Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Itt most a fényezővel értek egyet, aki fogott már festőpisztolyt a kezében az tudja hogy minden színt el lehet ködölni.
Pontosan az a lényege az eljárásnak amit mindenki csak "ködölésnek" hív, hogy a sérült rész friss festését fokozatosan összehozod az ép rész festésével, így egy kvázi észrevehetetlen átmenetet hozol létre, elhomályosítod a széleit (nagy vonalakban), mert a szemed nem csap be, de az agyad igen.
Amelyik egy ilyet nem tud összehozni, az nem fényező hanem kókler. Én nem vagyok fényező (sosem tanultam, nincsen tapasztalatom), de zöld-lila átmenetes flip-flop fényt fel tudtam fújni jó pisztollyal egy rendes kamrában egy Audira... Persze nem egyedül és nem én állítottam be a dolgokat, nem én kevertem ki a színt, de ha egyszer jól be van lőve, akkor már nehéz elrontani. Na azt nem tudod javítani, ott tényleg telibe kell fújni az elemet. A metálfénynél eggyel több lakkréteg van rajta (több edzővel) és fémszemcsék vannak a festékben, hüp-hüp-hüp, barbatrükk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Prohardver app (nem hivatalos)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest