Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Gyöször #61883 üzenetére
Nekem egy bizonyos leeresztettségi állapot mellett zörög az ablak rossz úton. Ha kicsit feljebb, vagy lejjebb húzom, akkor nem. 8 éves, remélem így is marad, ezzel együtt tudok élni.
Én meglepődtem egyébként, hogy nem zörög más. A kalaptartót már megoldotta az előző tulaj. Ki tudja, lehet volt más zaj is, csak azokat is eltüntette.
Érdekes amúgy, mert a szélzaj kisebb benne, mint az IS-ben volt, a motort viszont jobban hallani. Azt hittem ebben nagyobb lesz a szélzaj.
A hangszórók viszont Sokol rádió az IS-hez képest.A megvétel előtt próbáltam Corollát is, 2017-e példányt, annak zörgött a műszerfala és olvastam is, hogy az gyakori azoknál. Minden egyes úthibánál egy kis nyösszenés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest