- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Mióta meg van a kocsi, azóta vezetem a tankolásokat a Fuelion, jelenleg 6,925l/km a teljes átlag, 6.3 a legjobb. Teljesen jó.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Kornel #32838 üzenetére
Ez a mennyit eszik téma nagyon fárasztó. Soha nem érdekelt mennyit fogyaszt, de feleslegesen sem nyomom neki. Aki keveset akar tankolni vele annak egy jó tanács, rakja le, menjen busszal, gyalog, tömegközlekedéssel, stb.
Szeptemberben 68 ezret tankoltam el a két kocsiba, ez van, mikor használod. Ha itthon ültem volna, biztos kevesebbet kellett volna fizetni. -
Kornel
veterán
válasz
Kicsirics77 #32839 üzenetére
Minden jó, ha vége jó.
Nekem is volt anno a 1840-es frissítésnél egy bootloop, de utána felment vissza a 850 simán. -
Kornel
veterán
válasz
blakey #32837 üzenetére
Megkérdezik századszorra is a fogyasztást.
Beírja a jelképességű, hogy 5,5 litert fogyaszt az 1.4T.
Ja, mondom vegyebse... Persze.
Spritmonitor atlagai linkelve nem számítanak, ha nála országúton 90-nel 5.5, akkor ez az autó ennyit eszik.
Na és ilyenekből van pár, nem csak egy. -
Sza_Sa
senior tag
Fb csoport... mondtam én. Nem gyenge arcok vannak arrafelé. Egyébként én is kellő távolságból szemlélődöm, jobb a békesség
-
Kornel
veterán
Mennyi agyhalott van az Scross csoportban hogy is...
Az ember írni se bír, értelmezni egy mondatot meg végképp nem.
Erősen gondolkozok rajta, hogy OFF-olom magam onnan, viszont párszor lehet hasznos információkat is elcsípni, kérdés megéri-e a sok hülyét elviselni emiatt -
blakey
titán
Negyed órája nálam is felment, SD-kártya be, gyújtás rá és automatikusan elindult, semmit nem kellett csinálnom, kb. 40 perc múlva jött az üzenet, hogy sikeresen frissítve, újraindult és kész. Nyomtam egy gyári visszaállítást. A rádió érzékenysége sokkal jobb lett, ahol eddig nem volt jel, most van és szerintem a hangzás ikon is javítottak, sokkal kellemesebb lett. Egyelőre jónak tűnik.
-
Danex
addikt
Na most update-eltem én is. Csak 1-et nyomtam a gyújtás gombon, nem kellett járnia a motornak.
USB be, majd szépen elindult az update (csíkos fehér képernyő normális az elején)
Valahol 80% körül fogta és újraindult, majd kezdte az update-et a legelejéről.
Ezután ~19perc alatt sikeresen végigment, Pendrive ki majd újraindult és jött a Suzuki logó majd fekete képernyő.
1-2percre rá újra egy Suzuki logó majd utána nagy feketeség, vártam majdnem 10 percet de nem történt semmit, majd a bekapcsoló gombot megsimogatva azonnal megjelent a menü.
Telefont rádugva azonnal érzékelte az AndroidAuto-t.
Csak azért írtam le részletesebben, hogy más ne szarja össze magát, ha hasonlókat tapasztal.
-
SirKero
őstag
Ha off akkor kérem törölni. Lomtalanítok otthon és találtam egy garnitúra gyári Suzuki Liana gumiszőnyeget.
Ha kell valakinek ingyen elvihető. -
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Sza_Sa #32805 üzenetére
Nem nagyon lehet baj.
Elsőnek validálja, hogy érvényes frissítés van-e bedugva. Aztán az egészet átpakolja a fejegységre (innentől már nem is kell a bedugott kártya), majd lefuttat néhány scriptet a végén újraindít. De élsőnek a régi verzió indul, ami észleli, hogy felkerült frissítés (ezt ki is írja), ekkor átírja a rendszer indítását úgy, hogy már az új induljon. Még egyszer újra indul az egész és ekkkortól megy az új verzió)
Az egészet, egy beégetett rutin végzi. Ha szarul menne az update, akkor is egy helyes frissítőanyaggal megkínálva ez a rutin újrarakja a rendszert. -
M_AND_Ms
veterán
Figyelj!
1. A témához kapcsolódóan írtam (merthogy erről volt szó)
2. Te éreztél valami vágyat, hogy ne akard érteni, miről írtam és kellett beokoskodnod, ezért normálisan neked leírtam.
3. Ezek után jössz, hogy én pattogok a témán???
4. Szerintem, ezt stílust fejezd be!
5. Engedd már meg, hogy ha van kedvem, és másnak is) ejthessünk néhány posztot a témában! Köszi! -
blakey
titán
válasz
SirKero #32809 üzenetére
Nem csak arról van szó, nekem sem létfontosságú, de ha elérhető számunkra is és egy FAT32-es kártyára vagy pendrive-ra ki tudjuk írni és a szoftert tudjuk frissíteni akkor elég sok hasznos időt megspórolunk, nem kell oda menni, várni fél órát míg frissítik azátn tovább állni. TV, telefont, lejátszót, mindent már házilag frissítünk, szerintem ez is menni fog gyakorlatilag bárkinek. A kockázat, hogy nem sikerül az mindig benne van, házilag is el lehet rontani és a szervizben is. Megpróbálom feltenni, ha felmegy és jó akkor marad.
-
Sza_Sa
senior tag
Nem tudsz mit csinálni, azt kapod, pénzt nem adnak vissza, mást nem tehetnek bele.
(#32807) Kornel
Gondolom egy félbemaradt frissítés hagy valami nyomot maga után. ami bár a szervizben nem feltétlen látható, de ilyenkor az a protokoll, hogy fel kell küldeni a központba. Ők meg küldhetik bevizsgálásra a gyártóhoz is.
-
Sza_Sa
senior tag
Frissítéssel vigyázzatok, egy esetleges fejegység halál sokba kerülhet. A szervizesek találkoztak már ilyennel igaz csak egyszer, de még jó, hogy akkor ők cseszték el.A listaára eléggé horror ennek a Bosch-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest