- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #41814 üzenetére
Ok, de hibás volt a riasztó, vagy nem volt kompatibilis, vagy hibásan szerelték be....esetleg látszólag minden ok, de a Suzuki oldalán van érthetetlen hiba? Milyen tipusú riasztó?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #39074 üzenetére
Sziasztok!
Így július végére csak sikerült a problémát megoldani.
Még március közepén az utólag beszerelt riasztót (2005-ben, az autó vásrlásakor történt) kiszerelése oldotta meg a rejtélyes leállásokat, el nem indúlásokat.
A titokra Galamb Roland segített rájönni, amiért örök hálám neki az önzetlen segítségért. Remélem maradhat, s Roland se haragszik meg.Az autó azóta tökéletes, a szokványos műszaki vizsgát is sikeresen teljesítette áprilisban.
Csak ennyit szerettem volna, hogy megmaradjon az utókor számára.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #39082 üzenetére
Elvileg megvan a hiba: hibás lambdaszonda. Csere abszolválva.
Remélem ez volt. Mondjuk a check engine visszajelző nem világít 80 km óta...
Majd kiderül. -
pjen
félisten
válasz
Mecy_Lacee #39080 üzenetére
Hengersor út?Egyszer voltam ott,igaz évekkel ezelőtt,de nem volt panaszom.
-
dnelb
veterán
válasz
gyújtás, ecu, traffó, generátor, pumpa, immo bármi lehet, nem itt fogjuk kitalalni
-
rbalint88
addikt
válasz
szerviz, azonnal. de minimum egy hibatároló olvasás. hibakód nélkül semmire se megyünk így.
-
X Factor
addikt
válasz
Mecy_Lacee #7727 üzenetére
ezt lesd meg, így első blikkre olcsónak tűnik.
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #7540 üzenetére
Értem, köszönöm! képek jöhetnek
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #7536 üzenetére
milyet használsz? mennyivel javult a zenei élmény? nincs kicsit olyan dübögős hangja? mármint hogy elüt hogy külön láda felel a mélyért
-
xmad
őstag
válasz
Mecy_Lacee #7486 üzenetére
anyám ezres suzukija is kb annyit megy. 5 litert eszik
szép kis túra amúgy
amíg anyámék nyaraltak egy hét alatt raktam a suzukijába 1200km-t
tegnap vezettem az új splash-t.. kényelmes autó.. jó úttartása van..de a gyorsulása nem valami fejletépő.. meg ültem a 2011-es swiftbe.. na az nagyon durva
már olyan érzésem volt a műszerfaltól mintha Audiba ülnék.. nagyon brutál.. ha olyan kocsim lenne akkor egy szavam se lenne
most a teherautó jogsin gondolkozok.. szívesen mennék fuvarozni..
azt nemtudjátok hogyha munkát akarok vállalni akkor kötelező megcsinálni a GKI képesítést?
-
Davidof92
senior tag
válasz
apám vezet, bent 5.ikben 1500-al
bent nincs világítás(ez is fogyaszt), kint is van hogy 80-al megy csak. Mondjuk én is vezettem meg anyám is, mi kicsit jobban nyomjuk. Az 1.5 dci 101 lovas scenicünk a nagy kasztnit meg az 1400 kilót elviszi 5-5.5 liter gázolajjal. Mi lenne ha 1.4 HDi 206-osunk volna
Régebbi citroen AX 1.4 dízelek 3! liter gázolajjal eljártak. igazi elnyűhetetlen technika, szívódízel mechanikus adagolóval.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Kereszteméknek is volt Swiftjük, 1,0-ás 3 hengeres mocival. Neki a saját csúcs 4,1 volt, teljesen átlagos vezető, papás stílusban vezet.... Ha valaki jól kezeli csodákat tud tenni. Persze ez vidék, kis várossal fűszerezve. Itt a Szüleim Ignise is megelégedett bejáratósan 5,3 literrel
-
hossszú
őstag
válasz
Az enyém is kb. ennyit fogyaszt, 650-700km között szoktam tankolni, 2006-os 1,3-as.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mecy_Lacee #7172 üzenetére
Nekem 25K-ért csinálták meg (kb. 1 éve).
-
válasz
Mecy_Lacee #6956 üzenetére
Köszönöm a véleményeket!
Az ALTO-hoz esetleg nincs jó szavatok?
Fogyasztása kevesebb, mint a Swift-é, városban előnyösebb a kisebb méret... vagy felejtős? -
SzalaiG
addikt
válasz
Mecy_Lacee #6956 üzenetére
Jó az ár is. Nagyon szép és tényleg keveset futott kocsi.
-
válasz
Mecy_Lacee #5976 üzenetére
Igazán tesztelhetnék ilyen szempontból is.
Illetve egyszerűen csak életszerű helyzetekben kellene kipróbálni mielőtt piacra kerül....
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #5951 üzenetére
Felhúzva is zörög. Ha kitámasztom a könyökömmel akkor megszűnik a zaj.
-
Criton
veterán
válasz
Mecy_Lacee #5951 üzenetére
az első ablak, főleg a vezető oldali ha teljesen le van húzva, zörög nálam is, meg kell szokni
-
válasz
Mecy_Lacee #5932 üzenetére
Lehetséges... Már most csak arra kell figyelnem, hogy az én gyerekeim ne legyenek nagyon "mások".
Autóhoz: Szinte új Swift II. A jobb hátsó ajtó veszettül nyekeregni kezdett. Ránéztem, hát látom, hogy az a kis fekete határoló rúd tele van finom porral. Csak nem tudom eldönteni, hogy az külső forrásból származik, avagy kezdi ledarálni magát ott valami...
Remélem csak por, bár a többi tiszta volt, csak ez az egy ilyen.
Valakinek volt már hasonló jelenség? -
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee #5907 üzenetére
Köszi a segitséget
, időközben találtam számomra árban és kivitelben megfelelő tetőcsomagtartót.
DE! A csomagtartó rögzitési pontja az kritikán aluli. Először el sem tudtam képzelni hogyan kell rögziteni a csomagtartót de a szerelési útmutató felvilágositott.
A tetőn lévő szigetelő gumit egy rövid szakaszon le kell feszegetni, ez alatt található a rögzitési pont.Ennél sz@rabb megoldással még nem találkoztam.
-
válasz
Mecy_Lacee #5776 üzenetére
Igen, ugyanarról beszélünk. Remélem az egy hónapos autót nem kell fényezni...
Kicsit sokat használtam manapság az átalakítgatások miatt, így egy hónap alatt 600Km ugrott bele. -
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee #5769 üzenetére
Ma én is megkaptam a levelet a Magyar Suzuki Szerviz osztályától, hétfőn felhivom a szervizt csinálják meg a javitást az autón mivel úgy is náluk van kasznizni.
-
válasz
Mecy_Lacee #5704 üzenetére
Hát olyan izé, bigyó, autó szerű dolog...
as_Rock: Osztán Te meg mit keresnél ott hátul? Asszony vezet, nagy gyerek meg elöl?
De mondom, erősen attól függ ki ül elöl, mennyire fekszik el. -
válasz
Mecy_Lacee #5688 üzenetére
Pfff...
Lehet, másikat kellene vennem? Ezer forint alatt volt a mostani. Mondjuk, mikor az első "nyikordulást" meghallottam, elhatároztam, hogy inkább költök rá többet legközelebb.
Köszi az infót, kicsit még kínzom magam a hangjával, aztán, mikor már elviselhetetlen lesz, lecserélem egy szuper minőségi darabra.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #5675 üzenetére
S került bele könyöklő is!
-
válasz
Mecy_Lacee #5490 üzenetére
A tank jelzéseiben nem hiszek több 100.000Km után sem. Illetve több 10% lehet simán a tévedés. Szigorúan csak azt hiszem el, hogy két teli tankolás között mennyi Km-t mentem. És még abban is lehet néhány% hiba.
De tényleg a legjobb az lenne, ha autó kijelezné egy tetszőleges Km nullázás óta az átlagot... -
válasz
Mecy_Lacee #5479 üzenetére
Tökéletes leszel.
A lábam nem "nehéz", sőt urasan, korán váltogatva, motorféket használva járok. Ellenben szinte csak városi autó lesz. Dugót nem lát majd, viszont napi kb. 12Km a szokásos menet vagy öt indítózással (reggel indulás, délután vissza oviba, majd isibe, majd közértbe, végül haza). Mindez nem tesz jót a fogyasztásnak, különösen télen.
Akkor a Te számaidból kiindulva inkább 7-8 literre számíthatok, télen talán még több is.És mi a véleményed úgy általában a régi-új Swift cseréjéről. Mire számíthatok?
Esetleg egy használt Ignis, mint alternatíva?
Köszi! -
ett
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #5435 üzenetére
Okés, köszi. Néztem az Allianzot én is, mert a mocim ott van biztosítva, majd elmegyek, aztán kérdezősködök kicsit.
Más: Már kemény 2400 km van a gépben.A városi fogyasztás már picit lejjebb ment, de még nem az igazi. Majd kialakul. Mostmár azért néha megküldöm a gépet egy pillanatra, nehogy ellustuljon.
-
ett
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #5419 üzenetére
Én is lemérem már, hogy mennyit megyek el egy teletankkal, bár nekem tuti nem lesz 690 km. Igaz az enyémben még 2000 km sincs, úgyhogy a fogyasztásom sem állt még be.
-
Tomics
addikt
válasz
Mecy_Lacee #5053 üzenetére
és ez mit változtat azon a tényen, hogy a másfél éves swift rozsdásodik?
Nem vagyok suzuki ellenes, a családban is ignis van, előtte swift I., mindkettővel meg voltam/vagyok elégedve. strapabíró jószágok
de ez a bejegyzés... -
Dare2Live
félisten
válasz
Mecy_Lacee #4986 üzenetére
Amikor absz nemértenek hozzá csak már akkor is ha hazudnak akkor jönnek elő az ilyen dolgok...
Legalább levonhatja mindenki a konzekvenciát a forum ezen oszlopos tagjairol.Olyan ez mint a 241ekmet futott vezérmüszíj ami után én úgy döntöttem nem olvasom tovább a hszt és nem reagálok rá. (Illetve lehet tulaj azthitte szíj van a gékocsijában és nem lánc ebben az esetben meg azt se tudja miröl beszél, vagy végülis lehet elírta... kitudja....)
-
Thunder78
őstag
válasz
Mecy_Lacee #4811 üzenetére
SX4-nél is
-
bod101
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #4432 üzenetére
Sajna fényképek nem készültek. Nem volt nálam fényképezőgép
. De igaz amit mondtam sok-sok szép új Agila és Splash van Esztergomban
.
-
benczeb
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #4330 üzenetére
sziasztok,
meglátogattam hétfőn a szervízt. garanciában cseréltek 4 db csavart. gondolom, ez tartja az ülést. szóval 2 napja nem lötyög. majd meglátjuk, h hosszú távon mi lesz vele.
ilyen drága a további szervízelés? nagyon rosszul hangzik. valaki foglalja már össze, hogy mire lehet számítani. a 15 ezresem volt asszem 30e.
b
-
divot
veterán
válasz
Mecy_Lacee #4335 üzenetére
Mert nem volt utángyártott, az autóra sürgősen szükségem volt, így kénytelen voltam mindenre rábólintani.
Egyébként minden ilyenkor cserélendőt cseréltek a pollenszűrőtől a motorolajon át a sebváltóolajig, plusz a teljes fékcsere, illetve a zöldkártya.
-
RAM
őstag
válasz
Mecy_Lacee #4314 üzenetére
nem, az öregecskedő
-
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee #4253 üzenetére
Első benyomás alapján marad a Swift, már több mint egy éves de még mindig nem untam meg
-
ett
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #4256 üzenetére
Szerintem meg nem nagy szám. De biztos vinni fogják, mert elvileg a swift alá akarják picit árazni.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Tetszik.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Köszi!
-
as_Rock
őstag
válasz
Mecy_Lacee #4237 üzenetére
Nem akarok borúlátó lenni, de nem jósolok nagy sikert neki ennyiért
Eddig erre - és talán még a swift sedanra - vártam/várok, ha az is ilyen drága lesz a következő kocsi nem suzi lesz sajnos -
netmesterke
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #4081 üzenetére
Meghajtják őket Esztergomban?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #4009 üzenetére
És mekkora fér be? 13-as, vagy 16-os is elfér?
Fejegységet hogy lehet cserélni? Gondolom lehet venni középkonzolt méregdrágán.
Jó hogy még meg sincsen a kocsi és már azt tervezem hogy cserélem ki a hifit. Ha meglesz persze úgysem ez lesz az első dolgom, ráér még...
[Szerkesztve] -
donhere
tag
válasz
Mecy_Lacee #3838 üzenetére
köszi
[Szerkesztve] -
ovw
tag
válasz
Mecy_Lacee #3260 üzenetére
És Neked ezzel a ''technikával'' mennyi megy le a torkán városban?
-
divot
veterán
válasz
Mecy_Lacee #3222 üzenetére
Mi is árpilisiak vagyunk, és 26300-nál tartunk.
-
divot
veterán
válasz
Mecy_Lacee #3214 üzenetére
Nem cseréled le a kerekeket 15-ösre? Mert azzal néz ki igazán jól a kicsike.
Egyébként nagyon fenem a fogam egy jó kis nyílt napon az új Swift Sportra. Ugyan csak 125 LE, amire elsőre azt mondtam, hogy kevés, de elképesztően kiegyensúlyozták a nyomatékgörbéjét, és szinten állandóan leadja a maximumot. Szóval ez tényleg nagyon-nagyon mehet... -
SzalaiG
addikt
válasz
Mecy_Lacee #3214 üzenetére
Bitang jól néz ki a sötétítés.
Így biztonságos a hátsó ülés... -
ovw
tag
válasz
Mecy_Lacee #3182 üzenetére
köszi a választ, reméltem, hogy hamarabb meglesz, de akkor ezek szerint nem valószínű.
No mindegy, ez van. -
Slax
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #3169 üzenetére
Dehogy kellett. Nállam 20-30 percig tartott, átnéztek néhány csavart (eggyiket sem kellett a nyomatékkulcsal húzni), elment a szerelő vele egy kört, kiolvasták a fedélzeti adatait (hibabejegyzés nuku), folyadékszintek, ablaktörlők, sötöbö. Az énSwiftem-ről mindig elfelejtkezem, én Ignises vagyok.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Mecy_Lacee #3172 üzenetére
Megbízható és olcsó. Nem láttam még olyat, h állna az út szélén, motorháztető nyítva és szerelnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest