Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ett
aktív tag
válasz hossszú #5365 üzenetére
A kocsi már rég ott van a kereskedésben, csak nem tudtam elhozni mivel rendszám nem volt rajta. Ma lett rá rendszám is, de 4 napig melózok, úgyhogy nem tudok érte menni, majd csak vasárnap. Mindegy, akkor tuti elhozom.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz hossszú #5386 üzenetére
Ezt hová szánja a Suzuki? Lesz egy harmadik minijük is?
Vagy a swift megy a levesbe?MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
addikt
válasz hossszú #5764 üzenetére
Az gond. Egyet nem tűrök meg, az olyan szervizeket, ahol adjam a kulcsot, aztán azt se tudom hol\ki\mit csinál az autómmal. Inkább leviszem vidékre egy baráti kétállásos kis szervizbe, ott is lehet mindent csinálni, de közben ott állok és még meg is mondhatom mit csináljon az autóval.
És részvétem az eseted miatt.nofene
-
a_tesz
Korrektor
válasz hossszú #5969 üzenetére
esetleg bontó? mondjuk egy normális márkakereskedés felajánlana szerintem valami megoldási lehetőséget, sajnos ezen a téren nem sok jó tapasztalatom van, pedig suzukisok vagyunk már vagy 7 éve...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
dim3nsi0n
tag
válasz hossszú #5987 üzenetére
Osztom hossszú véleményét, akkor inkább +1 liter benyó 100 km-ként, és frissen érkezek a célállomásig, és nem megfőve, mint a rák. Főleg abból a szempontból is előnyös, hogy a hűvösebb beltéri levegő miatt a reakcióideje is jobb az embernek. Az ezredmásodpercek meg sokat számítanak gépjárművezetésnél.
-
addikt
-
aXXon
őstag
válasz hossszú #6544 üzenetére
Én egyszer próbaképpen tisztán tankoltam, próbaképpen, kb fél tanknyit, benzin csak 2-3 liter lehetett benne előtte.
Gyakorlatilag az üzemanyag 3/4-ét felhasználtam, mikor kigyulladt a Check Engine lámpa (gondolom erre gondoltál). Utána tankoltam tiszta bengát és elaludt. Azóta is felesbe járok gond nélkül. Azt mondják nálam nagyobb elmék a neten, hogy nem nagyon kell vele foglalkozni, természetesen ha csak nem veszel észre valami komoly változást a kocsin, bár az valószínűleg egyébként is bekövetkezett volna.
Mondani könnyű, de emlékszem engem is kajak idegesített, hogy világít a kis genyó lámpa a műszerfalon
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz hossszú #6814 üzenetére
Az lehet az oka - szerintem - hogy ha a gyűrődés vagy a feszültség miatt berobbannának az oldalsó ablakok, az ne az utasra történjen. De ez csak elmélet.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Yushchenko
őstag
válasz hossszú #6846 üzenetére
két jel között volt fél litert töltöttünk rá és most maximumon van. Viszont most 3 nap is csak erre használtam a kocsit hogy lementem a hegyről és felmentem, kb 2km, másra nem. Most hazafele 650 km minden gond nélkül ment. Ha olvastad még postjaimat előfordult ebben a fél évben (és 6000km alatt) mióta megvan a kocsi 2x nem indult egyből be, akkor alig volt benne benzin erre fogtuk. De most már elbizonytalanodtam nincs-e a gyújtással gond.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz hossszú #6873 üzenetére
A felszereltség sokkal magasabbról indul, mint az előző verziónál. Az a baj, hogy nincs igazi fapad. Bár a fene tudja baj-e Most a GC többé kevésbé egy régebbi glx cd ac felszereltségnek felel meg (Aktív biztonságban sokkal több, kütyükben kevesebb). Így már nem is olyan vészes a különbség.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
ett
aktív tag
válasz hossszú #6873 üzenetére
Igy igaz. Szerintem se er ennyit ez az auto. De ami a vicc megint, hogy kulfoldon olcsobb, mint itthon, gondolom a regado miatt. Peldaul Totiaban az 5 ajtos glx ac az itthoni 3 699 000 ft helyett 285-os arfolyammal szamolva 3 229 905 ft-ra jon ki,(11 333 euro) ami nem kis kulonbseg. A totoknak meg plane jo ar, mivel nekik a korona jo arfolyamon valtott at eurora. Ugyhogy megint mi szivunk, de a gyar eddig sem az itthoni eladasokbol elt meg, jo par eve mar az export a lenyeg.
En peldaul 2008-ban vettem a swiftet, akkor a gs 3 680 000 ft volt a teljes ar, de vegul 2 900 000-ert vittem el, mivel hitelre ment ugye.
Es most a gs otajtos meg 4 017 000 ft itthon, a totoknal meg 3 514 905 ft-ra jon ki(12 333 euro). Na ez a felhaborito. Olcsobb a gs kint mint az en regebbi swiftem 2008-as aron. Az arazassal tehat semmi baj nincs, csak a magyar allam baszik ki megint velunk.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest