- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #27148 üzenetére
Szerintem a suzuki megbízhatóbb, mint a Honda.
Én a kizashit választanám.
Lehet hogy fogom is majd, de egyelőre hondazok -
Motion_Blur
félisten
válasz
Kornel #27147 üzenetére
Elölről tetszik, hátulról picit gyagi Balenos beütése van.
De a legrosszabb az ára lesz majd...
jó lenne ha 3M körül lenne már használt Kizashi, simán érdemes lenne elgondolkozni rajta... nekem tökéletes autó lenne, pont ilyen kategóriájú autót akarok és mindenképpen benzinest, ami legalább 2 literes. Accord és Kizashi játszik ha a minőséget is nézem.
-
Kornel
veterán
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Nincs tapasztalatom új autóvásárlás terén. Adnak szőnyegszettet az autóhoz? Vagy az feláras? Ha nem adnak, dobhatnátok pár linket, hogy hol érdemes venni és milyet. - Swifthez. Amúgy rögzítőpontos az új swift?
Köszi!
T -
tboldi
nagyúr
válasz
Kornel #27140 üzenetére
Nem kedvencünk a szedánforma (nem csak az SX4-é, hanem úgy általában), de nem is zárjuk ki.
Apum most ezt találta: [link]
Tetszene, de azon kívül, hogy egy picit túllóg a kereten, csak 10 l-t fogyaszt az állandó összkerék miatt, legalábbis a spritmonitor szerint.(#27139) Krisztián: Csak ha apum tetszését is elnyeri.
-
tboldi
nagyúr
Nos, arra jutottunk az autóvásárlással kapcsolatban, hogy megtoldjuk egy kicsit a keretet, apum elkéri előre a 13. és 14. havi fizut, így kb. 2M lesz cakkumpakk és nézünk egy gombóc Swiftet, lehetőleg facelift utánit, esetleg SX4-et. De nézegetünk még Opel Astra Classic 2 Twinportokat, illetve 7g Civiceket is.
De ebből csak januárban lesz valami, addig meg nyúzzuk a HaHu-t.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Csak, hogy legyen nyoma a megoldásnak:
Random időközönként rángatott az autó - hideg meleg motorral egyaránt - ez volt a jelenség.
Gondoltam előbb nézzük az alapokat amit könnyen kicserélek:
- levegőszűrő
- gyertyákNem voltak rossz állapotban - de ki tudja mikor cserélték őket utoljára. Gyertyacsere után minden pipa vissza a helyére -> autó indít pár pillanat múlva már csak 3 hengerrel járt az autó 4 helyett. Az egyik pipakábel már nem pattant be rendesen a gyertyára, mozgatás során hol jó hol nem.
Szóval még gyertyakábel csere is kellett és ez megoldotta a rejtélyt (egyelőre ez tűnik a megoldásnak).
Köszi a tippeket!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
roberto211 #27134 üzenetére
Ennyi
-
TommyNagz
senior tag
válasz
roberto211 #27134 üzenetére
-
domojko
senior tag
válasz
Motion_Blur #27122 üzenetére
Ez mennyire szabályos? Úgy tudom nincs engedélyezve a led izzó. Én is gondolkodtam hasonlóban.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #27129 üzenetére
Nem a klíma ventillátora az? Mert az ilyenkor is kapcsolgat ha be van kapcsolva a klíma. Ha szemben állsz a kocsival balról van a klíma venti, jobbról a sima hűtő venti.
-
pjen
félisten
válasz
CoolBoy323 #27127 üzenetére
SX4 em még nem volt,nem ismerem,ha szervízben azt mondták jó akkor nemtudom.Nyáron egyfolytában megy?Nekem Swift-n még nyáron is alig megy.
-
CoolBoy323
nagyúr
Igazabol evek ota csinalja (faternal is csinalta)
Viz biztos van, futes kivalo, termosztat passz (autokhoz lofaszt se ertek
) hogy tudom ellenorizni? Ho gomba az wtf?
Anno faternak szervizben azt mondtak, ez normalis... De -2ben basszus nem hiszem h normalis, foleg h klima se ment...
-
pjen
félisten
válasz
CoolBoy323 #27125 üzenetére
Víz van elég?Nyics valami rátapadva a hűtő elejére,kocogtasd meg a hő gombát hátha az a hunyó.Fűtés rendben?Hirtelen ennyi jutott eszembe.Ja a termosztát jó?
-
CoolBoy323
nagyúr
SX4 1.6 4x4: még -2 fokban is bekapcsol a ventillatorom, es alig akar leallni, sokaig megy...
Ez normalis?
Sokszor amikor mar leallitanam, akkor indul be a "turbina". Felbogetem a motort 3-4k fordulatra parszor, akkor all le, es ugy szoktam a motort is leallitani.
Mi a mano ez? Normalis?
-
dnelb
veterán
válasz
jó lett
ködlámpa helyett érdemes valami hasonlót? vagy lehet? mint tudjuk alapállapotban semmit se ér
-
TommyNagz
senior tag
válasz
na az ilyeneket szúrkálnám össze legszívesebben
(csakvicceltem, nyugi.)
-
Motion_Blur
félisten
Kicseréltem a hagyományos helyzetjelzőket LED-esre, a difi:
Régi:
Új:
De felkapcsolt lámpa mellett is nagyon erős fénye van, simán nappali menetfény
-
pjen
félisten
válasz
dReFiX #27114 üzenetére
Merre van az a Nálatok.Szerintem kicsit túl van lihegve ez az olajcsere.Az emberek 95% a be adja a szervízbe az autóját olajcserére,nem áll a szerelő nyakán,mégis elmennek a suzik 400K nincs tele az út széle besült motorokkal.Kikönyökölt hajtókarokkal.
(#27115) cigam:Szerintem nincs is olyan.A hozott olajat sok helyen nem öntik bele,Ők sem tudják milyen olaj.Beleöntik, motor besül,ki a hibás?
-
tomi5244
őstag
Az is egy érdekes kérdés lehet, hogy az első szervíznél oda vihetem e előbb az autót. Nem várnám meg a 15e-t hanem mondjuk 8-10e környékén beviszem. Elhajtanak?
-
Na most én pl. hiába ácsorgok ott. Maximum feltartom a szerelőket, mert mindég útban lennék. Azt viszont nem tudnám megállapítani, hogy mit tesznek bele. Tegye fel a kezét,aki ránézésre megállapítja a gyártót, és viszkozitást.
Szóval az, hogy látom, az nem jelent semmit. A számlán 4l 0w20 szerepel.Kértem árajánlatot fék és váltóolajcserére is. 1l váltóólaj(TAF-X) bruttó 12k, a fékolaj pedig 4.8k, munkával mindennel 24k. Nem tűnik nagy tételnek, de így karácsony elöt ... Majd inkább tavasszal.
[ Módosította: bolondember ]
-
pjen
félisten
válasz
dReFiX #27108 üzenetére
Én nem is írtam,hogy átvernek a 600ft os olajjal. A szervízbe,debárhol máshol utközben is történhet bármi.A gérónál is ott álltam a kocsi mellett mikor kivette az olajat a hordóból.Olyan volt mint egy sörcsap,beállította mennyi kell a Swift be,és annyi jött ki a csapon.Suzuki 5w30 gyári olaj,és olcsobb volt mint a Castrol 10W40.Arról viszont én is tudok,bár bizonyítani nem tudnám,hogy a kishazánkban gyártot alkatrészre valahogy felkerül a gyári azonosító.
-
TommyNagz
senior tag
Hu kedves kollegak mennyi valasz. Erre az egeszre azt tudom mondani, hogy valoban benne van hogy amit a polcrol leveszel mar az is szemet, es hogy orszagonkent eltero a minoseg (ez a kavetol a mosoporon at az uditoig mindenre igaz) egyebkent meg eleg szomoru hogy ott "kell" lenni es figyelni
on the other hand however en is szoktam szerelni bar nem autot de rendkivul frusztral ha ott van az ugyfel es "liheg a nyakamba", a mikorra lesz kesz stb. kerdesekrol nem is beszelve.
-
pjen
félisten
válasz
TommyNagz #27102 üzenetére
Biztos csak akkor lehetsz,ha Te gyártod,palackozod,szállítod és öntöd az autóba.Egyébként a lánc bármelyik pontján hamisra cserélhetik.Olyan szervízbe vidd ahol előtted bontják fel az olajat.Például a Kostyálnál,de a Gérónál is ott állhatsz,vagy Stefi mester a 17 ker ben.A Gusztávhoz hordtam kötelezőre és ott is ott lehettem a műhelyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest