártyám dombornyomása megint fényes lesz
Szóval nem félek, hogy úgy járnék, mint Te az "aranyossal", az egy szomorú történet, arra már csak ezt lehet javasolni. (youtube link, mobilnettel óvatosan!!)
Azért is nagyon jó lenne, ha elkészülne a kártyám, mert le akarok csapni Misi RoamerjéreBence: Attól ez még annyira ne tartson vissza.
De itt van a régebbi, még 2824-gyel:
[ Szerkesztve ]
-
bence0929
tag
válasz g0n21 #105045 üzenetére
Hát igen a Monster-em olyan darabos a Tissot PRS516 Valjoux 7750-hez képest, pedig 1/3-dal rövidebb a mp-mutató (a Tissot stopperére gondolok), Így a Powermatic-ok egyike sem játszik nálam, pedig szép tokok is vannak közöttük, egész jó áron, minek rontják el ami jó.
5-ös kezelő: Hát jah a Fortis nekem is tetszene, csak az anyagiak, lehet nem idegesítem magam, nekem is tetszik az Atlantic, élőben még jobb, mint ez általában lenni szokott és nekem nem gond a mérete, bár vékonka a csuklóm.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz bence0929 #105043 üzenetére
Condy, Gratula, csak így tovább!!!
5-ös kezelő: Ez még mindig csinos darab!!
Bence:
Ezt inkább úgy vedd, hogy alacsonyabb fordulaton adja le a maximális teljesítményt
A kettő összefügg, mivel a lengésszám határozza meg a mutató miként mozgását.
A legelterjedtebbek ugye a 21.600 (6 féllengés/sec, 3Hz), a 28.800 (8 féllengés/sec, 4Hz) órák, a 36.000 mi ritkább.
Minél nagyobb a lengésszám a szerkezet nyilván annál jobban használja magát, így javasolt a sűrűbb szervizelés.
Viszont magasabb lengésszám mellett az esetleges "félreütések" kevésbé befolyásolják a pontosságot, hiszen 28.800-ból hibázni, vagy 21.600-ból, nem mindegy, de ezek annyira kicsi eltérések, hogy 'haggyukmá'.
A Seikok nagyrésze például elég régóta 21.600-on ketyeg.Az ETA groupnak pedig meg kellett csinálni a VW Bluemotion-jét, ami a merci BlueEfficency-je, és mivel az átlag user nem érti a lengésszámot, így egyszerűbb azzal reklámozni, hogy pénteken leveszed irodából hazaérve, és hétfő reggel is jár még... Mindezt úgy, hogy ne csak az IWC in-house 8 naposa legyen, hanem egy közepes beosztású irodista is élvezhesse ezt...
De tényleg jobban néz ki a 28800, szeretem nézni a 40 éves Citizen chronoimon is..csak úgy úszik
[ Szerkesztve ]
-
bence0929
tag
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, ismét.
gprspeter: kintre rendeltem volna olaszba, úgy csak 50-60 euro, van kint ismerős, de Torino tőle is messze van.
Lavie: Hát igen, de amúgy minden a helyén, különben sem tartom bajnak, ha nem a tömegdizájn megy egy márkánál, nagyobb bátorság kell szerintem kicsit másképp csinálni, mint ugyanúgy, mindnenesetre tetszik.
Skimaster: Pont ez amiben nem vagyok biztos, de Ereshkigal szerint nem
Ereshkigal: Ez az orologeriabodoni.com-mal volt pont, akkor ez is ugrott, pedig de szép is lett volna, nagyon köszi, hogy engem megóvsz a Veled történtekkel és remélem visszajön a pénzed mihamarabb
Szulita28: Köszi, megnézem
Óh, a macska rúgja meg, most jutottam el odáig, hogy nem rendelgetek meg tökölök, megveszem a Certina DS 1 Powermatic 80 barna bőrős változatát, ezért elkezdtem utánanézni a szerkezetnek és azt kell látnom, hogy a 2824-2 -höz képest visszavettek a lengésszámból és a másodpercmutató is 2-vel kevesebbet üt mp-enként. Jól tudom ezt? bár a mp-mutatón látszik még a videókon is, hogy nem fut olyan egyenletesen, hát ez marha szép, ez konkrétan zavar a plusz járástartalék nélkül ellennék, de így olyan, mintha a merciszalonban az eladó azt mondaná, kevesebbet eszik, mint az elődmodell és +350km-t tud menni vele, csak végig akadozni fog kicsit, "ez volt az ára a 80 óra működésnek occópézért" Valaki igazolna aki érti is az angol szövegeket, nem csak következtet az adatokból, mint én Köszi
-
5-ös kezelő
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #105036 üzenetére
Előtte érdemes szétszedni
A lünetta betétet fehérítőben áztatta és valami polírozó cuccal suvickolta, a tokot pedig: [link]
-
fagyalllo
őstag
Mesterségesen öregített Orient, a számlapot és mutatókat sütőben, olaj nélkül:
-
hdman
őstag
2015-05-21 11:29
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryJeeeeee
Condy: gratula!
Sopron city :)
-
condy
senior tag
válasz Skimaster #105027 üzenetére
Köszi mindenkinek!
csabulaxi: Sajnos én se leszek fiatalabb. Ez a vonal most nagyon megindított.
Skimaster: Az SMP nincs elfeledve, csak ismét csúszik a határidő.
Ereshkigal: Köszi neked is. Csak befektettem, ahogy Dzsana mondaná.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz condy #105021 üzenetére
Hát nekem a subos vonulatod jobban bejött, kezdesz öregurasodni, ráadásul vagy 20-30 éves formavilágot nyomod, mikor most a 70-es évek retroja a divatos.
De a lényeg neked tetsszen."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
condy
senior tag
válasz Skimaster #105019 üzenetére
Az elmúlt hetekben szépen lassan elmentek az eladó műszerek. Könnyes búcsút vettem az Epos Sub.-tól, majd egy kolléga elvitte az Edox WRC-t is. Ma pedig elrepült a Glycine Sub. is.
De mivel a pénz nem boldogít, és nem volt jelenleg kedvemre való eladó SMP, így egy másik regi álmomat váltottam valóra.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz alphaville #105017 üzenetére
Biztons rossz helyen járkáltál...
Nekem tetszik a linkelt óra, csak valszeg pár év múlva nem látnám rajta, mennyi az idő...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Skimaster
senior tag
X Men 2 nézem film + -on, Striker ezredesnek egy fémszíjas Panerai van a csuklóján... Nem igen látszott, de én, mint fan, kiszúrtam.... Könnyű felismerni a korona védőröl....
-
vadászcsiga
félisten
válasz Blackhole13 #105016 üzenetére
3-4000 Ft-ert van a vaterán+szerviz. Ne keresgess, írj Dzsanának ő szerez neked olyat amilyet szeretnél kitisztítva, szervizelve.
-
Blackhole13
senior tag
Tudom, csigáét figyelemmel kísértem. Főleg onnan is jött, hogy szeretnék valami hasonlót.
Az a helyzet, hogy az árat nehéz belőnöm, mivel ebayen meg más helyeken elég nagy a szórás. Ti mit tartotok reálisnak egy linkelt órához hasonló állapotúért? -
@mriya@
őstag
válasz alphaville #105013 üzenetére
Természetesen, csak a véleményemet írtam le.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #105011 üzenetére
Már nincs meg
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #105009 üzenetére
Az övére írtam.
A tied nagyon szép állapotban fennmaradt. -
@mriya@
őstag
válasz alphaville #104999 üzenetére
Túlságosan egybemosódik az egész.
Szerintem világos számlaphoz sötét, sötét számlaphoz világos mutató passzol.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
vadászcsiga
félisten
Ez nem rendbe lett rakva, ez ilyen volt. Ritka az ilyen hófehér szamlapos, jellemzően inkább sargasak az időtől vagy víztől
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz Blackhole13 #105003 üzenetére
Ez egy szép óra, persze rendbe kell rakatni. Csigának volt ilyen pl.
Jó esély van rá, hogy kicsinek fogod találni. -
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #105000 üzenetére
Valóban, de jól áll neki a kis nyíl a mp.mutatón. Ez a sexepilje.
-
Blackhole13
senior tag
Mit gondoltok? [link] Második órának keresek valami klasszikus fazont a búvár mellé. Esetleg tippek, merre érdemes nézelődni?
A 34mm-es méret mennyire lesz kicsi egy kb 18cm-es csuklón? -
b4zsi-
őstag
Szerintem nagyon szép, csak hát az ára. Fagyalllo nem tudsz alternatívát hasonló mutatókkal, indexel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest