Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Sajnos nem állok úgy anyagilag hogy válogathassak. Esett az Ignis, elvitték az utolsó akciós darabot
Most egy Fiat Panda van kilátásban. Tudom nem egy komoly autó, tessék, lehet fikázni, de nincs mindenkinek tízmilliója bmw-re, én boldog vagyok, ha lesz egy új autóm viszonylag olcsón. A jelenleginél biztos jobb lesz...
Nagyon nagy kár, szívesen vezettem volna az Ignist, az akciós ára forintban 1 290 000 lett volna, a teljes, jelenlegi akciómentes ára pedig 2 000 000 Ft, ennyi pénzem viszont nincs. A Panda akciósan újonnan 1 milkó, ez benne van a keretben.
Sokan írták hogy komfort meg ez meg az, nos, ha az ember gazdag, akkor komfortoskodjon, nekem marad a ''menjen és kész'' dolog. Ez van.
Jah, részletre pedig semmit sem veszek, az nem az én világom. Most ennyi van, a Swift kimúlt, és azonnal kell valami ÚJ, a munkám miatt.
Sok sikert minden Suzuki tulajnak a továbbiakban!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest