Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kornel #29998 üzenetére
Amiket találtam a Pirelliről azok nem voltak olyan rosszak, még van időm eldönteni és árban 3e Ft a különbség a Michelin-nel szemben. A Michelin is tetszik és ha más nem akkor lehet, hogy azt választom. A 16"-os Quatrac 5 valóban 40e körül van de a 17"-ost én 50e körül láttam, igaz 4-gyel számolva az is 20e-re olcsóbb.
Mindenesetre jó hír, hogy vannak olyan gumisok akiknek nincs ellenére a 4 évszakos gumi. -
Kornel
veterán
válasz
blakey #29992 üzenetére
Pirellit hagynam.
Nincs sok teszt se róla, ami van az se túl meggyőző.
A legjobb negyevszakos egyértelműen a Michelin CC.
Viszont az 200k a szett.
Ami még szóba jöhet, az a vredestein quatrac 5, abból 160k a szett a legolcsóbb helyen.
Nekem valószínű a vredestein megy fel majd ősszel.Évi 15k km-ig simán jo a negyevszakos, 3-4 évet fent van a gumi, utána jön az új, mindig friss gumid lesz fent.
-
air
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #29995 üzenetére
Ha nyersz, akkor minden költség a vesztest terheli.
Csak az a kérdés, be lehet-e hajtani rajta. -
kisza25
félisten
válasz
Kicsirics77 #29993 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert erről még nem hallottam, de jó tudni, hasznos infó volt számomra, teljesen jogos amit mondasz, csak a banknak sincs köze a károkozáshoz, viszont a biztosító fizet oda is így már értem
blakey: a CC-t használják sokan innen fórumról és dicsérik, de nagyban függ a közlekedési szokásaidtól, hogy neked megfelel egy 4 évszakos vagy nem.
pl. mennyit autópályázol, mert városban simán elég lehet, de sok pályázás mellé én külön vennék nyári-télit.
mennyit mész egy éveben, mikor mész többet télen vagy nyáron, jársz-e ki síelni.... van gumis totyik is dobd be oda is a kérdésed -
Kicsirics77
veterán
válasz
kisza25 #29991 üzenetére
Nem ad semmit,lefocizza a hitelezővel,felét letettem kápéba a kocsinak,egyébként szerintem az értékcsökkenést a károkozó biztosítója kifizeti a merkantil felé,ne Én fizessek már más hülyesége miatt mikor már nem is annyit ér mint amit aláírtam,nyilván normális használat meg tötésmentes autónál nem érdekelne.
De így ha csak fél milióval lesz kevesebb amit visszafizetek akkor is jó vagyok. -
blakey
titán
Ma voltam egy-két gumisnál, hogy megérdeklődjem melyik tudja sérülésmentesen levenni a fényezett felniről a gumikat, szerencsére van aki képes rá.
Megkérdeztem, hogy mi a véleményük a 4 évszakos gumikról és a többi gumissal ellentétben nem voltak ellenségesek, sőt azt mondták, hogy ajánlják őket, főleg a prémium kategóriából. 2 félét lehet kapni náluk, egyik a Pirelli Cinturato All Season XL Seal ill. másik a Michelin CrossClimate+ XL, nagyjából egy árban vannak. Szerintetek érdemes bevállalni mondjuk a Pirellit?
-
kisza25
félisten
válasz
Kicsirics77 #29990 üzenetére
áhám, szóval ilyenkor a károkozó biztosítója ad egy igazolást az érték csökkenéséről és azzal csökkentheted a hiteled mértékét? Mondjuk nem értem, hogy a hiteladónak mi köze a dologhoz, mert te felvettél x összeget és azt kell visszafizetned kamattal
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kisza25 #29989 üzenetére
Nekem nem az a lényeg,hogy kápét adjon,az is elég ha a merkantilos hitel annyival kevesebb és a havi törlesztőm is kevesebb lesz.
Egyébként nem jár automatikusan,Én sem tudtam,a szervizben világosított fel a srác aki intézi a biztosítós javításokat,Én meg csak élek a lehetőséggel. -
kisza25
félisten
válasz
Kicsirics77 #29988 üzenetére
de ez után is adnak pénzt, vagy ez mire jó?
meg ezt külön kell kérni? ez nem automatikus? -
Kicsirics77
veterán
válasz
kisza25 #29987 üzenetére
Pontosan azt,hogy most 8 hónapos az autó és ez már sosem lesz ugyanaz a kocsi amit a szalonból kigurítottam illetve sosem fog annyit érni mint egy ugyanilyen korú vitara.
Egyébként most hívtak,hogy elkezdték és majd értesítenek,hogy mennyivel lett kevesebb az értéke a kocsinak. -
kisza25
félisten
válasz
Kicsirics77 #29986 üzenetére
benyújtottam egy értékcsökkenési igényt is!
ez mit is takar pontosan? -
Kicsirics77
veterán
Ma megkezdődött a biztosítós javítás,meg mellé még a 15 ezres szerviz is meg lesz csinálva mert 1000km még lenne benne de nincs kedvem megint szaladgálni.
A biztonság kedvéért még bementem ma a károkozó biztosítójához és benyújtottam egy értékcsökkenési igényt is!
Kiváncsi leszek mennyit számolnak ki. -
blakey
titán
válasz
tomee77 #29984 üzenetére
A Mirrorlink nem egy szerencsés dolog, kevés eszközzel működik, ami stabil az az Appla CarPlay de hamarosan jón az új szoftver amiben már állítólag működni fog az Android Auto.
Személy szerint "gyári" GPS-t használok és ha zenét szeretnék lejátszani akkor pendrive-ról vagy telefonról BT-n kersztül szólaltatom meg. -
tomee77
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Vitarát, de a mirrorloink nálam nem akar működni.
A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere cikk fórumában is feltettem a kérdéseimet, de nem kaptam még választ rá.
Hátha ti tudtok segíteni.
Nem írnám le mégegyszer, ezért linket másolok:
[link]T
-
kabdzsi
tag
válasz
kabdzsi #29915 üzenetére
Nos kiderült, hogy mi a problémája az autónak. Ma le lett szedve az üzemanyagtartály és szivattyú házából egy fekete sűrű trutyi folyt ki, viszont a tartály és a benzin is tiszta volt. Van valakinek ötlete, hogy mi okozza ezt a jelenséget? 2-3 tankolásonként szoktam Spuri adalékot önteni a benzinhez. Lehet a spuri a ludas?
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93 #29978 üzenetére
És nem is volt drága. 51k volt szállítással együtt a 4 tárcsa és 8 betét a Kauffertől.
Ehhez képest a győri Honda szalonban 117k-et mondtak ezekre.szerk.: Igazából csak a két elsőt kellett volna cserélni, de úgy voltam vele, hogy nem kerül sokkal többe, ha a hátsókat is cseréltetem, és akkor egy jó darabig nem kell foglalkozni vele.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok srácok! Tudna nekem abban valaki segíteni, hogy 2002-es Swift GS V sport suzukiba lesz tárcsa+betét csere. Jó minőséget szeretnék bele, de nem tudom melyik márka lenne az. Kb. 2 éve van meg, most jött el az ideje. A segítséget előre is köszönöm.
-
Zoleee83
addikt
Rönó Fingó , bocs kihagyhatatlan vót'
-
negroo
aktív tag
Nem wah is dash.xD Ez kérem alap model 2.600.000ft 35% előre le csengetsz maradékott 0%ban vissza fizeted és bodógság vanxD 300.000ft kel plusz garit kérni plusz 5 év vagy 100.000km komprendó?
-
negroo
aktív tag
Hát kis pénzüek 2.600.000ft + gari 300.000K 200.000km ig van egy garis autód plusz 0% THM 50.000ft havonta. 5 évig.
COOL ajánlat Természetesen annak aki 10.000km megy évente
-
blakey
titán
nem nagyszám az 1.6 szívó??
Teljesen rendben van, nincs vele gond, eddigi tapasztalatom szerint csendes is, persze ha megéri neked a felárat akkor válaszd a turbósat. Én ajánlom az 1.6 szívót, nem bántam meg és lehet, hogy most is azt választanám, 1.4T nekem nem ért annyi felárat. -
alphaville
aktív tag
Sziasztok!
Birtokomban van egy 1992-es Vitara. Kérdésem: a benzinsapka, illetve a betöltő ajtónyílás körül erős benzinszag terjeng. A jelenség néhány napja érezhető, vagyis a jó idő, a nyár beálltával. Néha az utastérben is érzem rövid ideig, aztán megszűnik a szag néhány másodperc után. Csöpögést, folyást sehol nem tapasztalok. Okozhatja ezt a kánikula, a benzin erősebb párolgása, vagy tévúton járok?Köszönöm a válaszokat!
-
Kornel
veterán
Én max használtan félnék a turbóstol.
Ujan mi baja lehet?
Van rajta egy szög egyszerű Mitsubishi turbo, nincs EGR, nem kormolodik, nincs DMF, ugyanúgy láncos.
Turbóra nem nagy szám figyelni.
Cserébe a gödöllői parton 90-100-ra visszalassulva 6-ban gázt adva pikk pakk 140-en vagy, próbáld ki a másikkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest