- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10428 üzenetére
Gratula, gyönyörű!
-
Miamiquake
aktív tag
TOTALCAR AUTÓDOKTOR válasza (Direkt sportlégszűrő témához):
"Összefoglalva: a megfelelően kent és jó minőségű szűrőanyaggal szerelt sportszűrő szűrési hatásfoka elérheti a papírszűrőét, meg is haladhatja, de a szűrési hatásfok rohamosan romlik, ahogy a szűrő koszolódik, nem tömődik el, hanem szűretlenül "átszív". Versenyen ez előny, nem kell feladni a versenyt. A papírszűrő pont fordítva, viszont az eltömődik egy idő után, ezért pl. versenycélra alkalmatlan."
Magyarul tisztítani kell rendszeresen és odafigyelni rá. Egyikkel se lesz gondom...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
moszka #10295 üzenetére
Motorcsere??? Te hol élsz?
Ma találkoztam egy Ignises taggal akinek 225.000 Km van a kocsijába 9 éves 1.5-ös és a gari lejárta után egyből sportgyertya direktszűrő és sport dob van a kocsijában.
Néhány légterelőt meg ilyeneket is lecserélt ami szerintem bőven túlzás de a Motor hibátlan mert drága olajat használ nem nyomja szét és rendszeresen karban van tartva...
Úgy csináltok mintha ... Áh mind1.
-
Miamiquake
aktív tag
na látom felkavartam az állóvizet tuning téren...
Berakattam a direktszűrőt hosszas mérlegelés alapján.
Több tulajdonossal beszéltem + szerelőkkel + gyári szerelőkkel és majdnem mindenki mellette volt.
Egy hátránya hogy 5.000 kilométerenként le kell szedni tisztítani és olajozni.Eredmény: közvetlenebb reakció gázadásra, sokkal jobb hang és némileg több fogyasztás!
A kipuf csere is esedékes de az már komolyabb költség lesz...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Miamiquake #10266 üzenetére
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Egy 2007-es Ignis 1.3-ast akarok kicsit felpiszkálni.
Kezdésnek egy direktszűrőt akarok venni, majd egy sport kipuf rendszert akarok venni.
Csinált már valaki ilyet itt? Pontosan mit ajánlotok megvételre + kéne egy szervizes aki majd a kipufogót berakja...Köszi
-
Miamiquake
aktív tag
Tud valaki olcsó SUZUKI bontót+szervizest Budapesten?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
hossszú #8909 üzenetére
Én is meg akarom csinálni mert már érzem a váltón hogy nem olyan mint volt, kérdésem csak annyi hogy hogyan tudom ezt megtenni? Illetve csinálta-e már valaki?
Leírás sehol sem találok hozzá szervizbe meg nem vinném mert szeretem is bütykölni meg pénzem se lenne most rá. -
Miamiquake
aktív tag
Alohaaaa
2007-es 1,3-as IGNIST nyúzok immár 5 éve és most jött el a pillanat hogy kicsit hozzá nyúlnék.
Mihez érdemes nyúlni hogy vezethetőbb és élvezetesebb legyen az autózás?
Nekem a motorja tetszik, a váltó elmegy de a futómű egy igazi rémálom főleg a kis virsli gumikkal. Felnit iszonyat nehéz rá találni mert ha még van is 4X100-as szinte biztos hogy nem fér alá (főleg elöl), tehát kb marad a minőségi jobb gumiabroncs.
Külsején semmit nem változtatnék (nem az én világom a matricázás szélesítés stb).
Előre is köszi.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Kis 1,3-as Ignisbe váltó olajat lehet cserélni házilag vagy kell valami spéci szerszám? Van erről valahol vmi leírás vagy el tudja mondani vki aki márt csinált ilyet??
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest